PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52019
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Ja bardzo proszę realizatorów o zmianę tej okropnej piosenki..jeny, no bez takich jęczących nutek:) Serial jest nawet w porządku, przekonałam się do niego mimo iż generalnie nie przepadam za serialami telewizyjnymi poza "Przyjaciółmi":)))) No tki sobie serial o życiu.jak tam jest dobrze to u tamtych jest źle....życie:)

ocenił(a) serial na 1

Podpisuję się obiema rękami
Ta piosenka to naprawdę koszmar..ja nie wiem, jak coś takiego mogło powstać..już lepiej by było, jakby napisało ją Ich troje ;) no nie, może przesadziłam, ale naprawde jest straszna. Na szczęście nie stykam się z nią często :D

użytkownik usunięty
pluszaki

hehe...
Nie Ich Troje to rzeczywiście niezbyt dobry pomysł....ale sama cisza byłaby lepsza..hehe;) Nie lubię takich jęczących pieśni ludowych..bo chyba do takich można tą sklasyfikowac:)))))))) pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) serial na 1

Ludowa? raczej nie
Ich troje to nie była propozycja tylko...hm..próba wytworzenia nastroju grozy?;) (Chociaż Ich troje chyba coś śpiewa do czegoś na 2 TVP :P)
A ja bym strzelała, że to nie muzyka ludowa, tylko raczej jakiś pop, czy cuś takiego. Zresztą mniejsza o to, czym to jest :D
Tylko nie wiem, czy serial może zmienić swoją piosenkę - śmiem wątpić :( A cisza nie taka zła - uczcijmy ten odc. minutą ciszy..?;))
Pozdrowiam również :D B.

użytkownik usunięty
pluszaki

raczej nie:)
Nie, masz rację ludowa jest wesoła......a ta piosenka do takich nie należy;) Oooo Ich torje to zdecydowanie nastrój grozy;) Ale i śmiechu też:) Jeśli nie zmienią piosenki dobrowolnie to będziemy pikietować na Woronicza 17;P Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 1

Pikietować?...hmmm..oki :D
Jak chcesz - do Wa-wy daleko, ale co tam - przejadę się. Tyle, że ja bym wogóle pikietowala o przesuniecie godz. emisji - o 20, to jakiś fajny teatr tv by się nadawał :D
To szykuj transparenty i do zobaczenia :D

użytkownik usunięty
pluszaki

jedziemy na wycieczkę...
Noooo...transparenty już są gotowe, od dawna przymierzam się do tego przedsięwzięcia, jakże ważnego dla narodu polskiego....hehe;) O tak teatr telewizji dobra rzecz....M jak Miłość...niech wyświetlają w szkołach zamiast lekcji....;P Do zobaczenia w Warszawie, będę biegać po Woronicza;)

użytkownik usunięty
pluszaki

jedziemy na wycieczkę...
Noooo...transparenty już są gotowe, od dawna przymierzam się do tego przedsięwzięcia, jakże ważnego dla narodu polskiego....hehe;) O tak teatr telewizji dobra rzecz....M jak Miłość...niech wyświetlają w szkołach zamiast lekcji....;P Do zobaczenia w Warszawie, będę biegać po Woronicza;) Znak szczególny: TRANSPARENT;)

ocenił(a) serial na 1

Oki :D Na TVP!!
Sadzac po liczbie mnogie przy "transparenty" nie będę chodzić z pustymi rękami? :)
Stanowczo sprzeciwiam się puszczania M jak miłość w szkołach bo jeszcze się uczę :P no, chyba, że w podstawówkach, ale na co wyrosną te dzieciaczki karmione piosenką tytułową?;)
Teatr tv to to, co tygrysy lubią najbardziej :D
Pozdrowienia serdeczne i do zobaczenia na pikiecie :D (w porze nadawania piosenki z M jak milość?;) )
B.

użytkownik usunięty
pluszaki

dzieci rewolucji
No ja tez sie jeszcze uczę...ale czasami lepsze od nauki jest M jak miłość;) Ale nie piosenka....;) Transparentów jest od groma i jeszzce troszku;) Zasłonimy całą Woronicza....dobrze im tak, trzeba było być bardziej kreatywnym to by do tego nie doszło!!! Dzieci rewolucji do boju!!! startujemy tak ok. 20.03....tak jak się zacznie piosenka;P Hey yaa!!!!;) Zbierz ekipę....siła tkwi w ilości...tym razem;)

ocenił(a) serial na 1

hehe
Niz niektóre lekcje owszem :) i niż niektórzy nauczyciele (mój wych. jest nudniejszy i bardziej....no, ma gorszy styl :P niż ta nieszczesna piosenka..) :)
Tak właśnie - zasłońmy ich :D I zagłuszmy przede wszystkim :P
...hm...myslałam, że będziemy robić samotna pikietę - tak musimy się zarejestrować itd. chyba...albo jakby tak po 2, 3 osoby codziennie puszczać... :D i porysować im samochody gwoźdźmi i...albo poprostu sięgnąć po akm47 :P
Dobra, przesadziłam, ale rezerwuj dla mnie największy transparent..no, może 2 co do wielkości bo wysoka nie jestem :P
B.

użytkownik usunięty

popieram!!!piosenka jest tragiczna , smetna i usypiajaca, nie ma nic wspolnego z tym serialem, tak mysle, bo ogladam sporadycznie, ale jak slysze ta piosenke to ciarki przechodza ;)

proponuje zmianę całego serialu to i piosenka napewno się zmieni,
serial jest beznadziejny i idiotyczny !!!
kompletnie nie rozumiem o co w nim chodzi ?
to go nie oglądam.

Pablo_19

nie kumam... jesli go nie ogladasz i nie rozumiesz to po jaką cholerę bluzbasz na niego....