PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510006}

Mój grzech

Mi pecado
2009
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2054
Mój grzech
powrót do forum serialu Mój grzech

Pytanie..

ocenił(a) serial na 10

Czy Lucrecia i Cesar są [byli] bliźniakami?

MaitePerroni08

Nie, Lucrecia jest starsza o rok.

Na początku chyba rzeczywiście chciano z nich zrobić bliźniaków, ale dalsze wydarzenia, o których nie będę mówić totalnie temu zaprzeczają.

Leilah

dlaczego nie chcesz powiedzieć o dalszych wydarzeniach??!! jestem ciekawa! mów
w ŚW pisze,że L i C są bliźniakami! ( byli )

sydziuchna

Uwierz mi, nie byli. Świat Seriali jak zwykle pisze głupoty.

Przede wszystkim to spoiler :) I naprawdę nie chcesz wiedzieć tego co mogłabym napisać, bo popsuje Ci to oglądanie całego serialu.

MaitePerroni08

byyyyyyyyyyyyyyyyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bbbliźniakamiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
sorki,że tak pisze, ale mówi mi,że za krótkie:P

ocenił(a) serial na 10
sydziuchna

No ja właśnie czytałam w Świecie seriali,że są (byli) bliźniakami i dlatego się pytam:)
A jakie miały być kolejne wydarzenia?? Napisz proszę:)

ocenił(a) serial na 10
MaitePerroni08

Oglądając serial wydaję mi się, że Lucrecia nie będzie biologiczną siostrą Cesara, dlatego matka jej nie kocha.

dusia93_25

aaaaaaaaaaa to jest ten "jej" sekret z przeszłości ;)) nieźleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

MaitePerroni08

Zostawię Ci prywatną wiadomość na Twoim profilu. Ale mówiłam, iż to może popsuć oglądanie. Skoro tego chcesz, to zaraz wysyłam wiadomość.

Leilah

To znaczy że Lucrecia jest tylko o rok starsza od Cesara? Wygląda na więcej, ej a o co chodzi z tymi wydarzeniami?

fuego23

Tak można wywnioskować z tego co mówiła Delfina o zastępczym pokarmie, bo Rosario jego nie starczało. Więc nie mógł być starszy niż rok ^ A aktorów nie zawsze można dobrze dobrać.

Wiedziałam, że to co napisałam się źle skończy. Jeżeli ktoś jest stu procentowo przekonany, ze chce wiedzieć o co chodzi, to mogę mu napisać prywatną wiadomość. Ale się zastanówcie, bo po co sobie psuć oglądanie serialu?

Leilah

Leilah ,
jestem zdecydowana! chcę żebyś mi pow o co chodzi z tymi wydarzeniami ;)
nie popsuję sobie tymi "informacjami" oglądaniem serialu ;)
Odp;)

ocenił(a) serial na 10
Leilah

Mi też wyślij. Bardzo chcę się dowiedzieć.

Paula578

Mi tez możesz wysłać będę wdzięczna. Mi się też wydaję, że Lucrecia nie jest biologiczną córką swoje matki. Jak ktoś tu powyżej napisał. A co do tego, że są bliźniakami. To wydaję mi się, że nie bo widać przecież że jej brat Cesar jest od niej sporo młodszy.

ocenił(a) serial na 8
Daniela_Lujan_87

Tak mnie też wyślij proszę... Bo wszędzie są tylko ogólne recenzje...;-)

Lola140392

Wysłałam już do wszystkich :)

Leilah

Ja też proszę abyś mi wysłała! Będę bardzo wdzięczna

fuego23

jejku ludzie nie umiecie seriali oglądać, po to są tajemnice i sekrety żeby je po kolei odkrywać, ludzie się nad nimi męczą i chcą żeby były dramatyczne, a wy od razu byście wszystko chcieli wiedzieć :)
ja np. uwielbiam to napięcie i nerwy kiedy nie wiem o co chodzi do końca