PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52019
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Serialowa Marysia (Małgorzata Pieńkowska) ma także odejść z serialu. Podobno także reżyserowie wkrótce mają zamiar ją uśmiercić. Powodem jej śmierci ma być wypadek samochodowy. Rozpatrzając to iż straciła swojego ukochanego męża dla niej będzie to ulga w dalszym życiu. DLa serialowej Marysi dobrze, ale czy dla serialu też tak będzie...?

ocenił(a) serial na 10
W_B_

O nie !!! Oni tam zaraz wszytskich uśmiercą :( Ne no ... w sumie to nie tak źle bo przynajmniej nie bedzie z tym lekarzem bo no jest dziwny, ale w sumie to miły jest :) heh... Sama nie wiem... Szkoda tylko, ze Krzysztof umarł bo ja go naprawdę lubiłam tak się starał

W_B_

to już nikt w tym serialu nie zostanie, kamil, madzia, teraz krzysztof, stefan, jeju co to się porobiło. a marysia hmm.... ja myślę że ona z rogowskim zacznie pojakimś czasie kręcić

W_B_

I bardzo dobrze! Nie cierpie tej "wspaniałomyślnej, cudownej, przyjaznej i pomocnej wszystkim" Marysi! Bllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee: P!!!!!

W_B_

Marysia jak dla mnie jest kobieta malo efektowna, tak jak jej siostra Marta, ale obie maja szalone powodzenie u facetow. Marysia moze teraz sie ustatkowala, ale przeciez kochal sie w niej ten lekarz, do ktorego nalezal dom z przychodnia. nie moge na te babe patrzec, na te jej krzywe usta i zalotne spojrzenia!!!

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Tomb Raider spójrz na datę

Danas_fw

ogladam z opoznieniem