Haha...
Wyczytalam wlasnie ze w kwietniowych odcinkach Marcin bedzie z Janka, a Marek z Anna bedzie
mial romans!!! A Eryka bedzie krecic z Pawłem Zdunskim
wątpie w to bo ja wyczytałam właśnie że Marcin chcę wrócić do Kasi....A Marek się wścieknie bo ten gościu z Irlandii będzie startował do Ewy
ale to co napisalm bedzie w kwietniu, byly dodane zdjecia, jak Marek caluje sie z Anka, Janka w jakiejs szopie z Marcinem
Kasia (Agnieszka Sienkiewicz) i Marcin (Mikołaj Roznerski) z „M jak miłość” rozstali się, bo on zakochał się w Eryce (Marta Juras). W nowych odcinkach „M jak miłość” wiosną 2014 okaże się jednak, że między Kasią a Marcinem jeszcze nie wszystko skończone. Byli kochankowie w czułych objęciach – takie sceny już wkrótce zobaczą widzowie „M jak miłość”.
Wszyscy fani Kasi i Marcina z „M jak miłość” na pewno się ucieszą. Gorzej z tymi, którzy kibicują związkowi Chodakowskiego z Eryką. Scenarzyści „M jak miłość” szykują niespodziankę dla widzów – największy podrywacz w „M jak miłość” znów zmieni obiekt swoich westchnień, a miłość od pierwszego wejrzenia do Eryki szybko mu przejdzie.
Na oficjalnej stronie „M jak miłość” pojawiła się specjalna walentynkowa galeria z zakochanymi bohaterami serialu. Wśród zdjęć wypatrzyliśmy Marcina z Eryką oraz Marcina z Kasią. Chociaż na fotografii, na której Marcin przytula jakąś dziewczynę jego wybranka jest odwrócona, to mamy pewność, że to właśnie Kasia.
Dowód? Charakterstyczna czapka i kurtka Kasi, w której bohaterka już się pojawiała poprzedniej zimy. Poza tym w „Kulisach serialu M jak miłość” Agnieszka Sienkiewicz i Mikołaj Roznerski opowiadali o pracy na planie „M jak miłość” zimą. Ostatnio nagrywali wspólne sceny, które widzowie zobaczą dopiero za kilka miesięcy.
Wszystko wskazuje więc na to, że Marcin i Kasia mają jeszcze szansę na szczęśliwy związek. Pytanie tylko co będzie z Eryką?
to co napisalas bedzie niedlugo, to co ja napisalam ma byc pod koniec kwietnia, bylo zdjecie jak Paweł caluje Eryke w szyje
Tak, ale ja czytalam , ze Marcin bedzie chcial wrocic do Kasi, ale szybko mu to przejdzie, bylo kilka zdjec jak sie migdali z Janka....romans z Anka ma byc po tym jak Marka pobija
nie chce mi dodac linku
wpisz w wyszukiwarke nowe wiosenne romanse w m jak milosc i powinno Ci wyskoczyc o tym
niestety po wpisaniu wyskoczyła masa różnych przejrzałam i akurat tego którym piszesz nie ma.większość starocie. Jeżeli ktoś znajdzie artykuł o którym piszę Idiszka proszę o podesłanie mi linku
http://superseriale.se.pl/seriale/m-jak-milosc-nowe-romanse-w-m-jak-milosc-marek -z-anna-marcin-z-janka-olek-z-agata_386172.html
Tu jest i właśnie to czytam, ale dla mnie to kompleeeetna bzdura i debilizm, że wymyślają coś takiego.
masz nowe konto??bo wiem,że dla nowych są jakieś ograniczenia chyba przez 30 dni z dodawaniem linków
wymieniają się jak w modzie na sukces:) w Pierwszej Miłości już jest wątek HIV tak się tam wymieniają zaraz będzie też w MjM
http://m-jak-milosc.blog.pl/page/2/
tu są często ciekawe artykuły i sprawdzają się
Marta jest tylko zmęczona, ona nie ma czasu i sił na problemy psychiczne tak jest zapracowana.
Marcin i Janka dla mnie bardzo ok. Pasują i są fajni. Co do Marka to się zawiodłem lub zawiodę, myślałem że jednak z Ewą będzie a tu taka niespodzianka, powinien ożenić się z obiema paniami...
Paweł i Eryka? A co z Basią i Alą? Przecież na obecnym etapie po 1049, wydaje się że to zmierza do ślubu i jednej wielkiej szczęśliwej rodziny.
ja strasznie nie lubie tej janki.ogólnie nie przepadam za tą aktorką, widziałem ją w 3 rolach i zawsze była wredną suczą, ma beznadziejny charakter w mjm