PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 51992
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Oto moja lista postaci przez ktore nie moge ogladac tego serialu. Fajni aktorzy odeszli (Hanka,
Malgosia, Marysia) i widac scenarzysci nie maja pomyslu na ten serial. Bardzo bym chciala zeby
te postacie zniknely:

Basia i Ala - Ten dzieciak jest nieznosny, nie moge na nia patrzec a Ala wyglada jak jej siostra i
pozwala jej na wszystko. Mam wrazenie ze to Pawel Baske wychowuje nie jej matka. Dwie
brzydule. Jak ogladam na ipli to przewijam wszystkie sceny z nimi a szkoda po Pawla lubie.

Marta - Okropnie zbrzydla az nieprzyjemnie sie oglada sceny z nia. Powinna zrobic cos ze soba
albo zrezygnowac z pracy w telewizji bo sie juz nie nadaje. Wyglada jak 60 letnia babcia. I mam
uwierzyc ze taki ktos jak Andrzej swiata poza nia nie widzi? Do tego Ania nagle stala sie ruda.
Rodzinka jak z obrazka.

Ewa - Nie pasuje do Marka. Jest ogolnie denerwujaca i nie nadaje sie do powaznych rol, moze
jedynie do komedii takich jak Brzydula. Niech nie wraca z tej Irlandii.

Antek i Mateusz - Mateusza bardzo kiedys lubialam ale ta para dziala mi na nerwy.

Nie moge sie doczekac az Marysia i Artur wroca moze wroca do starej przychodni i zacznie sie cos
ciekawego dziac. I mam nadzieje ze to tylko plotki i ta Barbara Kurdej-Szatan (kto to w ogole
jest??) nie zastapi Malgosi. Ten serial schodzi na psy:(

_lola_

Marysia nie dlugo wroci , zrobia ze bedzie miala depresje i odbierze porod Kingi
Jest oficjalne oswiadczenie m jak milosc wiec sie napewno pojawi, ma grac od 15 czerwca.

_lola_

1. Janka

długo długo nic

2. Mateusz i antek
3. Baśka
4.pani od karate
5.Adam, wiktor, Anna

urga

Marta oczywiscie to mój number one, dalej Janka, Ala i mama Basia, duża Basia,

ocenił(a) serial na 3
urga

Dla mnie bezkonkurencyjna jest Janka, po prostu nie cierpię tej aktorki.
Nie wiem czemu wszyscy tak się czepiają Basi, ja ją nawet lubie. Gra o wiele lepiej i bardziej naturalnie niż Natalia czy Zosia.
Ewa też jest wkurzająca, niby taka mądra i wykształcona a wpycha się z orlim nosem do farmerskiej rodziny. Od poczatku jej nie lubiłam. Łukasz też nie jest zbyt entuzjastyczny, powinien najpierw trochę potrenować , zgubić brzuch i skorygować "iksowate" nogi a potem brac się za aktorstwo i jazdę na motorze. Nie przepadam też za Kasią, był czas kiedy jej rola opierała się tylko na siedzeniu i rozmyślaniu o tym jak wskoczyć Marcinowi do łóżka .Jak już sie jej udąło to sie trochę rozkręciła i ciągle go napastowała , teraz znowu wraca to stanu. jestem zrozpaczona i rozmyślam. Wrrrrr
Podsumowując:
1. Janka (nie ma sobie równych)
2. Natalia
3. Zosia
4. Łukasz
5. Kasia

Twista

Kasia jak dla mnie ma rewelacyjną rolę w przyjaciółkach. Tam widać jej inną stronę, a nie taką lekko rozmemłaną dziewczynę co tutaj. Baśka może i gra naturalnie, ale tu jest bardziej zarzut do scenarzystów, że zrobili taki głupi wątek.

Twista

O tak zapomnialam o Jance. Byla nieznosna kiedy klamala i robila wszystko zeby Marcin nie spotkal sie z Eryka, ubzdurala cos sobie a na koniec jeszcze miala pretensje ze to siostra odebrala jej chlopaka. Nie cierpie postaci i tej aktorki rowniez. Jak swego czasu puszczali Majke na TVN przelaczalam na inny kanal. Czy ona nie widzi jak wyglada w tej okropnej grzywce?

Zgadzam sie z Adamem co do Kasi. Jej rola w M jak milosc dzialala mi na nerwy. Taka biedna mala sierotka. A w Przyjaciolkach nawet ja lubie, jest jak zupelnie inna dziewczyna, z charakterem.

ocenił(a) serial na 3
_lola_

Przyjaciółek nie oglądam, natomiast postać Kasi od początku jest dla mnie żałosna. Powinna choć raz wykazać trochę charakteru i wzgardzić lowelasem, ale znając życie, przyjmie go z otwartymi ramionami i będzie miłość aż po grób.

