Ten beznadziejnie sztuczny i tragiczny serial to typowy tasiemiec robiony wyłącznie dla niemałych zysków.Aktorzy teatralni bardzo marnują się w takich serialach.Wiele z nich twierdziło że nigdy nie zagra w serialach.Jednak duża stawka każdego złamie.Jestem ciekawy co ci inteligentni polscy teatralni aktorzy myślą gdy grają w takich serialowych gniotach.Robią dobrą minę do złej gry.W teatrze potrafili dobrze grać ,a tu? Niespodzianka! Grają tak beznadziejnie i sztucznie że szkoda gadać. Nie ma ani krzty naturalności w ich grze.Dobrze wiedzą że grają w tasiemcu który jest nieprawdziwy,nienaturalny i nadmuchany.No ale czego nie robi się dla pieniędzy.Z pewnościa wielu z nich ma już serdecznie dość grania swoich postaci,ale oczywiście trzeba to dalej ciągnąć bo oglądalnośc jest spora.A taki shit można ciągnąć w nieskończonośc.Ani jeden aktor w tym serialu nie zasługuje na szacunek czy podziw.Płakać mi się che i zarazem śmiać gdy słyszę te żałosne dialogi.Ci którzy oglądają ten serial mówią ze jest bardzo życiowy.Większej bzdury nigdy nie słyszałem.Każda postać,każde słowo,każda sytuacja przedstawiona w tym serialu to plastik! Nie będę wiecej pisał o tym czy o innym polskim serialu.Prawda jest taka że prawie wszystkie polskie seriale obyczajowe są takie same.Nic nie warte.Nie ma w nich żadnych wartości.Scenarzysta serialowy to jest dopiero fucha! Inkasuje wielkie pieniądze za nic.No ale niestety nie każdy rodzi się pod szczęśliwą gwiazdą.M jak miłość to absolutne dno...Tylko niestety nie każdy potrafi tego dostrzec.
To jaki jest dla Ciebie życiowy, tam gdzie postacie latają na miotłach albo tylko strzelają, nie chcesz to nieoglądaj, kurde jak ja bym chciał mieć takie problemy jak Ty!
serial to totalna porażka. Na pytanie czy dno może mieć dno - widocznie może i to właśnie udowadnia m jak miłość. Dałem 0/10. Nie podoba mi się zupełnie.
-15/10 dlatego tak wysoką ocenę wystawiłem bo przed i po serialu nadają jakieś reklamy będące zawsze jakąś rozrywką w przeciwieństwie do tych szczynów.