Ja bym chciała, żeby wątek Asi i Bogusia się powiększył, chciałabym, żeby Marysia wreszcie była szczęśliwa z Arturem jako małżeństwo i trzeba się pozbyć tego Radosza! Postać Zosi powinna na stałe zagościć w serialu. Powinni też znaleźć Marzenie jakiegoś super przystojniaka i żeby się zakochali w sobie na maxa ;-) No i niech Paweł będzie szczęśliwy, ale nie z Madzią, Sylwią czy Mają. A najważniejszy dla mnie wątek: Małgosia i Tomek mają być już zawsze razem!! :-)
A ja bym chciała żeby Kuba był z Marzeną a nie z tą głupią przymuloną Olgą ;/ Tomek i Gośka mnie wkórzają więc... No i ten beznadziejny wątek z Radoszem bleeehh.
Z Aśką i Bpgusiem się zgadzam niech się rozszeż ich związek :)
A Paweł niech będzie szczęśliwy z Madzią :!
Starając się nie sprowokować do ataku fanów serialu...
...ja osobiście po wakacjach najchętniej zobaczyłbym zakończenie jego emisji.
a ja chciałabym zobaczyć Kubę z Olgą(nie chcę aby był z Marzeną bo tak jakoś wkurza mnie), wątek Małgosi z Tomkiem no i oczywiście Asie i Bogusia. I niech ten serial trwa nadal bo jest super.!.
Jeśli o mnie chodzi, to 'M Jak Miłość' to jedyny polski serial jaki oglądam i jest całkiem całkiem- szczególnie wątek młodzieżowy.
To tam jest watek mlodziezowy? Oooo jaki? Ano widzialam raz jak Lukasz wlozyl do ust papierosa xD To bylo bardzo emocjonujace i autentyczne.
za to ty bardzo mnie emocjonujesz. to co napisałaś rzeczywiście było zabawne i śmieszne, zresztą to co chciałaś osiągnąć
powiem krótko dziewcze, wywabiłaś u mnie takie ukryte do tej pory emocje że poczułam do ciebie przeogromny żal.
Po wakacjach najchętniej zobaczyłbym koniec serialu. Ruskie porywiają wszystkich Mostowiaków. Za wszystkim stoi Czak Noris. Zabija ich wszystkich jednym, potężnym i porażającym kopem z półbuta. I tak dzięki Czakowi nastaje upragniony THE END tego wielkiego shitu.
ale ty jesteś głupi, jak można zobaczyć koniec serialu, możesz co bądź o nim usłyszeć, ale nie zabaczyć.
ale czołg.
tyle że nie umie poprawnie napisać imienia i nazwiska swojego ulubionego aktora.
co za cholerny pech.
Sama jesteś matołem. Co za niedorozwinięte dziecko neo. Odejdź lepiej od tego kompa, bo zaczynasz świrować. Przygotuj piórniczek i ksiązki do szkoły, a nie masturbuj sie na widok braci Mrok i innych cymbałów grających w M jak Mdłości :P
Tak się składa że nie odczuwam potrzeby masturbowania, jak ty.
Ty jak patrzysz na Chucka Norrisa to od razu nachodzi cię ochota.
wystarczy że kopnie cię w tyłek z półobrotu to ci się zachciewa.
modlę się, aby wykopnął cię gdzieś daleko, oby gdzieś na wieś, oby tam gdzie świnie spędzają dzionek.
łojej, ale mi przysrałaś. Wybacz mi buhahahehahebuhohe
Nie będę tracił czasu na taką małą smarkulę. Nie brykaj, bo mnie to nie rusza :P
brykać to ty umiesz lepiej, ja się do tego nie nadaję Smarkaczu. No sorry, myślę, że nim jesteś. Mówię to z dobrej woli abyś wiedział :D
jak myślisz ile ja mam lat? myślę że ty masz 14.
Boże, ale macie problemy!! Naprawdę jak dzieci!! Założyłam ten temat dla osób, które oglądają ten serial, a nie dla agresywnych małolatów, jak chcecie się kłócić to gdzieś indziej. Nie obraźcie się, ale aż mi Was żal!!
zastanawia mnie tylko jedno jak Chuck Noriss może kopnąć Makintosza z półobrotu, wyszedł do niego z ekranu? Chociaż z Chuckiem to nigdy nie wiadomo:)
po wakacjach glupia kinga zobaczy na scianie guziczek i postabnowi go przycisnac. W ten o to sposób sie udusi ;p
Wiesz co? Żal mi ciebie. Skończyły ci się te marne argumenty na obrone kiczowatego serialu, więc teraz przeszłaś do ubliżania. Ja nie ubliżam osobom, które mają inne zdanie na temat mojego ulubionego filmu/serialu.
Przemyśl to, fanatyczko
Haha odczepisz się kotku?
Taa, ale ubliżasz osobom, które lubią coś czego ty nie lubisz. Zatoczony krąg. I sam się przyznałeś.
A mi ciebie nie żal, bo żal tu już nie pomoże. I weź, te odzywki z żalem zrobiły się nudne. PRZESTARZAŁE CHŁOPCZE! przestarzałe.
Nikt jej nie przekona nie widziałam tu takiej drugiej osoby,która tak by broniła tego durnego tasiemca jak ona.
No właśnie, dziecko nie ma nic do roboty tylko siedzi i ogląda ten durny serialik, a do tego jeszcze obraża innych. Zresztą wszystkie seriale, które mają w tytule słowo "miłość" są nudne jak flaki z olejem
Lady sparrow nie przesadzaj chyba nie widziałaś "Pierwszej miłości" to jest dopiero cudo ta muzyka, te panoramy wrocławia ta gra aktorska,zwroty akcji PO prostu cos pięknego
Lubie wchodzić na tego typu forum bo przynajmniej można się pośmiać z co nie których idiotów hehe. Od razu poprawia mi się humor:D Co za błyskotliwe argumenty, ależ trzymająca w napięciu wymiana swoich poglądów na temat tego arcydzieła Polskiego serialowego kina.
buker7, zgadzam się z toba całkowicie. Nie ma to jak pośmiać się z niektórych fanatyków:). Depresja mija w mgnieniu oka i człowiek ma poprawiony humor na reszte dnia. po prostu terapia doskonała:).