PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52019
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Tylko Kamil jest najlepszą postacią w tym serialu. Bracia Zdunscy sa jacys sztywni, Marta M. i Giska sa puszczalskie. tyle.

fan_Brada_Pitta

Goska ktora za Stefana wyszła

fan_Brada_Pitta

W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamil to patałach i FRAJER!!!!!! (gdyby nim nie był to by nie popadł w tarapaty finansowe). A bracia Zduńscy są DE BEST!!!!!!!!! (Może PIotrek jest troszkę sztywny i bardziej miękki) ale Pawcio to jest COOL FACET!! To on jest najlepszym kandydatem na partnera Madzi (na pewno ciągle czuje do niej miętę :) Marta faktycznie jest puszczalska i taka jakby mętna (kiedyś na samym początku była fajna a teraz gra jakąś mętnotę). Podobna treść tyczy się jej synusia (chociaż on nigdy nie był fajny a im dalej tym gorzej, czasem patrzeć na niego nie mogę). Gośka to też maruda i daje się wskoczyć do łóżka byle takiemu prykowi, dziadowi napiorkowskiemu. Nic dziwnego że mąż już w ogóle nie chciał o nią walczyć!!!!

ocenił(a) serial na 5
SCORPION_6

Dla mnie najlepsza jest matka Stefana jak ją widzę mam ubaw po pachy:D Paweł tez jest fajny Piotrek nie bardzo ale może byc...Paweł był najlepszy w początkach tego serialu taki był zbuntowany i miał niezłe odzywki:)nienawidzę serdecznie Gośki:/jak miała te płaczliwe sceny strasznie ją "znielubiłam" umiała wtedy tylko dobrze ryczec i biegac do lasu albo na łąkę...to było nudne...