To chyba jakieś nieporozumienie.Mam nadzieję,że wzrok mnie zawodzi.Jak telenowela,o której słyszeli nie liczni może mieć tak wysoką notę?Dla mnie to jest dziwne.Kolejny tasiemiec typu 'Nie igraj z aniołem',który ciągnie się w pięciuset odcinkach,a na koniec główni bohaterowie żyją długo i szczęśliwie.A później mącą biednej młodzieży w głowie,a dziewczynki wyobrażają sobie,że znajdą miłość jak z telenoweli.Żałosne.
Hahaha!!!To jeszcze nic.Jakieś 2-3 tygodnie temu,kiedy tutaj wszedłem to ten serial miał średnią 9,92!!!To jest dopiero żenujące!
I co z tego, że mało osób o nim słyszało i oglądało?!
Chyba Ci co oceniali oglądali prawda? A to, że ma taką średnią jaką ma, jest wystarczahącym powodem na to, że telka jest świetna.
I wcale nie ma pięciuset odcinków, tylko 105 i nie ciągnie sie jak flaki z olejem.
podstawowa zasada.
NIE ZNASZ? NIE OCENIAJ !
ciekawe co wy mądralki ogladacie..jestem bardzo ciekawa pewnie głupie polskie seriale np.'super'produkcje tvnu to jest dopiero poziom...
ja nie wiem czemu w=sie polaczki tak telenowel czepiaja a tacy niby tolerancyjni.wszedzie w europie puszczaja telenowele w wiely krajach juz jest MP.a Nie igraj ma 194 odcinki i jest fajnym filmem.nie chcesz to nie ogladaj ale po co krytykujesz?;/
Ja jak na razie nie będę oceniać tej telci ale grają w niej jedni z moich ulubionych aktorów latinowood więc gdy pojawi się w Polsce to oczywiście będę oglądać... Chciałabym jednak zauważyć że serial ten cieszy się duza popularnością w innych krajach a w całej Ameryce Południowej i Środkowej odniósł sukces... Poczekamy zobaczymy...
Pewnie ze fajny film napewno taki jak nie igraj z aniolem bo ja go lubie.... lepsze sa takie telenowele niz polskie jak pierwsza milosc.... i tak dalej ze wszystko jest to samo i odcinki1000 5to jest zenada kretynko!!!
o właśnie, polskie tasiemce, to dopiero ciągnie się jak flaki z olejem, niczym moda na sukces, nie mają co wymyślać to później każdy każdego zdradza, to jest dopiero bezsens.
ja lubię meksykańskie telcie i nic tego nie zmieni, a komentarze takie jak wyżej mnie nie ruszają :)
pozdro dla wszystkich