PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52019
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Laska z reklamy playa będzie nową Gośką. Ale najbardziej mnie wkurzyło, że Paweł ma się niby
oświadczyć Madzi na łożu śmierci.

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Tak to potwierdzone że Kurdej-Szatan zagra Gośkę,mam nadzieję że w serialu nie będzie krzykliwa

karol383

Nowa Gosia będzie zachęcać wszystkich Mostowiaków i ich znajomych do przejścia do Play :D

Vanessa100

Szatański pomysł :D

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Zagadają się na śmierć :D

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Na łożu śmierci ? Hehe :D

Ale pewnie Madzia i tak nie umrze i będą mogli dalej hamletyzować - "być (parą) albo nie być, oto jest pytanie" ;)

andre_

Dla mnie to już jest głupie, bo powinni raz uciąć wątek, że nie będą razem i koniec. A tak teraz jest Baśka, Ala, a teraz zrobią kuku.

ocenił(a) serial na 4
adamo001

"scenarzyści" telenowel niechętnie palą za sobą mosty.

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Paweł oświadcza się Madzi? Ciekawe co na to Basia. Pewnie wtargnie do szpitala tak jak do zamkniętej restauracji Pawełka i sama odłączy respirator lub ulula Madzię na śmierć poduszką...
Co do nowej Gosi to jeszcze w to nie wierzę i nie wyobrażam sobie tej dziewczyny w takiej roli, może mnie pozytywnie zaskoczy.

Sir_KriS800

No jutro się kupi Świat Seriali to się będzie widzieć :D ale wątek z Pawłem i ta komplikacja jak dla mnie głupi.

Sir_KriS800

Tak, wtargnięcia Basi robią się coraz bardziej nieprawdopodobne, mam wrażenie,że to dziecko przenika przez drzwi, ściany i wszystko inne.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

Pakował samochód, wsiadł do niego jakiś czas jechał i nie zorientował się że przewozi dziecko? Ta Basia będzie najlepszą Matą Hari.

ocenił(a) serial na 10
Sir_KriS800

w Świecie Seriali jest że Łukasz się rozwali na motorze z córką Marty nowego/starego adoratora (Wiktor tak?) i ta umrze.
Znając "M jak miłość" to jej serce dostanie Madzia i będzie happy end

damian_lademann

A Ty wiesz,że tak może być? :P

ocenił(a) serial na 4
damian_lademann

Ja już jestem po 1027 odcinku (obejrzałem jeden przedpremierowy) i powiem że to ma sens. Swoją drogą Marta będzie miała haka na Łukasza, już zawsze będzie mu mówiła: "A nie mówiłam..." i Łukasz jeszcze bardziej się uzależni od decyzji swojej mamusi, maminsynek doskonały...

Sir_KriS800

Obawiam się, że po tym wypadku, Marta zamęczy Andrzeja. Bo przecież on obstawał za kupnem tego motoru.
Będzie mu truć, że jest współwinny i, że trzeba było jej posłuchać, i że "a nie mówiłam".
Andrzej i tak ma z nią ciężkie życie, a teraz to już w ogóle się z nią wykończy.

Vanessa100

No chyba macie rację z tym sercem, bo to się zbiega w czasie, jeszcze ten Łukasz z Madzią jak się spotkali i to "czy my się nie znamy" :D

damian_lademann

ahhaah :D to by było możliwe, znając możliwości twórców

ocenił(a) serial na 10
cocco03

w Emce przecież wszyscy, mniej lub bardziej, się znają... Niemożliwe byłoby żeby to serce dostała od kogoś niezwiązanego z fabułą :O :D Karolina może pozdrowić Janusza z "Na Wspólnej" :D