4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52101
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Jestem fanką serialu "M jak miłośc". Zawsze czytam recenzje kolejnego odcinka. Jak wszyscy wiedzą serial wróci dopiero po wakacjach, a ja już wiem co się wydarzy we wrześniu u Mostowiaków! Gdy Natalka wieczorem wracała ze sklepu napotkała pijanego ojca Uli, który żądał od niej pieniędzy na alkohol. Dziewczynka nie chciała mu ich dać i jak wszyscy wiemy naiwność nastolatki nie zna granic, dlatego zamiast pieniędzy kupiła mu jedzenie. Dziewczynka dała pijakowi jedzenie a on ją zaprosił do domu. Kiedy Natala weszła do jego domu, alkoholik zamknął na klucz drzwi i zaczął ją rozbierać,po czym brutalnie ją zgwałcił!!!

Już nie mogę się doczekać tego fascynującego odcinka! Serdecznie polecam! Pozdrawiam fanów tego serialu!!

ocenił(a) serial na 1
filmaniak_1042882

A wiesz może czy pokażą te sceny "erotyczne" znaczy pijak-Natalka bo bardzo na to liczę.

friskis

Nie wiem.. czytałam tylko recenzje. Nie chciałabym tego oglądać. To na pewno będzie straszne.

ocenił(a) serial na 7
filmaniak_1042882

no to ciekawie będzie. ;)

ocenił(a) serial na 10
filmaniak_1042882

Pewnie był niewyżyty skoro taka kutwa jak natalka mu się podobała no ale cóż potwór nie potwór ale ma otwór podzielam zdanie tego autora ale tego Serialu nigdy nieogladalem

Vladimir_Tepes

Jak mawiają niektórzy: każda zmora znajdzie swojego adoratora.
Od razu tam gwałt. Może Natalka chce już spróbować... Ile będzie żyła w cnocie...
Ten serial mnie rozbraja, ale i tak go będe oglądał.
Można się pośmiać z pseudo-aktorków- czyli Mroczków i Cichochłopek. Oni sa żałośni.

ocenił(a) serial na 10
filmaniak_1042882

hahahahahaha beka. jaka ta nastolatka jest naiwna ! aż zal mi jej.

ocenił(a) serial na 5
asienia6

o kurde! normalnie kryminał! chyba aż obejrzę ;p a to będzie w pierwszym odcinku po wakacjach?
no, ale co w tym dziwnego ta Natalka to takie dziwne dziecko..

zilustrowana

moja siostra 8 letnia nie poszłaby do domu z jakimś lumpem . !
ona jest naiwna jak dziecko 2 letnie .
co ona se myśli ? że chłop da jej lizaka i każe iść do domu .
kuźwa ta małolata jest głupia jak nie wiem co .
ale sobie obejrzę ten odcinek bo będzie niezła polewka .
ale kiedy on będzie ?

a jak już tak przy tej głupiej małolacie .
to dobijają mnie Hanka i Marek .
mieli swoje dziecko , Mateusza . no spoko .
potem zaadoptowali tą siagolkę .
potem Natalcia przyprowadziła swoją koleżankę , to ją zaadoptowali .
znów .
a teraz co . ?
Ula przyprowadzi swą koleżankę .
i znowu zaadoptują ?
too chore . !

ocenił(a) serial na 8
Lucrecia

Ludzie wyluzujcie to tylko serial a wy to przeżywacie jakby się to działo na prawdę... Żenada

filmaniak_1042882

spokojnie to tylko film, ludzie... ona jest przecież inna niż natalka. ale wg to niezbyt lubię ten serial...