PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52025
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Nie wiem jak wy, ale ja wprost uwielbiam postać Adama Wernera i mam nadzieje, że szanowni scenarzyści bardziej rozwiną jego wątek. Nie dość, że facet jest przystojny to jeszcze mega zabawny, a takich postaci jest jak na lekarstwo w polskich serialach. W połączeniu z Andrzejkiem tworzy naprawdę przekomiczny duet. Oby tak dalej panowie !!!!

sandia23

zgadzam sie w 100 % jak tylko pojawi sie na ekranie jest wesoło ,na poczatku jakos tak nie było ale od jakiegos czasu jest mega zabawny , nawet jego miny mnie smiesza mam nadzieje ze bedzie w serialu dłłługo

ocenił(a) serial na 4
sandia23

Przystojny ?

Ok, jako facet mogę się nie znać :D ale przystojnym bym go nie nazwał.

andre_

ja jako kobieta, też nie uważam, że jest przystojny,no może po prostu zupełnie nie w moim typie, jeśli chodzi o wygląd fizyczny

ale rzeczywiście bohater fajny, da się lubić i chociaż wesoło jest;-)

ocenił(a) serial na 3
sandia23

Adaśko i Andżej to najjaśniejsze punkty tego serialu :D Werner jest zabawny i bywa uroczy. Oby sparowali go z Anną, Arciuch i Kopczyński poziomem gry aktorskiej biją momentami resztę obsady na głowę (oprócz pana Pyrkosza oczywiście)...

ocenił(a) serial na 4
Shayera

"parują" go z tą nieszczęsną Anną już od jakichś 2 czy 3 lat :D

ocenił(a) serial na 3
andre_

A przypadkiem wcześniej nie było rudej od Tomka, granej przez Walach? ;) W końcu im się udało, no :D

ocenił(a) serial na 4
Shayera

I Ruda, i Cichopek ... i do Martusi też wzdychał chyba ;)
Kochliwy jest :P

ocenił(a) serial na 3
andre_

No jest, ale to MJM, w końcu też się ustatkuje, złoży samokrytykę nt. dawnego stylu życia, będzie przykładnym mężem i ojcem :D
I tak Pawełka w ilości kobiet/dziewczyn/kochanek/przyjaciółek nie przebije - MJM oglądam z doskoku, ale i tak jestem nieodmiennie zadziwiona ilością wielbicielek Pawła :D

ocenił(a) serial na 4
Shayera

Pawełek to bez dwóch zdań największy amant polskiej telewizji.

ocenił(a) serial na 7
Shayera

"I tak Pawełka w ilości kobiet/dziewczyn/kochanek/przyjaciółek nie przebije"
Oj, nie przedobrzaj - Paweł NIGDY NIE BYŁ I NIE JEST częstym gościem agencji towarzyskich.
Adaś ma pewne wady, ale i tak jest fajny.

ocenił(a) serial na 6
Shayera

A co takiego robi ten Pyrkosz, że sadzisz go na 1 miejscu ? Ja tam na grze aktorskiej się nie znam za bardzo, ale czytałem różne opinie... A z tego co widze w serialu, to niczym szczególnym on nie robi wrażenia, poza tym że cały czas siedzi i ma wiecznie otwartą łympę ;p

ocenił(a) serial na 4
ImSo_Fancy

Pyrkosz gra siebie :) i nawet mu to wychodzi.

ocenił(a) serial na 3
ImSo_Fancy

takie moje subiektywne odczucie, że ma radochę z tego, co robi ;)

sandia23

Czy Werner jest przystojny? Kwestia gustu. Dla mnie przeciętny.
Ale lubię jego postać i ten aktor nieźle gra.

Andrzejek dawno klaty nie pokazywał ;)