4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52099
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

nie wiem jak mozna takie cos ogladac... nie rozumiem wogole tego filmu. niedlugo zrobi sie z tego Polska "moda na sukces"... a zeby bylo smiesznie to dodam ze ktos madry gdzies napisal, ze m jak milosc jest fajniejsze i lepsze niz.....LOST - ZAGUBIENI... mozna sie polozyc na ziemi ze smiechu.

milka_milka_2

I tu się zgodzić muszę! M jak m-gówno to najbardziej dupny serial świata..! Total beznadzieja... Jak mozna to ogladac? No to jest przecie takie nieprzewidywaaaaaalne... phi:P

cu:*:*:*:*

A LOST przynajmniej inteligentniejsyz!!!

użytkownik usunięty
milka_milka_2

no co wy M jak milosc wygrywa pod kazdym wzgledem z lostem i innymi serialami hehehe ale tak powaznie to gówno takie ze czasami mam ochote cos zniszczyc jak to widze. Ale co najgorsze ludziom w polsce sie to podoba no i w rosji napewno tez. Jestem ciekaw jaki serial jest na drugim miejscy bo chyba plebania lol

pozdrawiam

hehe a tak zeby cie dobic to ci powiem ze na drugim miejscu wsrod ulubionych seriali Polakow nie jest "plebania" ale cos o wiele gorszego ------- "klan"!!!!!!!! (lol2) dobre nie? ciekawe kto taki bral udzial w tej ankiecie.......

milka_milka_2

Hej, ale patrząc na "Klan" "M jak..." wydaje się super serialem;) A na poważnie, to nie wiem jak można w ogóle to przyrównywać do Lost.

milka_milka_2

heh...widac nie jestem jedyna osobka myslaca ze to beznadzieja.....fajnie!!!!!

ocenił(a) serial na 1
milka_milka_2

teraz już przywykłem, że poniedziałkowe i wtorkowe wieczory spędzam nad książką, przygotowaniami do sesji i cicho przygrywającą muzą w tle (no dobra ...., przed netem też siadam), ale kiedyś włosy sobie rwałem gdy nadawali to coś(!!!) trzy razy w tygodniu, 4/5 familii wygodnie rozsiadywało sie w dużym pokoju 20 05 na zegarze, pilot w ręce, TVP2 i te ich emocje, co sie będzie działo O Matko i córko!!!!!. Ja po prostu psychicznie TEGO nie wytrzymywałem i pytam się błagalnym głosem, ile jeszcze , NO do cholery ILEEEEEEEEE !!!! czasu TVP zamierza Nas bombardować polskimi serialami o tak zwanym życiu, co z życiem ma coś wspołnego mniej więcej do 15 odcinka, później to już tylko kiczowata parodia rodem z Meksyku lub Wenezueli ,przeniesiona na polskie warunki,...... ale co, ........że Nasz Naród dalej daje się ogłupiać ALE to Oni zbijają na tym kokosy, Aż krew mnie zalewa kiedy pomyślę że mój stary raz na miesiąc oddaje kilkanaście zeta NA MÓJ (o zgrozo) ABONAMENT --- MOJA TELEWIZJA (ja sobie naiwnie tłumaczę że moja część idzie na LOST,którego propos 1 seria juz się kończy( a druga najwcześniej jesienią będzie) i na transmisje olimpiady co 4 lata)

Świat TVP to paranoja

aqu32

Najlepsze jest to, że juz nawet jeśli ktos pisze, że to beznadzieja, to nie zarzuciłabym mu, że się stawia wyżej od widzów tego serialu, bo...to JEST beznadzieja i koniec.

Potwooorrnieeeee sztuczne, nic tylko zwracać kolację. Wydaje mi się, że gdyby tak od czasu do czasu było widać w kadrze lampy oświetleniowe i granice między planami NIC by to nie zmieniło, nikt by tego nie zauważył. Brrrrrr, ciarki mi przechodzą jak mi to mignie nawet przez sekundę.

ocenił(a) serial na 3
milka_milka_2

też uważam że to głupi serial.Musze go oglądać bo cała moja rodzina uwielbia ten serial.Ale ludzie wy nie widzicie że to kiczowaty serial!!!Jak już ktoś umiera to jest żle.SOrry ale czy w realy życiu każdy ma prace,Remantuje mieszkanie zmieniają komórki na chwila no nie!!!Porownajmi byle który serial z USA!!!Takie m jak miłość to w porównaniu z serialami z USA to jedno wielkie gó***o

EuEl

A ja sie zastanawiam skad wy wiecie ze to beznadzieje? pszypuszczam ze sami w takim razie musieliscie to ogladac skoro tak twierdzicie :P A zreszta co wy w ogole tu robicie, nie ma ciekawsazych stron tylko o takim jak sami twierdzicie za przeprzeproszeniem gównie ;) hehe

ocenił(a) serial na 10
milka_milka_2

a zeby wsyztskich tu obecnych pocieszyc, mjsuze wam przyznac ze w tym roku konczy sie m jak milosc ( prawdopodobnie, tak slyszalam ) . oficjalnie nie rozpaczam z tego powodu, ale lubie ten serial ;p

milka_milka_2

no niestety musialam ogladac we wakacje i ferie bo wyjechalam do rodzinki a tam to ten serial kazdy oglada. czasem jest tak ze jak obejrzy sie kilka odcinkow jakiegos serialu to az ciagnie aby ogladac dalej ale m jak milosc wrecz odpycha....

ocenił(a) serial na 1
milka_milka_2

Jestem zdenerwowany :/

Ktoś porównał Lost z tym przyjebanym serialem????!!!! Baaaardzo szkoda mi tej/tego gościa/gościówy. I teraz mówie do niej/niego- WALNIJ SIę GłOWą O MUR!!!!