Nie wiem po co tyle ludzin na tym forum tylko krytykuje tą polska telenowele jak wam się nie podoba to po to został wymyślony pilot żeby przełączyć kanał.Ale moim zdaniem lepiej oglądać to niz brzylijski telenowele gdzie Fernando kocha Lucecite a ma dziecko z Luisa a jest zonaty z Francescą!!
Tylu ludzi krytykuje ten serial bo każdy ma prawo do krytyki, czegoś do czego dopłaca, jeśli TVN i POLSAT chcą produkować takie gnioty to proszę bardzo niech za to zapłacą, ale ludzie którzy płacą abonament za TVP, nie życzą sobie żeby ich pieniądze szły na takie rzeczy. Gdzie misja TVP w szerzeniu kultury, bo z tego co to ten serial niczego nie wnosi do polskiej kultury i z ostatnim odcinkiem zostanie zapomniany, tak jak reszta polskich tasiemców o wszystim czyli o niczym jak: Klan, Na dobre i na złe, itp. Pozdrawiam ekipę TVP, życzę ambitniejszych scenariuszy.
Jak nie macie ochoty ogladac telenowel to przelaczcie kanal albo wylaczcie TV. PROBLEM!!!!!!!!!
Ja osobiście z całego serca nie toleruję tego serialu- jest na żałośnym poziomie, aktorzy grają jak drewno, treść jest banalna, a całość kompromitująco śmieszna.
Kasiu i Kami09, widzę, że bardzo Was złości gdy ktoś nie zachwala tego serialu... Ale gdyby zawsze iść za Waszą "logiką" na tym portalu okazałoby się, że wszystkie filmy są znkomite. Bo przecież, jak Ci się coś nie podoba po prostu wyłącz i siedź cicho. Jaki problem???
Dzięki Ana.Napisałaś dokładnie to co chciałm napisać :)
Będzie taka bronić pazurami tego gniotu a potem oceni np.Milczenie owiec na 2 bo nie zrozumiała fabuły, albo lepiej, zestawi w ulubionych Mroczka z Alem Pacino.
Ja 1000 razy wole latynoskie telenowele, a nie zalosne podroby z polski.
PS. Pochodze z Argentyny, co moze wplywac na moja opinie