PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52024
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Jak można takie...no słów mi brak. Przecież ta ich gra aktorska jest tak sztuczna, że z teatru nie powinni wyjść dalej dalej..
Jedynie Kożuchowska poszła w świat. Patrząc na grę tych ludzi myślę, że mają pełne spodnie kału lub moczu.
O bliźniakach nie wspomnę, pchają się wszędzie rola ich życia, bo nikt o zdrowym rozumie im roli nie da..

Logan_Cole

Yyy pchają się wszędzie? A niby gdzie? Jedynie ten co Pawła gra to chyba w Pierwszej Miłości miał jakiś epizod. Ale tak to? To tak samo jakbym np zapytał jak można Lost oglądać.

adamo001

jedynie co, to wykorzystali talent to tańca, aktorzy beznadziejni, ale ja ogólnie nic do nich nie mam, całkiem sympatyczni są

Logan_Cole

wchodzę na forum czytać absurdy seriali wg osób udzielających się na forum, bardzo często poprawiają mi nastrój, przecież wiadomo że nikt poważnie tego serialu nie bierze, typowy odmóżdżacz oglądany z ciekawości jak daleko jeszcze posunie się fantazja scenarzystów w wymyślaniu bzdetów.Napisałeś - gra aktorska - przecież tu nie ma żadnej gry aktorskiej, może jakaś próba gry aktorskiej..
pozdrawiam:)

NikKI76

Dokładnie :) grają jak w przedstawieniu szkolnym - to taki poziom. Szkoda, że Polacy nic sami nie wymyślą, każdy serial kopiują.. Fakt, jeśli już kopiują to nawet da się oglądać, ale i tak wszystko ściągnięty pomysł z jakiegoś hitu zagranicznego.

ocenił(a) serial na 5
Logan_Cole

To polski format. Został sprzedany do Rosji i tak miliony śledzą "L kak ljubow".

ocenił(a) serial na 7
Frida_2

Już nie śledzą, bo podobno się skończył.