Ten serial to wielkie nieporozumienie. Osoba ekscytująca się żywotem Mostowiaków ma chyba nierówno pod sufitem, albo brakuje jej piątej klepki. LUDZIE OPANUJCIE SIĘ!!!! JAK TAKIE "COŚ" MOŻNA W OGÓLE OGLĄDAĆ!!!!!!!!!
Hym... A kto tutaj się tym życiem ekscytuje ? <myśli> My po prostu lubimy ogółem serial! Mówi o prawdziwym życiu! byś się chronił przed takimi ludźmi jak ty na przykład.
"JAK TAKIE "COŚ" MOŻNA W OGÓLE OGLĄDAĆ!!!!!!!!!"
NO nie wiem dlaczego nazwałeś ten serial "coś". A co do oglądania. Po co sam go oglądasz! Tak przeżywasz i w ogóle, ale w końcu musisz to oglądać jeśli wiesz o co w tym filmie chodzi :>
Oj ciekawe Paulino. Wstając rano (codziennie) masz już makijaż. Nie oglądasz telewizji, pokraki w stylu marysi to normalnie monroe (wszyscy za nią się oglądają). Jeżeli nazywasz to realnością to naprawdę żal mi Ciebie. Dlaczego coś - bo to nawet serial nie jest, ani film. Bez żadnej zawartości intelektualnej. Kompletne wielkie NIC. Zaskoczę Cię. Ja tego nie oglądam! Czy ja mówię o co w nim chodzi?? Mniej więcej wiem o co w nim chodzi. Mogę sobie pozwolić na ocenę taką jak i inną, gdyż mam swoje zdanie. Podobnie jest w przypadku Mody na sukces. Każdy normalny człowiek wie że to kompletna tandeta. Nie sądzę, żeby 38 milionów Polaków oglądało ten serial. Twoja teoria jest więc bezsensowna. :)
Eh.. Jest taka realność czy za jedną kobietą nie mogą uganiać się dwaj faceci ? To jest normalne. Dobrze może źle napisałam xD Ja też nie oglądałam mody na sukces a ma u mnie okropną opinię xD No ale warto m jak miłość czasami pooglądać :P Nawet z nudów :P Mam prawo do własnego zdania ;) Pozdrowienia dla wszystkich xD