PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52022
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Od 27 marca na TVP2, od poniedziałku do piątku o 07.05
Po 4,5 latach od emisji od 1. odcinka na tym kanale znów będą powtarzać od początku.

pazdziollo99

Super Tylko kto ma czas o 07:05 oglądać telewizję . Wtedy albo się jeszcze śpi,a ja się nie śpi to już dawno siedzi się w pracy bądź szkole . Niech oni lepiej ponaprawiają te odcinki co mają na vod tvp wtedy każdy będzie mógł sobie oglądać kiedy się mu żywnie podoba . Nie wiem czemu uparcie od kilku lat dalej olewają temat odcinków na vod . Kiedyś nie było wcale nic,teraz niby są ale co z tego jak większość z rozjechanym dźwiękiem .

Cobros

Dokładnie na dodatek od chyba 53 odcinka dopiera na tym VOD są, a jakość obrazu 240p, a problem z rozjechanym dźwiękiem polega na tym że obraz jest spowolniony a dźwięk chodzi normalnie. Poza tym ci co nie mogą o 07:05 oglądać, mogą sobie nagrywać.
Poza tym jest jeszcze emisja powtórkowa na TVP Seriale o 08:20, jutro akurat tam będzie odcinek nr 500.

ocenił(a) serial na 5
pazdziollo99

ja akurat będę w pracy, ale nie które odcinki sobie mogę nagrać, albo nieraz jak nie będę szła do pracy to może zdarzy się okazja żeby sobie obejrzeć.

kinomanka_13

Ja też mam taką możliwość sobie nagrać, i to mam możliwość tego odtworzenia potem na komputerze, przy okazji wycinając z niego reklamy. Bo wszelakie audycje nagrywam z tuneru naziemnego.

pazdziollo99

To już za 2 dni, ponownie od 1. odcinka.

pazdziollo99

proszę póścić od 1 odcinka M jak Miłość od Poniedziałku do Piątku o godzinie 7.05 na Typ 2

ponik1993

napisz do TVP emaila, ciekawe czy wogóle odpiszą??

ocenił(a) serial na 4
pazdziollo99

Wielka szkoda że nie w dzień