Z tego co pamiętam, wyjechała bodajże do Krakowa, bo mąż dostał awans, ale wiązało się to ze zmianą miasta. Sprzedali swoje mieszkanie Gosi i Tomkowi i tyle ich widziano.
A faktycznie, dobrze nie przeczytałam. Ta szefowa Pawła też miała na imię Iza, a co się z nią stało, tego nie wiedzą najstarsi górale. Podejrzewam, że skoro pojawiła się nowa miłość, Iza już nie była potrzebna i skończyły się pomysły na tą postać. I dobrze, bo nie podobała mi się wcale!
mi też się nie podobała. Nie wiem co się stało z Janką koleżanką Marty i jej córką Ewą co się w Łukaszu kochała ? Szkoda że nie ich nie ma podobały mi się te postacie, Łukasz byłby szczęśliwy albo z Gabi albo z Ewą a nie z tą głupią Zuzą. Woogle szkoda że nie ma już tych starych postaci jak : Teodor, Nowicka, Grażyna, Alicja, Peter, Mariusz, Simone, Stefan, Elka, Ewa Nowicka, Leszek, Oleńka, ta stara Ania, stary Łukasz, Iza o której wspomniałam, Staszek, Renia, Dorota, Lewicki, Radomska (mogła by się ta Radomska pojawić t by zabiła Martę bo mnie wnerwia ), szkoda że Marta nie jest z Jackiem to była para.
No właśnie nikt nie wie :/ Zresztą to nie pierwszy pies w tej rodzinie, który wyparował...