PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52017
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Jakim cudem?

ocenił(a) serial na 5

Wojtek tak od razu poznał Tomka po takiej rozłące? Przecież on jak wyjeżdzał był małym chłopcem
nawet nie pamiętam czy mówił. A tego że poznał ciocie martusie to już są jakieś kpiny ! :D
Uśmiałem się, patologia nie serial :)

ocenił(a) serial na 4
Arleton

oj tam Ania(córka Martusi vel Wampir) mając jakieś pięć lat umiała powiedzieć tylko tatusiu i mamusiu

Arleton

Ciocie Martusie mógł poznać z tego względu,że ona niby była u Gośki w Stanach :P

kinomaniaczka94

lub rzez to ,że jej powalającej urody nie można zapomnieć :D

Arleton

Widać nie oglądacie zbyt uważnie. Wojtek był u Tomka na wakacjach, a Tomek też wcześniej był w Stanach więc nic dziwnego, że Wojtek poznał swojego tatę. Tym bardziej Martę, która dość długo siedziała u Małgosi.

Arleton

Marta niedawno wróciła ze Stanow, a Wojtek i Goska kilka razy byli w Polsce, tylko nie było to pokazane ze względu na brak aktorki, czyli Koroniewskiej. Nie rozumiem tego...nie ogladacie odcinkow, bo uważacie, ze w serialu nic się nie dzieje, a potem zarzucacie mu jakieś cuda i wianki.

ocenił(a) serial na 5
cocco03

To spoko, po prostu nie zwracam uwagi na takie szczegóły kto tam co powiedział, nie mam pamięci do takich rzeczy:)

Arleton

skoro nieuważnie oglądasz lub nie zwracasz uwagi to co robi tutaj ten durny post? Lepiej nie zabieraj głosu w sprawach, w których nie masz pojęcia, bo największą patologię prezentujesz tutaj Ty

skaczenaplecki

jakas psychofanka się zdenerwowała?

milenasy

Dlaczego? Moja wypowiedź była czysto na temat takich debilnych postów, w których ktoś się negatywnie wypowiada, chociaż nie ma bladego pojęcia w danym temacie. A jeśli chodzi o serial to po prostu śmieszne zjawisko - mężczyźni(czasem nawet kobiety) wypowiadają się źle o serialu, a jak przyjdzie co do czego to chociażby przy okazji oglądają, a potem zadają pytania "a dlaczego tak, a czemu ona to, a oni tamto". Interesujący, patologiczny serial(?) o_0 później wychodzą takie buble oglądając trzy-po-trzy. :) Pozdro!

ocenił(a) serial na 5
skaczenaplecki

Fakt, tutaj najwyraźniej się pomyliłem. Co nie zmienia faktu że jest to nielogiczny i patologiczny serial o czym można poczytać choćby tutaj http://www.filmweb.pl/serial/M+jak+Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2000-88369/discussion/W pisujcie+wg+was%2Cnajwi%C4%99ksze+wpadki%2Cabsurdy+i+najbardziej+komiczne+sytuac je+w+tym+tasiemcu.+CZ%C4%98%C5%9A%C4%86+3,2410933 jak i w poprzednich częściach:)

Arleton

Skoro patologiczny, to radze nie oglądać. Jeszcze na mózg źle zadziała i problem gotowy.

Arleton

Ten temat, który wkleiłeś jest śmieszny. Przeczytałam tylko początek, dalej nie potrafię w to przebrnąć bo temat o absurdach i wpadkach, a wszyscy o wyglądzie Martusi i tym, że jeżdżą samochodami O_0