PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510006}

Mój grzech

Mi pecado
2009
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2054
Mój grzech
powrót do forum serialu Mój grzech

Akcja się zawiązuje i gdyby nie znane twarze z innych telenowel, to nic nie trzymałoby mnie przed telewizorem. Jednak daję szansę na jeszcze kilka odcinków. Może będzie lepiej.
Całe szczęście, że nie ma tej okropnej Perroni. Oby jak najdłużej.
NA RAZIE SERIAL NIE POWALA.
Niestety daleko mu do poziomu Sortilegio.
Tam nawet muzyka ilustracyjna, była przepiękną.
W Mi Pecado muzyka do dupy.
Ani piosenek, ani tematów.

ocenił(a) serial na 10
casic

szkoda nawet pisać o twoim poziomie inteligencji ...
jak już po 2 odcinkach tak się wypowiadasz .
nie podoba Ci się to nie oglądaj ! a nie chamsko komentuj .
ja nie uwielbiam zaklętej miłości i nie znoszę tej telenoweli ale z
szacunku do jej fanów nie obrażam Sortilegio !

a ty zastanów się czym żyjesz .
powodzenia !

Lucrecia

casic nie napisała nic bardzo kontrowersyjnego, więc może trochę dystansu?

Sortilegio według mnie także lepsze, ale Mi Pecado również lubię. Akcja się rozwinie od 11 odcinka, od momentu kiedy pojawi się Maite, ale to chyba Cię nie ucieszy ;) Dla mnie jest dobrą aktorką, w Mi Pecado będzie miała kilka mistrzowskich scen, ale nie chce spoilerować.

Co do muzyki, dla mnie jedynym plusem są piosenki zespołu Reik, ale na nie trzeba poczekać właśnie do około 11 odcinka. I o ile lubię głos Maite, to w entradzie brzmi średnio, jej barwa nie pasuje do głosu Jesusa z Reika.

ocenił(a) serial na 10
Leilah

" okropnej Perroni. "
" muzyka do dupy. "
jeśli twoim zdaniem to jest normalne to gratuluje ...
ale nie będę się z Wami kłócić .
ja tylko uważam , że dopiero po kilku odcnikach można oceniach Mi Pecado .

a napewno nikt nie byłby zadowolony gdyby go obrażano tak jak została
obrażona Maite !

Lucrecia

A czy ja napisałam, że to normalne? Napisałam tylko, iż casic nie powiedziała nic bardzo kontrowersyjnego.

Okropna Perroni? No cóż casic uważa, iż nie jest najlepszą aktorką. Może mogła to napisać inaczej, ale nie musiała. A przy Was naprawdę trzeba uważać na słowa, bo każde słowo krytyki Was boli, nawet to najmniejsze. Dla mnie to nie jest nie wiadomo jak wielka obraza, nikt jej nie wyzwał od najgorszych.

Muzyka do dupy? To też Cię uraziło? Na razie w serialu nie am żadnej muzyki oprócz ballady Lucii Mendez, która nie powala.

A kłócisz się na razie tylko Ty ;] Naprawdę polecam wyluzować. Nikt tu nikogo zbytnio nie oczernił aby się tak na wszystkich rzucać.

Leilah

* Chyba za wcześnie uogólniłam płeć casic i mylnie stwierdziłam, iż jest kobietą. Najmocniej przepraszam za błąd ;]

ocenił(a) serial na 10
Leilah

ja się kłócę ?
no raczej nie . sorry bardzo ale ja się nie czepiam słów .
wyraziłam tylko swoje zdanie ...
ale jak każdy ma się tak mnie czepiać to ja już nic nie będę pisać .

przepraszam jeśli kogoś obraziłam ;]

ocenił(a) serial na 7
Lucrecia

Jak na razie nie powala mnie ta telka...Zobaczymy co będzie dalej...A Sortilegio bardzo mi sie podobalo...

Lucrecia

Przepraszam, jeśli uraziłem fanatyków MI PECADO i Maite Perrroni, ale to MOJE SUBIEKTYWNE OPINIE.

W przedstawionych tu opiniach, są moje osobiste oceny do których mam prawo jak każdy.
A muzyka faktycznie jest do dupy!!!! (Komu się nie podoba "do dupy" niech sobie wstawi jakiś eufemizm )
Ani Entrady, ani muzyki ilustracyjnej.

Dobrze napisana muzyka ilustracyjna w telenoweli to np. Rubi oraz Sortilegio (nie znalazłem słabego tematu).

Wyjaśniam tym co nie rozumieją moich wypowiedzi : muzyka ilustracyjna, to ta która plumka w czasie akcji (nie w czasie napisów).
Np. w Rubi każda para miała swój temat.

W Mi Pecado jak na razie muzyka zgrzyta.
Ale nie jest to najgorsza ścieżka, jaką słyszałem w telenoweli.

Malinkę w kategorii najgorsza muzyka w telenoweli otrzymuje : Dziedzictwo Luny (tam muzyka przeszkadza oglądać ) pomimo, że tela nienajgorsza.