PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510006}

Mój grzech

Mi pecado
2009
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2054
Mój grzech
powrót do forum serialu Mój grzech

Rewelacyjny?

użytkownik usunięty

To chyba jakieś nieporozumienie.Mam nadzieję,że wzrok mnie zawodzi.Jak telenowela,o której słyszeli nie liczni może mieć tak wysoką notę?Dla mnie to jest dziwne.Kolejny tasiemiec typu 'Nie igraj z aniołem',który ciągnie się w pięciuset odcinkach,a na koniec główni bohaterowie żyją długo i szczęśliwie.A później mącą biednej młodzieży w głowie,a dziewczynki wyobrażają sobie,że znajdą miłość jak z telenoweli.Żałosne.

Hahaha!!!To jeszcze nic.Jakieś 2-3 tygodnie temu,kiedy tutaj wszedłem to ten serial miał średnią 9,92!!!To jest dopiero żenujące!

ocenił(a) serial na 10
wojciechcejrowski02

I co z tego, że mało osób o nim słyszało i oglądało?!
Chyba Ci co oceniali oglądali prawda? A to, że ma taką średnią jaką ma, jest wystarczahącym powodem na to, że telka jest świetna.
I wcale nie ma pięciuset odcinków, tylko 105 i nie ciągnie sie jak flaki z olejem.

podstawowa zasada.
NIE ZNASZ? NIE OCENIAJ !

ocenił(a) serial na 10
Portirroni_xD

ciekawe co wy mądralki ogladacie..jestem bardzo ciekawa pewnie głupie polskie seriale np.'super'produkcje tvnu to jest dopiero poziom...
ja nie wiem czemu w=sie polaczki tak telenowel czepiaja a tacy niby tolerancyjni.wszedzie w europie puszczaja telenowele w wiely krajach juz jest MP.a Nie igraj ma 194 odcinki i jest fajnym filmem.nie chcesz to nie ogladaj ale po co krytykujesz?;/

ocenił(a) serial na 8
szyynka

Ja jak na razie nie będę oceniać tej telci ale grają w niej jedni z moich ulubionych aktorów latinowood więc gdy pojawi się w Polsce to oczywiście będę oglądać... Chciałabym jednak zauważyć że serial ten cieszy się duza popularnością w innych krajach a w całej Ameryce Południowej i Środkowej odniósł sukces... Poczekamy zobaczymy...

ocenił(a) serial na 10

Pewnie ze fajny film napewno taki jak nie igraj z aniolem bo ja go lubie.... lepsze sa takie telenowele niz polskie jak pierwsza milosc.... i tak dalej ze wszystko jest to samo i odcinki1000 5to jest zenada kretynko!!!

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowana7

Jedyny polski serial w jakim się w miarę orientuję to "M jak miłość";p

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowana7

o właśnie, polskie tasiemce, to dopiero ciągnie się jak flaki z olejem, niczym moda na sukces, nie mają co wymyślać to później każdy każdego zdradza, to jest dopiero bezsens.
ja lubię meksykańskie telcie i nic tego nie zmieni, a komentarze takie jak wyżej mnie nie ruszają :)
pozdro dla wszystkich