Producent z Kolumbii chce nagrać latynoską wersję Emki.
http://superseriale.se.pl/seriale/m-jak-milosc-latynoska-telenowela-hanka-mostow iak-umrze-jeszcze-dwa-razy_335798.html
Chętnie bym obejrzała "M jak miłość" osadzone w realiach latynoskich.
Ciekawe jak im to wyjdzie (jeżeli rzeczywiście te plany zrealizują).
Jaką latynoską piękność wybiorą do roli Marty? :D:D
miejmy nadzieję, że naprawdę wybiorą jakąś piękność, wtedy jej powodzenie stanie się czymś oczywistym.
też jestem ciekawa takiej brazylisjskiej wersji mhmhmhm
np brazyliscy bliźniacy piotr i pawel hahahha albo brazylijski tomasz :D
Tak naprawdę to Natalka jest z Urugwaju.
Przeprowadziła się do Argentyny, gdy miała 17 lat.
Więc teraz niech znowu się przeniesie - do Kolumbii.
Specjalnie po to, by grać w kolumbijskiej emce.
Ona, tak jak wielu zagranicznych aktorów, na pewno od lat marzyła, aby w tym zagrać :D:D
Padłam i piszę z podłogi :):):)
Natalia Oreiro to cienizna, Martunia to musi być naprawdę ktoś, niestety nie znam tamtejszych aktorek, ale na pewno jakąś znajdą. Co do bliźniaków, to pewnie zastosują znaną metodę, jeden aktor - dwie role. Szkoda, że Facundo Arana już na tę rolę za stary. No ale zawsze może grać ich ojca ( oni tam często miewają młodych rodziców) :) Albo w ogóle Lucjana. Lucciano znaczy. Czy jakoś tak.
kurcze, akurat w Brazylii i Kolumbii aktorzy są tak dobrze "zrobieni", że może byc trudno znaleźć taką naturalną piękność jak Marta...
a tu mamy rosyjską wersję Marty http://aleseriale.pl/gid,8484,img,276349,page,5,fototemat.html?ticaid=611726
no patrz! pasuje! ma dokładnie jak nasza Marta tę taką szlachetność i łagodność na twarzy, która przed osobami postronnymi ma za zadanie przykrywać zwierzęcy magnetyzm, seksapil i erotyczny szał!
Haha, dzięki za link.
Ciekawe czy Hanka (Nastia) też wjechała w kartony :D:D
Liczę, że latynoska Marta też nada swojej postaci taką wielką charyzmę, jak Ostałowska
Oni tam w Rosji chyba już zakończyli dawno ten serial, coś mi się tak przypomina, tylko u nas to druga Moda na Sukces, bez obrazy dla Mody oczywiście....
Marta i charyzma :)
W tym artykule było napisane, że rosyjską Emkę zakończono na 320 odcinku.
Może tamta Martusia będzie trochę bardziej żywiołowa dzięki latynoskiemu temperamentowi :D
jak mowa o temperamencie to ciekawe jaka będzie Marysia, tzn. santa Maria de la Grabina
Ciekawe jak Kisiel będzie się nazywał?
Wie ktoś jak jest kisiel po hiszpańsku lub portugalsku? :D:D
Bo ja nigdy hiszpańskiego się nie uczyłam
Rosjnie ogólnie mają dobre filmy i seriale, nie wiem po co kupowali prawa do M jak Miłość. Swoją droga wie ktoś gdzie mozna obejrzeć tę rosyjską wersję M jak M?
ło matko kochana...nie sądziłam, że to powiem, ale chyba nasza tandeta lepsza
A w ogóle był taki motyw w naszym mjm, jak tu? że jakiś bank zamykają i Lucek kasę traci? A Krzysio stracił robotę. No i jeszcze ciąża (Gosia?). Same dramaty w cztery minuty, to chyba rekord, tylko w wiadomościach taka intensywność złych wieści. Oczywiście zakładając, że coś zrozumiałam w ogóle :)
Emka rosyjska, kolumbijska, brazylijska.
Ciekawe kiedy powstanie amerykańska :D
Rodzina Mostowiaków - Bridges Family:
Barbara, Lucian, Mary, Marta, Margaret and Mark :D
Ale jak będzie w Kolumbii to nie w Brazylii. W Brazylii mówią po portugalsku, a w Kolumbii po hiszpańsku. Czy planują wersje dwujęzyczną?
Właśnie też się zastanawiam jak oni to zrobią.
Może Kolumbia chce nagrać swoją wersję, a Brazylia swoją?
W tym artykule nie wyjaśnili dokładnie jak to będzie
Lepiej by było gdyby zrobił to Meksyk. Ten kraj teraz dominuje w temacie telenowel.