Myślicie, że bedą razem? W kulisach mówili że tak ale to póżniej i Janka będzie korzystać
Na pewno będą razem, ale pewnie gdzieś za jakieś 60,70 odcinków najwcześniej :D już w tym 1133 co sie pojawiła pierwszy raz było widać, że jej jakoś żal było jak siedzieli w tym mieszkaniu przy tej nie wiem herbacie :D
ładna dziewczyny, uroda w sumie podobna do Kaśki
czy widzieliście wczorajszy prima aprilis, że Marcin i Marta zainteresują się sobą?
tak słyszałam o tym. To nawet nie był żart:). Marcin i Marta zainteresują się sobą, w sumie trochę komiczne to było lub żałosne. Ona i tak już miała x wielu partnerów że ciężko zliczyć i pobocznych adoratorów, powodzenie ma nie ma co:)
Co do Janki zaczyna mnie ona już porządnie wkurzać znowu knuje pewnie odwołała wszystkie nianie za plecami Marcina
Ja bym wolał by był z tą blondi co się wczoraj pokazała, ładniejsza. Janka od razu ją wypieprzyła xD
Jane się chamsko zachowała wobec tej blondyny, najpierw gada z Luckiem o swojej wspaniałej przemianie, a tu proszę..
Janka jest straszną egoistką. Mam wrażenie, że po odejściu Gośki, chcieli z niej zrobić taką "Myszkę"...