4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52101
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Po co tak długo ciągne się ten serial, jak by go nie można było już dawno zakończyć, wtedy i miłe wspomnienia by zostały, a nie jak teraz te odcinki są coraz gorsze:(

i_w_k_a

O ludzie to nie oglądaj jak się nie podoba ale są ludzie zwłaszcza osoby po 30 może 40 którym ten serial się podoba i one go oglądają. A soja drogą mimo tego że coraz gorzej z nim to ja go sobie też oglądam a zacząłem oglądać od momentu co ta psych- niania porwała Mateusza i nad rzeką chciała z nim wskoczyć i taką akcje policja zrobiła, nie kojarzycie który to mógł być odcinek. Aha no i dziwnym trafem ten motyw z fałszywym gwałtem jest spoko, trzyma w takim napięciu co ostatnio rzadko się w M jak Miłość zdarza, o i ta gówniara(Julka) gra spoko cwaniare no i Peter to taki fajny skurwiel, koleś pasuje do tej roli. Żeby serial był lepszy powinni podczas wakacyjnej przerwy podszkolić grę aktorską połowy aktorów w filmie i dodać takich aktorów jak Kondradt, Cezary Pazura, może Zakościelny. A i jeszcze jedno mi się tu podoba że aktorów odchodzących nie zastępują nowymi tylko ich się po zbywają, bo takie coś co w Klanie zrobili z Michałem albo w modzie na Sukces robią ciągle to cholerna lipa. Oczywiście nieoglądam innych telenowel żeby nie było.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Mateo_SF

Czytałam kiedyś, że Marek Kondrat nigdy już nie będzie grał w tasiemcach. Jeden w labiryncie mu wystarczył. Jego interesują tylko filmy fabularne.

Ps: Jednak zastępują... Łukasza zamiast Przybylskiego będzie grał inny aktor.