PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52019
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Natalka w ciąży --o mój Boże !!!! :D

baksterka

Ma się okazać, że to pomyłka i ona wcale nie jest w ciąży.

Vanessa100

A to nie nie wiedziałam- Szkoda ;(

Vanessa100

natalka jest tak bystra, ze pewnie myślała, że od samego trzymania sie za rękę zaszła w ciąże i narobiła rabanu

milenasy

Ponoć miała romans z nauczycielem :D

baksterka

Kiedy będzie ten odcinek? Przegapiłam ostatnio jeden :P

Ziqu

odcinek 1046.

baksterka

Obejrzany , czy tylko przeczytane streszczenie ? Bo na vod lecą w uja :P

LaseQ

Przeczytane streszczenie :D

ocenił(a) serial na 4
milenasy

podobno obciągała z połykiem i myślała że od tego zachodzi się w ciążę

Vanessa100

a wątek z ojcem domniemanego dziecka też będzie ciekawy - tekst że to natalka go uwiodla - rozwalił mnie, chciałam sobie wyobrazic jak ona może uwieśc dorosłego faceta ale mam za słabo rozwinięta wyobraźnie chyba ;))))

myslę że jego wątek będzie rozwinięty - zbyt dorego aktora dobrali do niego ;) pewnie będzie sie mścił na Mareczku i Natalii za rowalenie mu życia i...uwiedzenie go buahahaha

urga

Może Natalia go zgwałciła? :P

ocenił(a) serial na 8
urga

Kobieta Modliszka ;) Hanka się w grobie przewraca na to, co córka wyprawia ;D

baksterka

Rozwalił mnie tekst Ulki o ciąży Natalii "przecież ona jest jeszcze dzieckiem!" hahahahahhah

adamo001

To jasne, jest dzieckiem, więc nie będzie w ciąży.
Jedno wyklucza drugie...:D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 5
baksterka

Natalka jest jakaś niepełnosprytna ^^ Zamiast potwierdzić najpierw na 100% u lekarza, wywołała aferę na pół rodziny.

ocenił(a) serial na 3
Azzurro

Natalka jest piękna, nieprawdaż? Ma taki upośledzony wyraz twarzy...:)

ocenił(a) serial na 4
Azzurro

A test chociaż zrobiła, czy po prostu po napadzie apetytu na ogórki/słodycze/golonkę (niepotrzebne skreślić) stwierdziła że to ciąża jak nic ? :D

ocenił(a) serial na 5
andre_

Pewnie tak jak podejrzewasz xD

Azzurro

Natalce okres spóźnił się o dwa dni, a ona od razu stwierdziła, że to ciąża :D

Ten nauczyciel twierdzi, że to Natalka go uwiodła. Jeszcze się okaże, że Natalka go zgwałciła :D
Dopadła go gdzieś w ciemnym korytarzu szkoły i facet nie miał szans :D

Dobry był tekst Natalii. Najpierw powiedziała im, że jest w ciąży, a potem pyta: "Ale właściwie o co chodzi? Przecież jestem dorosła"
:D:D:D

Ona ciągle powtarza, że jest dorosła, a zachowuje się jak dziecko.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

dobry tekst to był w ostatnim odcinku (oglądam przedpremierowo, więc w tv za tydzień), kiedy Marek mówi ''nie przeszkadza ci, że on ma żonę'', Natalka na to ''to małżeństwo to fikcja, oni nawet ze sobą nie śpią'', a Marek wtedy zrobił oczy jak 5zł i takim głosem pełnym oburzenia powiedział: ''dziecko...'' Komizm tej sceny mnie rozbroił ;)

Vanessa100

Jako dorosłą osoba nie musi iść z opiekunem do lekarza ginekologa.

Skoro jest dorosła, to mówienie o wstydzie, testach sprawnościowych było nie na miejscu - urodzi i wróci do szkoły.
Kurteczka, nie ma młodych matek policjantek, czy co?

Marek powiedział "dziecko", bo sam nim jest - nie potrafi podjąć męskiej decyzji i związać się z jedną lub drugą.

baksterka

dziadek mareczek