http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Marta_Mostowiak
przyznajcie się kto z Was to napisał? A może to Nonsensopedia skopiowała nasze opinie :)
Ha, ha, niezle sie usmialam:). O Marcie podobno pisza juz prace doktorskie i nikt nie potrafi wyjasnic jej fenomenu, nawet najtezsze glowy! Jak to mozliwe, ze wiecznie chrzakajaca, niezadowolona, zdolowana i zmeczona Martusia jest tak oblegana przez mezczyzn?
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/M_jak_mi%C5%82o%C5%9B%C4%87
a tu równie dobry artykuł o samym serialu, no i mamy dokładnie wyszczególnione kto i jakie miał romanse, dziwnym trafem przoduje Martusia i Myszka :)
Najlepsze fragmenty:
"Natalia Mostowiak [...]Znana z tego, że bez makijażu wygląda źle, a z makijażem jeszcze gorzej. kiedyś robiła maseczkę, która jej nie wyszła i całą twarz miała w obrzydliwych pryszczach."
"Mateusz Mostowiak [...] Wakacje lubi spędzać ze swoim chłopakiem(skreślone) przyjacielem Antkiem w krzakach w Grabinie."
I tam piszą że Paweł był z Mirką, kiedy? Jakoś tego nie pamiętam.
byli razem jakoś dawno temu, chyba jeszcze w czasach kiedy Mirka prowadziła portal randkowy, Paweł nawet robił za niańkę dla jej jorka
Gdy myślę o Marcie, to przypominają mi się słowa piosenki "My Słowianie" Donatana i Cleo:
"To jest ta słowiańska krew! To jest ta uroda i wdzięk!"
Wypisz, wymaluj - Marta Mostowiak. To musi być piosenka o niej.
tak , tak Marta wie jak użyć mowy ciała i zapewne jak poruszyć tym, co jej mama w genach dała ;)
O Marcie opowiada też piosenka Toma Jonesa "Sexbomb".
Szkoda, że Marta nie wystąpiła w tym teledysku.
właśnie dobrze, nie będą nam zagraniczni artyści odbierać naszego klejnotu narodowego, Marta tylko do Donatana, zamiast tej czarnej z dekoltem, co masło ubija :)
Haha ;) Słusznie Marta jest ucieleśnieniem słów - "dobre, bo polskie".
Czemu blondwłosej, słowiańskiej i seksownej Marty nie ma w klipie Donatana i Cleo? Marta kipi urodą i seksapilem.
Teledysk z jej udziałem odniósłby jeszcze większy sukces, niż teraz.
Liczba wyświetleń pobiłaby liczbę wyświetleń "Gangnam style"
Nie wzięli jej, bo pewnie przyćmiłaby pozostałe grające tam dziewczyny. Czułyby się zepchnięte na margines i byłyby zazdrosne.
"Marta tylko do Donatana, zamiast tej czarnej z dekoltem, co masło ubija :)"
Nie wiem czy Marta byłaby w stanie ubijać to masło. Przecież ona tak szybko się męczy.
O ja! Małgosia miała więcej "partnerów" niż Marta?! No nie możliwe- będzie musiała teraz koniecznie nadrobić
Taka ciekawostka - Ostałowska zagrała w jednym z początkowych odcinków Rodziny Zastępczej, była nauczycielką straszoną przez Elizkę.
I tam również seksownie pochrząkiwała, tak samo jak w MjM :D
Tak, pamietam ten odcinek. Az dziwne, ze Jacek Kwiatkowski (Fronczewski) sie w niej nie zakochal:).
Bo organizatorzy poprosili ją, by tego nie robiła. Gdyby startowała, całz ten konkurs nie miałby sensu, bo Marta przyćmiłabz wszystkie i od razu byłoby jasne, do kogo ma powędrować korona Miss:).
Marta zostałaby Miss Polski, 1, 2, 3, 4 wicemiss, miss publiczności, miss internetu, ogólnie miss wszystkiego :D