Ostatnio oglądam M jak miłość tylko dla jednego wątku: Romka i Natalki. Głupota tej dziewczyny rozwala, zwłaszcza w połączeniu z beznadziejną grą aktorską Lelkowej. Szkoda, ze już koniec tego wątku...
wlasnie lecialo w tv. a dzieciom sie zawsze mowi, ze glupota nie poplaca.. no coz, zabraklo ledwie paru minut ;-)
mi tez sie chce z tego smiac ja rozumiem taka zosia umowic sie z nieznajomym ale natalka ktora ma kilkanascie lat .. nikt jej jeszcze tego nie wutlumaczyl ... dajcie spokoj .. nie spotyka sei z niezanjomymi i powiina wiedziec juz po imieniu mozna pozanc ze to stary dziad ...
To jego imię rozwala, kojarzy mi się z moim nauczycielem historii, niezbyt atrakcyjnym i przyjemnym facetem w średnim wieku xD Btw., świetna była ta wczorajsza scena, jak Hanka z komórką w ręku podeszła do niego i spytała "Romek?". Świetnie to imię brzmiało w jej ustach... :)
nawet nie imie, bo zdarzaja sie zli rodzice dajacy dzieciom w naszych czasach gorsze imiona, a ja romka znam i mi sie kojarzy dobrze.Asz to staromodne, tylko ta ceglasta glupota mnie wtedy ujela, bo to gorzej dzis nie zdawac sobie sprawy z takich spraw niz 5 lat temu.