PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52003
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Marta_Mostowiak
przyznajcie się kto z Was to napisał? A może to Nonsensopedia skopiowała nasze opinie :)

makagigi

Ha, ha, niezle sie usmialam:). O Marcie podobno pisza juz prace doktorskie i nikt nie potrafi wyjasnic jej fenomenu, nawet najtezsze glowy! Jak to mozliwe, ze wiecznie chrzakajaca, niezadowolona, zdolowana i zmeczona Martusia jest tak oblegana przez mezczyzn?

makagigi

Niektóre artykuły na nonsensopedii są świetne.

Vanessa100

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/M_jak_mi%C5%82o%C5%9B%C4%87
a tu równie dobry artykuł o samym serialu, no i mamy dokładnie wyszczególnione kto i jakie miał romanse, dziwnym trafem przoduje Martusia i Myszka :)

makagigi

Najlepsze fragmenty:
"Natalia Mostowiak [...]Znana z tego, że bez makijażu wygląda źle, a z makijażem jeszcze gorzej. kiedyś robiła maseczkę, która jej nie wyszła i całą twarz miała w obrzydliwych pryszczach."
"Mateusz Mostowiak [...] Wakacje lubi spędzać ze swoim chłopakiem(skreślone) przyjacielem Antkiem w krzakach w Grabinie."
I tam piszą że Paweł był z Mirką, kiedy? Jakoś tego nie pamiętam.

Sir_KriS800

byli razem jakoś dawno temu, chyba jeszcze w czasach kiedy Mirka prowadziła portal randkowy, Paweł nawet robił za niańkę dla jej jorka

Sir_KriS800

Paweł z Mirką kilka razy się ze sobą przespali i tyle.

makagigi

Gdy myślę o Marcie, to przypominają mi się słowa piosenki "My Słowianie" Donatana i Cleo:
"To jest ta słowiańska krew! To jest ta uroda i wdzięk!"

Wypisz, wymaluj - Marta Mostowiak. To musi być piosenka o niej.

Vanessa100

tak , tak Marta wie jak użyć mowy ciała i zapewne jak poruszyć tym, co jej mama w genach dała ;)

makagigi

Niunia Martunia jest niezwykła

Vanessa100

yhm, MarCzika :)

makagigi

Lalunia Martunia ;)
Laseczka Marteczka ;)

Vanessa100

O Marcie opowiada też piosenka Toma Jonesa "Sexbomb".
Szkoda, że Marta nie wystąpiła w tym teledysku.

Vanessa100

właśnie dobrze, nie będą nam zagraniczni artyści odbierać naszego klejnotu narodowego, Marta tylko do Donatana, zamiast tej czarnej z dekoltem, co masło ubija :)

makagigi

Haha ;) Słusznie Marta jest ucieleśnieniem słów - "dobre, bo polskie".
Czemu blondwłosej, słowiańskiej i seksownej Marty nie ma w klipie Donatana i Cleo? Marta kipi urodą i seksapilem.
Teledysk z jej udziałem odniósłby jeszcze większy sukces, niż teraz.
Liczba wyświetleń pobiłaby liczbę wyświetleń "Gangnam style"

Nie wzięli jej, bo pewnie przyćmiłaby pozostałe grające tam dziewczyny. Czułyby się zepchnięte na margines i byłyby zazdrosne.

makagigi

"Marta tylko do Donatana, zamiast tej czarnej z dekoltem, co masło ubija :)"
Nie wiem czy Marta byłaby w stanie ubijać to masło. Przecież ona tak szybko się męczy.

makagigi

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Martin_Eden

O ja! Małgosia miała więcej "partnerów" niż Marta?! No nie możliwe- będzie musiała teraz koniecznie nadrobić

alunia_kiss

No Małgosia "Myszka" przoduje :D ta też z cyklu "cudowna jestem" :D

makagigi

Taka ciekawostka - Ostałowska zagrała w jednym z początkowych odcinków Rodziny Zastępczej, była nauczycielką straszoną przez Elizkę.
I tam również seksownie pochrząkiwała, tak samo jak w MjM :D

andre_

Tak, pamietam ten odcinek. Az dziwne, ze Jacek Kwiatkowski (Fronczewski) sie w niej nie zakochal:).

makagigi

Wczoraj oglądałam na Polsacie Miss Polski 2013.
Czemu Marta Mostowiak nie startowała???

Vanessa100

Bo organizatorzy poprosili ją, by tego nie robiła. Gdyby startowała, całz ten konkurs nie miałby sensu, bo Marta przyćmiłabz wszystkie i od razu byłoby jasne, do kogo ma powędrować korona Miss:).

elisakate

Marta zostałaby Miss Polski, 1, 2, 3, 4 wicemiss, miss publiczności, miss internetu, ogólnie miss wszystkiego :D

Vanessa100

Mokrego podkoszulka też;)!