Nie, Lucrecia jest starsza o rok.
Na początku chyba rzeczywiście chciano z nich zrobić bliźniaków, ale dalsze wydarzenia, o których nie będę mówić totalnie temu zaprzeczają.
dlaczego nie chcesz powiedzieć o dalszych wydarzeniach??!! jestem ciekawa! mów
w ŚW pisze,że L i C są bliźniakami! ( byli )
Uwierz mi, nie byli. Świat Seriali jak zwykle pisze głupoty.
Przede wszystkim to spoiler :) I naprawdę nie chcesz wiedzieć tego co mogłabym napisać, bo popsuje Ci to oglądanie całego serialu.
byyyyyyyyyyyyyyyyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bbbliźniakamiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
sorki,że tak pisze, ale mówi mi,że za krótkie:P
No ja właśnie czytałam w Świecie seriali,że są (byli) bliźniakami i dlatego się pytam:)
A jakie miały być kolejne wydarzenia?? Napisz proszę:)
Oglądając serial wydaję mi się, że Lucrecia nie będzie biologiczną siostrą Cesara, dlatego matka jej nie kocha.
Zostawię Ci prywatną wiadomość na Twoim profilu. Ale mówiłam, iż to może popsuć oglądanie. Skoro tego chcesz, to zaraz wysyłam wiadomość.
To znaczy że Lucrecia jest tylko o rok starsza od Cesara? Wygląda na więcej, ej a o co chodzi z tymi wydarzeniami?
Tak można wywnioskować z tego co mówiła Delfina o zastępczym pokarmie, bo Rosario jego nie starczało. Więc nie mógł być starszy niż rok ^ A aktorów nie zawsze można dobrze dobrać.
Wiedziałam, że to co napisałam się źle skończy. Jeżeli ktoś jest stu procentowo przekonany, ze chce wiedzieć o co chodzi, to mogę mu napisać prywatną wiadomość. Ale się zastanówcie, bo po co sobie psuć oglądanie serialu?
Leilah ,
jestem zdecydowana! chcę żebyś mi pow o co chodzi z tymi wydarzeniami ;)
nie popsuję sobie tymi "informacjami" oglądaniem serialu ;)
Odp;)
Mi tez możesz wysłać będę wdzięczna. Mi się też wydaję, że Lucrecia nie jest biologiczną córką swoje matki. Jak ktoś tu powyżej napisał. A co do tego, że są bliźniakami. To wydaję mi się, że nie bo widać przecież że jej brat Cesar jest od niej sporo młodszy.