PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Z mojej właśnej inicjatywy wprowadzam pewną rodzaju kapmanię, tzn. chciałbym wiedzieć ilu jest przeciwników M jak Miłość... Proste wystarczy wpisać w wiadomości:

"Nie dla M jak Miłość
oraz swój nick"

Udowodnijmy, iż istnieje spora grupa ludzi którzy wręcz nie nawidzą tego serialu...

Fanów serialu prosiłbym się nie wpisywać i uszanować moje zdanie, jest to kampania, a nie dyskusja...

no_name_99

Nie dla M jak Miłość
Maximus1944pl

ocenił(a) serial na 3
no_name_99

Ja również nie lubie M jak miłość Jest on strasznie nie życiowy i przegadamy.Nie oddaje realiow zycia w Polsce naprawde.
NIE DLa M jak Miłość
Euel

użytkownik usunięty
EuEl

NIE DLA M JAK MIŁOŚĆ!!!!!!!!!!

Cameron.

no_name_99

No i na co ta cała "kampania"?

Też nie lubię tego serialu, ale raczej z powodu naszych wpisów nie zdejmą go z anteny...

Chayenne

Stanowcze NIE dla M jak Miłość!

ocenił(a) serial na 1
no_name_99

No już same brednie tam można obejrzeć, a dialogi poniżej poziomu jakiegokolwiek, aktorstwo żywcem z telewizyjnych lekcji języków obcych (dwadziescia lat temu). To żenujące!!! NIE NIE NIE

no_name_99

Nie dla "M jak miłość" :)

Meredith

Nie widzę w tym większego sensu, ale można sprawdzić, ile osób naprawdę nie lubi tych bzdetów ;)

Nie dla M jak Miłość!

Midnight

no_name_99

Od poczatku ogladalem ten film, teraz tez ogladam chociaż wkurwia mnie coraz bardziej. Poprostu sie od niego uzaleznilem ;P

no_name_99

Zdecydowane, konsekwentne, stanowcze Nie dla "M jak Miłość"

użytkownik usunięty
Pablito6666

NIE NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

NIE dla debilizmu (autora tego wątku)!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 1
Telewidz

Telewidz sam jesteś debilem, każdy ma prawo do własnego zdania, ale z kąd może to wiedzieć osoba która oceniła Al Pacino i inne wielkie osoby kina na 1 ?

ocenił(a) serial na 10
Wojciech_G_

Piszemy skąd, a nie z kąd mądralo!

Każdy ma prawo do wyrażania swojej opini, ale to jak dla mnie dziecinada, a nie wyrażanie opini. Nie lubisz serialu wpisz swojego nicka bla bla. Co do Pacino to kompletnie nie pamiętam żebym zaglądał na jego stronę.

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

A jednak wchodziłem. Nie lubie tego pana i cóz w tym złego? Przynajmniej nie wchodzę w komentarze i nie wymyslam głupich zabaw w stylu "kto nie lubi Pacino".

ocenił(a) serial na 1
Telewidz

Ja M jak Miłość też nie lubię ale oceniłem je aż na 3. No cóż głosuj jak chcesz, a jak nie pamiętasz swoich głosów na jeden to tu masz link: http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=486066&rate=1

ocenił(a) serial na 10
Wojciech_G_

Właśnie tam zajrzałem i poza Pacino są faktycznie same wielkie gwiazdy: Marcin Mroczek, gwiazda "Niani" Maria Maciejewska, Joanna Jabłczyńska, fenomenalna Izabela Trojanowska.

ocenił(a) serial na 1
Telewidz

Robert De Niro, Tom Hanks, Edward Norton, Johnny Depp i Al Pacino
to osoby które napewno nie zasłużyły na 1.

ocenił(a) serial na 10
Wojciech_G_

A to według Ciebie. Gdyby wszyscy głosowali tak jak Ty chcesz to średnia tych aktorów wynosiła by 10, a tak nie jest.

ocenił(a) serial na 1
Telewidz

Nie chce nikogo obrażać ale jestś chyba troszkę ograniczony :)

Gdyby wszyscy głosowali jak ja to średnia tych aktorów wynosiła by 10 , to dziwne, bo żadnemu z nich nie dałem 10 :)

Robert De Niro - moja ocena 8
Tom Hanks - moja ocena 8
Al Pacino - moja ocena 9
Edward Norton - nie głosowałem
Johnny Depp - nie głosowałem

Zato gdyby wszyscy głosowali tak jak ty aktorzy ci mieli by średnią 1 :) na co z pewnością nie zasługują. Jeśli nadal chcesz powymieniać poglądy odezwij się na gadu-gadu 5517165 ( prawie zawsze niewidoczny )

ocenił(a) serial na 10
Wojciech_G_

Ograniczony jestem bo mam swój własny gust? A to ciekawe. Ty chyba nie możesz przyjąć do wiadomości, że ktoś może uważać inaczej niż Ty.

Nie mam zamiaru się odzywać na GG bo raczej wspólnych tematów nie znajdziemy.

P.S. Nie zapomnij wpisać "Nie dla M jak miłość" i podać swojego nicka (bo przecież nie będzie wiadomo kim jesteś). Maximus1944pl będzie wdzęczny.

Telewidz

Jesteś ograniczony...

no_name_99

Nie dla "M jak Miłość"!!!! Hefalump po trzykroć

ocenił(a) serial na 9
no_name_99

A jaki cel ma ma ta kampania? Przecież to zrozumiałe że są osoby którym się ten serial podoba i są osoby które tego serialu nie lubią.

sebulba_2

zgadzam się, są osoby które go lubią i które go nie lubią. ja go chyba dalej oglądam (jak ktoś już wczesniej napisał, pozdrawiam :D) z uzależnienia ;P