4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52101
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Ivan

ocenił(a) serial na 7

Bardzo bym chciała ,żeby do M jak Miłość wrócił Ivan Komarenko on jest taki przystojny.

ocenił(a) serial na 1
Natasza882

No to mam dla Ciebie złą wiadomość - w przekartkowanym przeze mnie jakiś czas temu ŻnG był artykuł, że wraca do Rosji czy coś w tym stylu.
Swoją drogą, jego wątek został strasznie dziwnie zakończony

ocenił(a) serial na 7
Nymphalis

Ogromna szkoda, że wraca do Rosji.Jego wątek został bardzo żle zakończony.Dzięki za informację.

ocenił(a) serial na 1
Natasza882

Jednak Ivan Komarenko nie wróci do Rosji, wystąpi teraz w V edycji "Tańca z gwiazdami". Pzdr :)

ocenił(a) serial na 7
Nymphalis

Dzięki za informację. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 5
Natasza882

aa taam Ivan,wolała bym żeby do serialu wrócił Marcin,z nim zawsze było śmiesznie,nie to co z tym Kuba!!;/ blee taki on powązny i mądry,mam tego dosyć

ocenił(a) serial na 7
tycka12

Marcin Bosak był śmieszny i jak on był to zawsze się coś działo. Też mi go brakuje. Może kiedyś wróci, bo be z niego ten serial chyli się ku upadkowi.
Ale Ivana też bardzo lubię. Najlepiej niech wrócą obaj na stałe.

ocenił(a) serial na 5
Natasza882

Do Samanta: Hmm odnosze wrażenie że bardzo lubisz ten serial,chyba za bardzo,bo kążdą postać chwalisz i wogole..

ocenił(a) serial na 7
tycka12

Nie wszystkich. Lepiej dobrze przejrzyj sobie posty. A jakim kryterium się kierujesz stwierdzając, jak bardzo ktoś powinien lubić serial, aby nie wykroczyć poza normę ? Ale masz rację lubię M jak Miłość. Mam go w ulubionych. I co z tego ?

ocenił(a) serial na 5
Natasza882

Nic..poprostu miałam na myśl to że lubisz ten serial tak bardzo,że nie przeskadza Ci np to że w serialu grają aktorzy ktorzy nie umieją grac,taki np. Ivan;/

ocenił(a) serial na 7
tycka12

Ivana bardzo lubię dla mnie jest wspaniałym aktorem, mam go w ulubionych.
Pani Łepkowska kręci ten serial dla widzów ,przecież nie dla siebie samej.Ogląda go 10 mln osób,to coś znaczy.

ocenił(a) serial na 5
Natasza882

Nie powiedziałam że nie lubie tege serialu:P pozdro

ocenił(a) serial na 7
tycka12

To lubimy go razem i fajnie jest pozdro

Natasza882

Ivan Komarenko - buhahahaha!
Marcin Bosak byl fajny :P

ocenił(a) serial na 5
Tsu

A wie ktoś wogóle co się z nim dzieje??:> z Bosakiem? Gra gdzies? wróci jeszcze?:>?

ocenił(a) serial na 7
tycka12

Podobno Marcin został aktorem teatralnym,powiedział ,że nigdy nie zagra już w żadnej telenoweli.
Niedługo ma zamiar ożenić się z aktorką Moniką Pikułą.
Teraz to kręci jakiś wojenny film.

ocenił(a) serial na 5
Natasza882

dlaczegooo??? ona jest brzydka;d szkoda że już nie wróci:((((((( taki fajny

ocenił(a) serial na 7
tycka12

Może zmieni swoją decyzję jak zobaczy ile ludzi chce jego powrotu.
Przecież on ma tyle wielbicielek.
Podobno ta Monika kazała mu zrezygnować bo była zazdrosna i zła że on na planie spędza za dużo godzin.

Natasza882

e chyba nie tylko wsrod wielbicielek chociaz glownie tak hehe
moze napiszmy petycje ;)