Niestety dzisiejszy odcinek przypomniał mi iż to prawda. W ten sposób straciłam 2 koleżanki tak dwie w sumie wspaniałe osoby ale zagubiły się z czego tych dwóch facetów kryło swoją agresję jak kobieta chce się wyrwać z tego gówna to taki zdolny jest do wszystkiego. Prawda jest taka iż każdy facet to potencjalny morderca opisałam przypadek przyjaciółki na forum gdzie dominowali faceci (ja udawałam faceta na tym forum wszystko opisując jako osoba postronna chcąc komentarza) no i dostałam 400 komentarzy gdy wylała się szczerość wszystko usunęli ale mam zrzuty. O dziwo wyzwisk nie było dużo. Co jest przerażające ponieważ uwiarygadnia samcze zapędy. Tego typu ludzie własnie nami rządzą jest ich znacznie więcej niż nam się wydaje muskulatura nie ma tu nic do rzeczy choć najczęściej chłystkami nie są ale najczęściej są silni ale mogą być szczupli i drobni co jest cholernie mylące. Nie rzadko biorą używki jak marycha AMFA są agresywni a przy innych sztucznie mili co widać nie rzadko.
Jeszcze dodam iż tacy robią najczęściej z siebie ofiarę choć w rzeczywistości są drapieżcą krokodyle łzy. Lubią rygor porządek nienawidzą inności niż sami są. Wielu można spotkać na stadionach ale równie dobrze w korporacjach często na kierowniczych stanowiskach.
Na wstępie powiem że nie oglądałem odcinka i nie wiem dokładnie o co ci chodzi . Ale zrozumiałem że oskarżasz WSZYSTKICH facetów o to że są MORDERCAMI ? No ciekawe bardzo . Na jakiej podstawie jeśli można spytać tak nas łatwo generalizujesz ?
Nie wszystkich ale dużą część chodziło o dzisiejszy odcinek przypomniał mi dwie różne ofiary dwie przyjaciółki jedna zmarła na miejscu druga jest roślinką. Chodzi o zerwanie ze stalkerem który udawał iż rozwodzi się z żoną obie miały już mężów a on nadal nadchodził i szantażował przekłamanymi np informacjami czy np zdjęciami nago gdy to kiedyś robili. Nie wiadomo po co to robił jak była z nią to bił.
Mi chodzi tu o odpowiedzi jedna na tysiąc była inna to były osoby na poziomie przerażone. Nie wiem czy to forum psychopatów ale na to wyglądało. Chodzi o dwa fora.
Wybacz ale piszesz jakimiś ogólnikami,żadnych konkretów . Straciłaś przyjaciółki . Dlaczego ? Co się z nimi stało ? Piszesz coś o stalkerze ale też samymi ogólnikami . Piszesz o forach,ale nie piszesz co to za fora . Uwierz mi że w internecie jest dużo zwyrodniałych ludzi . Także zaczynasz o czymś mówić,ale tak naprawdę nic nie mówisz . Za to bardzo łatwo oskarżasz mężczyzn o całe zło tego świata " Prawda jest taka iż każdy facet to potencjalny morderca " . Więc ja się pytam ciebie . Dlaczego uważasz mnie ( słowo "każdy ) w twojej pierwszej wypowiedzi brzmi dość jednoznacznie ) za potencjalnego morderce ? Czy możesz mi to logicznie wyjaśnić ? A może jakaś inna koleżanka z forum wypowiedziałaby się w temacie ? Bo może to ze mną coś nie tak że nie rozumiem ?
Co do forum aha jedno to bracia samcy chciałam opinię o facecie drugie na katolik.pl/forum tu nie było tak źle ale było chamstwo a drugie braciasamcy.pl. 
Obie przyjaciółki miały facetów a tamci to byli byli coś tam czuły ale walczyły by to uczucie znikło bo były krzywdzone. Obie nie powiedziały ponieważ stalkerzy byli szantażystami.
Nie znam ani jednego ani drugiego forum więc się nie wypowiem na ich temat choć nazwa tego drugiego raczej sama mówi za siebie " braciasamcy.pl." na takich forach wypowiadają się megalomani którzy są zwykle przekonani o swojej wyższości . Nie można oceniać wszystkich jedną miarą na podstawie jakichś patologicznych zachowań czy opinii z internetu . A już na pewno wyzywać wszystkich mężczyzn od morderców . Nie uważasz że trochę za ostrych słów używasz ? Oczywiście że tych bydlaków stalkerów powinni wsadzić na roboty do gułagu bo zwykłe więzienie to dla nich zbyt duża wygoda jest . Pytanie tylko dlaczego twoje przyjaciółki wdały się w romanse choć same miały mężów ? Coś było z nimi nie tak ? Nie oceniam oczywiście postępowania tych kobiet bo nie znam pełnego obrazu sytuacji . Ale moim zdaniem jakikolwiek romans z osobą zamężną to błąd . Takie układy zwykle nie kończą się dobrze . Oczywiście opisywane przez ciebie przypadki są skrajne . Zwykle kończy się to ujawnieniem romansu rozpadem związku,ale często też i końcem płomiennego romansu no i zranieniami które goją się czasem latami . 

Ja rozumiem że masz złe doświadczenia możesz uważać wszystkich nas za drani . Ale uwierz mi tak nie jest . :) A jeśli ty sama będziesz żyć w przekonaniu że my faceci to samo zło będziesz takich właśnie drani i półmózgów spotykać . To jak taka samospełniająca się przepowiednia . Czasem już tak w coś mocno zaczynamy wierzyć że nie dopuszczamy myśli że możemy się mylić .