Z kim powinien być Marcin?
Kasia, Eryka a może Janka?
Podobno Olek ma mięc dziewczyne chyba Agate moze za nią też się weźmie?
Marcinj powinien być z Marta, aż dziw, że jeszcze jej nie spotkał i sie w niej nie zakochał. Przecież tam każdy szaleje za Marta. Może by jś troche rozruszał
Z Kasią ;) jak dla mnie to jest mega naciągane, że taki casanova zakochał się w takim drewnie i nudziarze jak Eryka. W ogóle do siebie nie pasują, pod względem charakterów i wizualnie też-nieładna z nich para, w serialu i prywatnie ;)
no własnie Eryka mnie irytuje, ta aktorka tak ciężko i sztucznie gra moim zdaniem.
ona to chodzący dramat... w czasie honoru jakoś dawała radę bo jej sztywność pasowała do roli, ale tu, zero życia w tej dziewczynie...
W pierwszych scenach jeszcze coś tam grała, ale teraz z odcinka na odcinek gorzej.
Gdzies czytalam ze Marcinowi w oko wpadnie dziewczyna Olka , Agata wiec moze bedzie z nia :D
Niedługo zabraknie dziewcząt dla Marcina...
A tak poważnie, to Marcin w prywatnym życiu ma dziecko z Eryką, z którą się przecież rozstał, więc paradoks jest.
Ja czytałam, że wrócili do siebie, bo Mikołaj (Marcin) się opamiętał i skończył romans z Olgą Bołądź. Tak czy siak, Marcina powinni wysłać na długoletnie szkolenie do USA, bo jego obecność w serialu jest dla mnie niezrozumiała. To taki drugi Paweł- wyrywa laski i nie robi nic sensownego. A wątek z jego bratem też kupy się nie trzyma- wpuszcza do domu matkę, która go oddała, pozwala się jej przytulić, no i zapewne wybaczy jej wszystko (jak to w Emce).
a i jeszcze w 1046 chyba odcinku Marcin znajdzie zdjęcie swoje i Kaśki i zacznie za nią tęsknic i nie bedzie wiedział co ma zrobic z Eryką.. :)
Z mózgiem! Życzyłabym Marcinowi, żeby zanim zacznie spotykać się z kolejną (lub tą samą) panną najpierw spotkał się ze swoim mózgiem. Tego samego życzę wszystkim, uganiającym się za owym pożal się boże lowelasem naiwnym nudziarom.
Co do Kasi, to myślałam, że zostanie podrzucona cudownie odnalezionemu bratu. Wszystko zostałoby w rodzinie. Kiedy patrzę na nową czołówkę serialu, gdzie Kaśka, Marcin i Marcel występują razem, tym bardziej mam takie przeczucie.
A ja, gdy patrzę na nową czołówkę (zresztą starę też), odnoszę nieodparte wrażenie, że twórcom serialu marzą się trójkąty.
Tak, Kaśka na pewno coś bedzie kręcic z braciszkiem Marcina mam nadzieje, że juz niedlugo bo może zacznie sie cos dziać
no Janka do Marcina nie pasuje wgl, przeczytałam takie coś: SPOILER !!
http://superseriale.se.pl/seriale/m-jak-milosc-odcinek-1049-marcin-blaga-kasie-b y-do-niego-wrocila-czy-kasia-wybaczy-marcinowi_383424.html
ale czy to bedzie prawda :D
Ustawiłyby chłopaka raz dwa ;)
Skończyłoby się bajerowanie każdej napotkanej dziewczyny ;)
trudno powiedzieć z kom ma być Marcin. Kaśka mnie denerwuje. podobnie jak Agnieszka. Janka jest hamska, a Eryka dziwna. Moze Weronika?Albo nie...wiem już z kim powinien być. Myślę że Laura była by najlepszą partią. Wygrywała by dla niego kasę w karty.
w 1049 odcinku marcin poprosi Kasię o druga szanse ale ona sie nie zgodzi. W 1052 pojedzie za nia do Grabiny i bedzie sie staral ja odzyskac. Te odcinki beda pod koniec marca
I Kaśka też najprawdopodobniej bo podobno będzie tez scena co się poznaja Kaska i Olek :)