4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52104
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

najlepszy polski serial :D uwielmiam m jak miłosć !!! z resztą no najlepszy serial w Polsce więc co tu dużo pisać :)

nihooya

Tak rzeczywiście;serial może nie tyle najlepszy co bardzo "rzeczywisty" .Hanka z trojgiem dzieci łazi odpicowana z koleżaneczkami,nic nie robi,poleguje na kanapie,obiadki w restauracji,koleżaneczki laski,mieszkanko z widokiem na plener oczywiśćie też spadło jej z nieba a marek jak zakochany klaun wystaje pod oknem albo pod drzwiami z bukietem róż.
Mroczek pstryknął pare zdjęć dziadziusiowi i babuni i już sie okazało że ma własną wystawe,za chwile sie okaże że zapraszają go na wernisaż do rzymu czy paryża i jeszcze wygra:) hehe
Wątek z martą też żenada,to wogóle już nie ma fabuły tylko jakiś zlepek niechlujnie poskładanych...nawet nie wiem jak to nazwać.
To fantazja bardziej fantazyjna od samej fantazji.
NIE MA TAKICH ŻYĆ! Ale w tym serialu już nic nie zdziwi...

luki431

luki431 100% racji!

ocenił(a) serial na 1
luki431

szkoda że nie zabrali twurców tego serialu do smoleńska hehehe.

ocenił(a) serial na 6
nihooya

Etam z nudów czasem obejrzę :P nawet ich polubiłem...

ocenił(a) serial na 1
harry0189

więc jesteś chyba osobą prostą nie zastanawiającą się nad sensem przekazu jaki oglądasz,ranczo bije na głowe to badziwie.

ocenił(a) serial na 6
nihooya

ja bardzo lubię.

ocenił(a) serial na 4
do_dzwonka

nic specjalnego jedynie pierwsze 100 odcinków było fajne
zamiast tego polecam czas honoru warty uwagi!!!

ocenił(a) serial na 1
eszu1

tu się z tobą zgodze spoko serial

nihooya

jak komuś się nie podoba to nie pisać komentarzy :) wolę M jak miłość niż ściąganie NIELEGALNIE seriali z USA ;p

ocenił(a) serial na 1
nihooya

ale ty masz nafajdane w beret

ocenił(a) serial na 1
nihooya

Tragiczne.

ocenił(a) serial na 1
nihooya

serial dla buraków o burakach zero humoru,obejżyjcie mentaliste i sami oceńcie tam jest spontaniczny zwrot akcji i duzo humoru oraz tajemniczy pościg za genialnym seryjnym mordercą i fajni utalentowani ludzie.

ocenił(a) serial na 1
nihooya

najlepszy polski serial to pitbul i nie zmienisz tego prosta dziewucho