Bardzo bym chciała ,żeby do M jak Miłość wrócił Ivan Komarenko on jest taki przystojny.
No to mam dla Ciebie złą wiadomość - w przekartkowanym przeze mnie jakiś czas temu ŻnG był artykuł, że wraca do Rosji czy coś w tym stylu.
Swoją drogą, jego wątek został strasznie dziwnie zakończony
Ogromna szkoda, że wraca do Rosji.Jego wątek został bardzo żle zakończony.Dzięki za informację.
Jednak Ivan Komarenko nie wróci do Rosji, wystąpi teraz w V edycji "Tańca z gwiazdami". Pzdr :)
aa taam Ivan,wolała bym żeby do serialu wrócił Marcin,z nim zawsze było śmiesznie,nie to co z tym Kuba!!;/ blee taki on powązny i mądry,mam tego dosyć
Marcin Bosak był śmieszny i jak on był to zawsze się coś działo. Też mi go brakuje. Może kiedyś wróci, bo be z niego ten serial chyli się ku upadkowi.
Ale Ivana też bardzo lubię. Najlepiej niech wrócą obaj na stałe.
Do Samanta: Hmm odnosze wrażenie że bardzo lubisz ten serial,chyba za bardzo,bo kążdą postać chwalisz i wogole..
Nie wszystkich. Lepiej dobrze przejrzyj sobie posty. A jakim kryterium się kierujesz stwierdzając, jak bardzo ktoś powinien lubić serial, aby nie wykroczyć poza normę ? Ale masz rację lubię M jak Miłość. Mam go w ulubionych. I co z tego ?
Nic..poprostu miałam na myśl to że lubisz ten serial tak bardzo,że nie przeskadza Ci np to że w serialu grają aktorzy ktorzy nie umieją grac,taki np. Ivan;/
Ivana bardzo lubię dla mnie jest wspaniałym aktorem, mam go w ulubionych.
Pani Łepkowska kręci ten serial dla widzów ,przecież nie dla siebie samej.Ogląda go 10 mln osób,to coś znaczy.
A wie ktoś wogóle co się z nim dzieje??:> z Bosakiem? Gra gdzies? wróci jeszcze?:>?
Podobno Marcin został aktorem teatralnym,powiedział ,że nigdy nie zagra już w żadnej telenoweli.
Niedługo ma zamiar ożenić się z aktorką Moniką Pikułą.
Teraz to kręci jakiś wojenny film.
Może zmieni swoją decyzję jak zobaczy ile ludzi chce jego powrotu.
Przecież on ma tyle wielbicielek.
Podobno ta Monika kazała mu zrezygnować bo była zazdrosna i zła że on na planie spędza za dużo godzin.