PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52024
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Myślicie, że bedą razem? W kulisach mówili że tak ale to póżniej i Janka będzie korzystać

karolinamm

Na pewno będą razem, ale pewnie gdzieś za jakieś 60,70 odcinków najwcześniej :D już w tym 1133 co sie pojawiła pierwszy raz było widać, że jej jakoś żal było jak siedzieli w tym mieszkaniu przy tej nie wiem herbacie :D

adamo001

Ja bym chciała, żeby Marcin zniknął stąd na zawsze.

adamo001

ładna dziewczyny, uroda w sumie podobna do Kaśki

czy widzieliście wczorajszy prima aprilis, że Marcin i Marta zainteresują się sobą?

magdanm

tak słyszałam o tym. To nawet nie był żart:). Marcin i Marta zainteresują się sobą, w sumie trochę komiczne to było lub żałosne. Ona i tak już miała x wielu partnerów że ciężko zliczyć i pobocznych adoratorów, powodzenie ma nie ma co:)

ocenił(a) serial na 6
karolinamm

A ja myślę, że zniknie tak szybo jak się pojawiła...

Ateliee

Co do Janki zaczyna mnie ona już porządnie wkurzać znowu knuje pewnie odwołała wszystkie nianie za plecami Marcina

ocenił(a) serial na 2
michael325

Ja bym wolał by był z tą blondi co się wczoraj pokazała, ładniejsza. Janka od razu ją wypieprzyła xD

ocenił(a) serial na 6
michael325

Jane się chamsko zachowała wobec tej blondyny, najpierw gada z Luckiem o swojej wspaniałej przemianie, a tu proszę..

ocenił(a) serial na 8
Ateliee

Janka jest straszną egoistką. Mam wrażenie, że po odejściu Gośki, chcieli z niej zrobić taką "Myszkę"...

laleczka874

dla mnie jest dużo gorsza niż Gośka
chyba bez problemu wygrałaby plebiscyt na najbardziej nielubianą postać ever