Oto moja lista postaci przez ktore nie moge ogladac tego serialu. Fajni aktorzy odeszli (Hanka,
Malgosia, Marysia) i widac scenarzysci nie maja pomyslu na ten serial. Bardzo bym chciala zeby
te postacie zniknely:
Basia i Ala - Ten dzieciak jest nieznosny, nie moge na nia patrzec a Ala wyglada jak jej siostra i
pozwala jej na wszystko. Mam wrazenie ze to Pawel Baske wychowuje nie jej matka. Dwie
brzydule. Jak ogladam na ipli to przewijam wszystkie sceny z nimi a szkoda po Pawla lubie.
Marta - Okropnie zbrzydla az nieprzyjemnie sie oglada sceny z nia. Powinna zrobic cos ze soba
albo zrezygnowac z pracy w telewizji bo sie juz nie nadaje. Wyglada jak 60 letnia babcia. I mam
uwierzyc ze taki ktos jak Andrzej swiata poza nia nie widzi? Do tego Ania nagle stala sie ruda.
Rodzinka jak z obrazka.
Ewa - Nie pasuje do Marka. Jest ogolnie denerwujaca i nie nadaje sie do powaznych rol, moze
jedynie do komedii takich jak Brzydula. Niech nie wraca z tej Irlandii.
Antek i Mateusz - Mateusza bardzo kiedys lubialam ale ta para dziala mi na nerwy.
Nie moge sie doczekac az Marysia i Artur wroca moze wroca do starej przychodni i zacznie sie cos
ciekawego dziac. I mam nadzieje ze to tylko plotki i ta Barbara Kurdej-Szatan (kto to w ogole
jest??) nie zastapi Malgosi. Ten serial schodzi na psy:(
Marysia nie dlugo wroci , zrobia ze bedzie miala depresje i odbierze porod Kingi
Jest oficjalne oswiadczenie m jak milosc wiec sie napewno pojawi, ma grac od 15 czerwca.
Dla mnie bezkonkurencyjna jest Janka, po prostu nie cierpię tej aktorki.
Nie wiem czemu wszyscy tak się czepiają Basi, ja ją nawet lubie. Gra o wiele lepiej i bardziej naturalnie niż Natalia czy Zosia.
Ewa też jest wkurzająca, niby taka mądra i wykształcona a wpycha się z orlim nosem do farmerskiej rodziny. Od poczatku jej nie lubiłam. Łukasz też nie jest zbyt entuzjastyczny, powinien najpierw trochę potrenować , zgubić brzuch i skorygować "iksowate" nogi a potem brac się za aktorstwo i jazdę na motorze. Nie przepadam też za Kasią, był czas kiedy jej rola opierała się tylko na siedzeniu i rozmyślaniu o tym jak wskoczyć Marcinowi do łóżka .Jak już sie jej udąło to sie trochę rozkręciła i ciągle go napastowała , teraz znowu wraca to stanu. jestem zrozpaczona i rozmyślam. Wrrrrr
Podsumowując:
1. Janka (nie ma sobie równych)
2. Natalia
3. Zosia
4. Łukasz
5. Kasia
Kasia jak dla mnie ma rewelacyjną rolę w przyjaciółkach. Tam widać jej inną stronę, a nie taką lekko rozmemłaną dziewczynę co tutaj. Baśka może i gra naturalnie, ale tu jest bardziej zarzut do scenarzystów, że zrobili taki głupi wątek.
O tak zapomnialam o Jance. Byla nieznosna kiedy klamala i robila wszystko zeby Marcin nie spotkal sie z Eryka, ubzdurala cos sobie a na koniec jeszcze miala pretensje ze to siostra odebrala jej chlopaka. Nie cierpie postaci i tej aktorki rowniez. Jak swego czasu puszczali Majke na TVN przelaczalam na inny kanal. Czy ona nie widzi jak wyglada w tej okropnej grzywce?
Zgadzam sie z Adamem co do Kasi. Jej rola w M jak milosc dzialala mi na nerwy. Taka biedna mala sierotka. A w Przyjaciolkach nawet ja lubie, jest jak zupelnie inna dziewczyna, z charakterem.
Przyjaciółek nie oglądam, natomiast postać Kasi od początku jest dla mnie żałosna. Powinna choć raz wykazać trochę charakteru i wzgardzić lowelasem, ale znając życie, przyjmie go z otwartymi ramionami i będzie miłość aż po grób.
A najbardzeij działami na nerwy męskie trio Chodakowskich- Marcin, Tomek i Pan Idealny Olek.
