W ogóle mnie denerwuje jak można bylo tak spłycić smierć bądź nie bądź jednej z głównych bohaterek. Te pamiętne kartony to jedno, następnie "2 miesiące później" itp. Rozumiem, że życie toczy się dalej... ale pozostaje... niesmak (?) a tak na marginesie : kim jest ta Kaska?
"bądź co bądź" :) a co do tych dwóch miesięcy - tak było wygodniej, gdyby pokazywali pogrzeb i całą tę sytuację gdy rodzina po kolei dowiaduje się o tragedii to wszyscy musieliby zagrać jakaś żałobę czy smutek. Jak widać przerosło ich to. Zaś scena śmierci to już w ogóle żenada - najpierw zapowiedzi "strasznej tragedii" (tak żeby nie było niespodzianki bo oglądacze nie lubią) a potem te kartony i w ogóle. Ale ja traktuję takie seriale jako komedie i po prostu dobrze się bawię oglądając tę ekranową nieporadność.
A swoją drogą - większość współczesnych filmów reklamowanych jako komedie to jakieś mało śmieszne produkcje. Ale gdyby zrobić mix scen z polskich telenowel to mógłby być niezły hit :)
Dokładnie, też mnie to zdziwiło i w sumie zażenowało. W jednym odcinku Hanka umiera, a w drugim już Zduńscy coś tam świętowali, i wielka radość. Natomiast kochane córunie Natalka i Ulka narzekają, że w domu jest jak w grobowcu. Bezsensem było przeskakiwanie o 2 miesiące do przodu, wystarczyło, żeby dali akcję po pogrzebie, ale nie aż 2 miesiące. W końcu wydaje mi się, że po tylu latach gry Kożuchowskiej, scenarzyści powinni poświęcić jej trochę więcej czasu i pokazać większy smutek rodziny.
"zajmnie"?? Mnie się wydaję, że jej miejsce zajmie kolejne puste babsko... może jakas pusta Renia
kasia sie nie nadaje, jest za mloda, w ogole nie pasuje do marka, ona pasuje do tego nowego policjanta z grabiny!oboje sa piekni i mlodzi!a marek to juz stary dziadek obarczony trójka dzieci :p
Obarczyć można kogoś problemem a nie dziećmi... ;D ale też uważam, że Kasia wygląda bardziej jak koleżanka Natalki i Uli niż przyszła pani Mostowiakowa ;D
Najlepiej niech Marek wyjedzie do Niemiec, a potem wróci po pół roku i oświadczy rodzinie że został gejem :D
W MjM takie klocki już były... Michał wyjechał do Stanów i wrócił z pikantną historią gejowską...
Ja uważam ,że siostra Hanki.Jednak pewnie minie sporo czasu i sporo wody upłynie nim do tego dojdzie. Ta cala Kasia może będzie miała z nim jedynie jakiś niewinny flirt.Tak mi się wydaje.