Jest to mój ulubiony serial..jedyny, którego wyczekuję...
wydaje mi sie bliski naszemu życiu, a wiekszość postaci to szczere i naturalne osoby...Mam tez oczywiście swoich ulubionych bohaterów: Małgosia i Michał, Piotrka o charakterze wręcz idealnym, sympatycznego i upartego Lucka...a i ostatnio bardzo bawi mnie Stefan...
Sa tez osoby które przyprawiaja mnie wręcz o palpitację - jak Norbert, ktory na szczeście ostatnio wyjechał, czy Jaroszy...Zdaje sobie sprawę,że wywoływanie "palpitacji" u ludzi to tez wielka umiejetność..a świadczy to po prostu o dobrej grze wspomnianych altorów...
a Wy - kogo lubicie najbardziej ? A na czyj widok cierpnie Wam skóra - hi,hi ???
ja tam tez lubie :)
Przyznam ze jako facet...tez lubie czasem tam kuknac na M-ke :) To mi sie wydaje takie...o klase lepsze niz inne seriale. Po prostu milo jest zobaczyc ten serial 2 razy w tyg. i popatrzec na losy bohaterow, w koncu nie trwa on zbyt dlugo a fabula jast ciekawa. Tylko czemu ten Pawel robi sie dobry :] no zupelnie jak Grinch czy Srucz :] Hehe
Mój serial
To jeden z moich najulubieńszych seriali po...domyslcie sie sami.Ostatnimi czasy dzieje sie tu coraz więcej i co raz bardziej mnie fascynuje.Nie ma tu nudy tylko problemy zwykłych ludzi borykajacych sie z przeciwnościami życia,namiętnosci,smiec i łzy. To wszystko jest tak prawdziwe i naturalne że gdyby nie mój zdrowy rozsądek mogłabym uwierzyc że spotkam tych ludzi na ulicy mojego miasta.
Bo kiedyś to wszystko było bardziej normalne- bida piszczała, za Martą latał tylko jeden absztyfikant, Marysia mieszkała w jakiejś obskurnej chacie i dzięki jej "geniuszowi" biznes z torbami poszedł. no i można by tak wymieniać. Najważniejsze jest jednak to, że bohaterami byli Mostowiakowie, a nie zbędna reszta, którą oglądamy teraz.