A najbardzeij działami na nerwy męskie trio Chodakowskich- Marcin, Tomek i Pan Idealny Olek.

ocenił(a) serial na 7
_lola_

Kinga

Aselka

O tak Kinga od jakiegos czasu tez zaczela mnie irytowac. Moze nie jako postac ale raczej Cichopek i jej drewniana gra i sposob w jaki wypowiada swoje kwestie. Taki cukierkowy i nienaturalny.

ocenił(a) serial na 7
_lola_

dokładnie...

ocenił(a) serial na 10
_lola_

1. Mała Basia
2.Tomek gangsta
3.Marta
4.Pawełek
5.Janka

ocenił(a) serial na 4
_lola_

1. Zosia
2. Tomek
3. Natalia
4. Ewa
5. Antek
6. Janka
7. Łukasz

ocenił(a) serial na 4
buisnes

1. Zosia
2. Tomek i Agnieszka
3. Mała Basia
4. Janka
5. Stara Basia
6. Łukasz
7. Antek

maddie805

mnie najbardziej wnerwia Basia, córka Ali

ocenił(a) serial na 10
betty1526

hahah :D
Janka, Eryka, Basia stara, Basia młoda, Antek, Marta, Łukasz, Anulka, MARCIN, Tomek, ZOSIA, Ula, Natalka, Monika, Kinia, Piotrek, Ala, Kasia, Chris, i to chyba wszyscy.. :)
a osoby, które lubię to: Aga, Andrzej, Mateuszek, Janek, Olga koniec :)
Reszta jest dla mnie neutralna :)

ocenił(a) serial na 4
damian_lademann

Olga kto to jest nie kojarzę tej postaci ?

ocenił(a) serial na 10
maciekd_filmweb

Siostra Ali

ocenił(a) serial na 4
_lola_

1, Mała Baśka- w k.... bachor, czy to dziecko chodzi do szkoły? gdzie jest opieka społeczna?
2. Marcin - z podrzędnego bawidamka pod wpływem chwili został wolontariuszem na oddziale dziecięcej onkologi
3. Marta- brzydka jak jesień średniowiecza, z taką aparycją może grać co najwyżej Niemki
4, Stara Baśka vel Babcia Corega- stare babsko co się wpier..... w życie swoich dzieci które każe jest grupo po 30.
5. Andrzej- gdy babcia Corega zobaczyła w jego zakupach butelkę whisky zaczął się tłumaczyć jak licealista mamie, w dodatku pantoflarz, i dlaczego on jest z Martą?

_lola_

1. Paweł
2. Mała Basia
3. Ulka i to jej wieczne wydymanie ust.
4. Marta
5. Marek
6. Mateusz, Antek, Natalka (Nie będę rozdrabniać, bo wszyscy są denerwujący w równym stopniu).

_lola_

1. Tomek i Agnieszka z Zośką w komplecie!!!!
2. Marta
3. Łukasz
4. Ulka i reszta
5. Ewa
6. Janka
7. Marcin też jest żenujący, ale jego wątki, wstyd przyznać, bywają ciekawe jak na ten tasiemiec.

W sumie w emce nie ma praktycznie postaci, którą naprawdę da się lubić i która wzbudza sympatię. Trochę kiepsko.

ocenił(a) serial na 5
_lola_

1. Zośka, jak na nią patrzę to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ma 15 lat a zachowuje się i wygląda i mówi jakby miała 8. I do tego jest strasznie sztuczna. Mogłaby wyjechać do Gośki do Stanów i już nigdy nie wrócić.
2. Łukasz - jest głupi jak but. Zresztą ogólnie większość dzieci w tym serialu jest beznadziejnych jak to już ktoś kiedyś wspomniał.
3. Ala, wiecznie nadąsana na wszystko i wszystkich, a w dodatku nie potrafi wychować własnego dziecka.
4.Eryka, sztuczna do bólu, ale na szczęście wyjechała do Stanów czy gdzieś tam i mam nadzieje że już nie wróci.
5. Ta dziewczyna od karate, koleżanka "przystojniaka i casanovy" Pawełka, według mnie zupełnie nic nie wnosząca postać.
6. Ksiądz- ostatnio jest w prawie każdym odcinku, straasznie wścibski i również jego wątek nic nie wnosi, jest nudny
7.Natalka, nawet nie chce mi się jej komentować
8. No i oczywiście Janka jak mogłabym o niej zapomnieć. Generalnie nie ogarniam jakim cudem pracuje teraz w ambasadzie, mówi po polsku bez akcentu, Lucjan oszalał na jej punkcie, kocha ją bardziej niż wszystkie swoje dzieci razem wzięte, jest postrachem dla wszystkich i w ogóle cała ta postać to jeden wielki absurd

ocenił(a) serial na 4
_lola_

1. Mała Basia.
2. Zosia.
3. Olek.
4. Marta mimo że to gwiazda MJM.

_lola_

1. Kaśka - wiecznie obrażona księżniczka
2. Janka - chyba nie wymaga komentarza
3. Paweł - taki plejboj wiecznie nie wiedzący czego chce, nudny już od dawna
4. Łukasz - jp... ona ma 19 lat? bo te jego kwestie pasowałyby momentami bardziej do 50-latka, gdzie młodzieńcza ikra?
5. Antek w duecie z Mateuszem - lubiłam wcześniej Mateusza, ale te ich sceny są gorsze niż byle sitcom
6. Ula - kiedyś nie znosiłam Natalii, ale teraz to ona jest o wiele bardziej irytująca, wredna małolata
7. Ala - czy ona w ogóle sobie zdaje sprawę, że ma dziecko i powinna je wychowywać?
8. Marek - nagle awansował na lokalnego króla, nic tylko biznesy i kobiety
9. Zosia - irytująca