nie cierpie tej aktorki za promowanie cierpienia zwierzat http://www.pudelek.pl/artykul/86605/anna_mucha_w_kurtce_za_20_tysiecy_zdjecia/
Też nie lubię tej aktorki :P. Zawsze jakoś denerwowała i też w swoich rolach. Do Madzi nic w sumie nie mam, jest denerwująca, ale może być, tylko właśnie aktorki nie lubię i od razu Magda też mnie denerwuje. Ale podobno Magda dostanie nowe serce i przeżyje.
a tak a pro po. To Marina i kilka innych kobiet też ma taką kurtkę... Zgroza. Gdyby nie było popytu, to by nie było podaży i zwierząt dla futra by się nie zabijało ( tylko jak ktoś mieszka w bardzo bardzo zimnym kraju, i jedyny ratunek dla niego to przykrycie się skórą zwierząt, ale to tak "przy okazji" jak i tak zwierzę już nie żyje, albo zostało zabite dla mięsa), tak czy owak w Europie nie jest zimno, i też nie ma potrzeby by ktoś przez swój snobizm nabijał kasę popiep..onym ludziom.
taaa,pustakow nie brakuje, ale Mucha jest jeszcze gorsza bo zawsze kreowala sie na intelektualistke a nie pusta lalke ;(
Tak to prawda. I uważa się że wie wszystko o wszystkim. Specjalistka z każdej dziedziny. Może uważa że skoro i tak zwierzę nie żyje, a ona go nie zabiła, to może sobie nosić, co to szkodzi. No coż a gdyby nikt tych kurtek czy futer nie nosił i nie kupował, po prostu by ich nie było, więc mniej by było cierpień zwierząt. Ja już zawsze patrząc na Ankę będę widziała Cruelę z 101 dalmatyńczyków :/