PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

NIEPOROZUMIENIE

użytkownik usunięty

Ten serial to wielkie nieporozumienie. Osoba ekscytująca się żywotem Mostowiaków ma chyba nierówno pod sufitem, albo brakuje jej piątej klepki. LUDZIE OPANUJCIE SIĘ!!!! JAK TAKIE "COŚ" MOŻNA W OGÓLE OGLĄDAĆ!!!!!!!!!

Hym... A kto tutaj się tym życiem ekscytuje ? <myśli> My po prostu lubimy ogółem serial! Mówi o prawdziwym życiu! byś się chronił przed takimi ludźmi jak ty na przykład.

"JAK TAKIE "COŚ" MOŻNA W OGÓLE OGLĄDAĆ!!!!!!!!!"

NO nie wiem dlaczego nazwałeś ten serial "coś". A co do oglądania. Po co sam go oglądasz! Tak przeżywasz i w ogóle, ale w końcu musisz to oglądać jeśli wiesz o co w tym filmie chodzi :>

użytkownik usunięty
Paulina94x

Oj ciekawe Paulino. Wstając rano (codziennie) masz już makijaż. Nie oglądasz telewizji, pokraki w stylu marysi to normalnie monroe (wszyscy za nią się oglądają). Jeżeli nazywasz to realnością to naprawdę żal mi Ciebie. Dlaczego coś - bo to nawet serial nie jest, ani film. Bez żadnej zawartości intelektualnej. Kompletne wielkie NIC. Zaskoczę Cię. Ja tego nie oglądam! Czy ja mówię o co w nim chodzi?? Mniej więcej wiem o co w nim chodzi. Mogę sobie pozwolić na ocenę taką jak i inną, gdyż mam swoje zdanie. Podobnie jest w przypadku Mody na sukces. Każdy normalny człowiek wie że to kompletna tandeta. Nie sądzę, żeby 38 milionów Polaków oglądało ten serial. Twoja teoria jest więc bezsensowna. :)

Eh.. Jest taka realność czy za jedną kobietą nie mogą uganiać się dwaj faceci ? To jest normalne. Dobrze może źle napisałam xD Ja też nie oglądałam mody na sukces a ma u mnie okropną opinię xD No ale warto m jak miłość czasami pooglądać :P Nawet z nudów :P Mam prawo do własnego zdania ;) Pozdrowienia dla wszystkich xD