O tak Kinga od jakiegos czasu tez zaczela mnie irytowac. Moze nie jako postac ale raczej Cichopek i jej drewniana gra i sposob w jaki wypowiada swoje kwestie. Taki cukierkowy i nienaturalny.
1. Zosia
2. Tomek i Agnieszka
3. Mała Basia
4. Janka
5. Stara Basia
6. Łukasz
7. Antek
hahah :D
Janka, Eryka, Basia stara, Basia młoda, Antek, Marta, Łukasz, Anulka, MARCIN, Tomek, ZOSIA, Ula, Natalka, Monika, Kinia, Piotrek, Ala, Kasia, Chris, i to chyba wszyscy.. :)
a osoby, które lubię to: Aga, Andrzej, Mateuszek, Janek, Olga koniec :)
Reszta jest dla mnie neutralna :)
1, Mała Baśka- w k.... bachor, czy to dziecko chodzi do szkoły? gdzie jest opieka społeczna?
2. Marcin - z podrzędnego bawidamka pod wpływem chwili został wolontariuszem na oddziale dziecięcej onkologi
3. Marta- brzydka jak jesień średniowiecza, z taką aparycją może grać co najwyżej Niemki
4, Stara Baśka vel Babcia Corega- stare babsko co się wpier..... w życie swoich dzieci które każe jest grupo po 30.
5. Andrzej- gdy babcia Corega zobaczyła w jego zakupach butelkę whisky zaczął się tłumaczyć jak licealista mamie, w dodatku pantoflarz, i dlaczego on jest z Martą?
1. Paweł
2. Mała Basia
3. Ulka i to jej wieczne wydymanie ust.
4. Marta
5. Marek
6. Mateusz, Antek, Natalka (Nie będę rozdrabniać, bo wszyscy są denerwujący w równym stopniu).
1. Tomek i Agnieszka z Zośką w komplecie!!!!
2. Marta
3. Łukasz
4. Ulka i reszta
5. Ewa
6. Janka
7. Marcin też jest żenujący, ale jego wątki, wstyd przyznać, bywają ciekawe jak na ten tasiemiec.
W sumie w emce nie ma praktycznie postaci, którą naprawdę da się lubić i która wzbudza sympatię. Trochę kiepsko.
1. Zośka, jak na nią patrzę to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ma 15 lat a zachowuje się i wygląda i mówi jakby miała 8. I do tego jest strasznie sztuczna. Mogłaby wyjechać do Gośki do Stanów i już nigdy nie wrócić.
2. Łukasz - jest głupi jak but. Zresztą ogólnie większość dzieci w tym serialu jest beznadziejnych jak to już ktoś kiedyś wspomniał.
3. Ala, wiecznie nadąsana na wszystko i wszystkich, a w dodatku nie potrafi wychować własnego dziecka.
4.Eryka, sztuczna do bólu, ale na szczęście wyjechała do Stanów czy gdzieś tam i mam nadzieje że już nie wróci.
5. Ta dziewczyna od karate, koleżanka "przystojniaka i casanovy" Pawełka, według mnie zupełnie nic nie wnosząca postać.
6. Ksiądz- ostatnio jest w prawie każdym odcinku, straasznie wścibski i również jego wątek nic nie wnosi, jest nudny
7.Natalka, nawet nie chce mi się jej komentować
8. No i oczywiście Janka jak mogłabym o niej zapomnieć. Generalnie nie ogarniam jakim cudem pracuje teraz w ambasadzie, mówi po polsku bez akcentu, Lucjan oszalał na jej punkcie, kocha ją bardziej niż wszystkie swoje dzieci razem wzięte, jest postrachem dla wszystkich i w ogóle cała ta postać to jeden wielki absurd
1. Kaśka - wiecznie obrażona księżniczka
2. Janka - chyba nie wymaga komentarza
3. Paweł - taki plejboj wiecznie nie wiedzący czego chce, nudny już od dawna
4. Łukasz - jp... ona ma 19 lat? bo te jego kwestie pasowałyby momentami bardziej do 50-latka, gdzie młodzieńcza ikra?
5. Antek w duecie z Mateuszem - lubiłam wcześniej Mateusza, ale te ich sceny są gorsze niż byle sitcom
6. Ula - kiedyś nie znosiłam Natalii, ale teraz to ona jest o wiele bardziej irytująca, wredna małolata
7. Ala - czy ona w ogóle sobie zdaje sprawę, że ma dziecko i powinna je wychowywać?
8. Marek - nagle awansował na lokalnego króla, nic tylko biznesy i kobiety
9. Zosia - irytująca