PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52019
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Co sądzicie? Mi się osobiście podoba, ale Natalia też jako dziecko Marka powinna być ujęta w
czołówce, no i Marysia z Arturem też skoro wracają, bo np Kaśka zniknęła, a jest, tego Olka też
dopiero poznamy, a jest ujęty.

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Natalia prawie w ogóle nie występuje.

ocenił(a) serial na 5
adamo001

W czołówce zostali ujęci ci, którzy teraz grają pierwsze skrzypce w serialu, czyli niestety Janka, Eryka, Marcin, Kaśka i jeszcze ten Olek. Po prostu to jest nowa era MjM, której ja osobiście nie kupuję. Marysia przecież wraca do serialu, ale mimo to siostry Buford i tak wygryzły trzonową postać serialu. No i Natalki też nie ma, bo w sumie tych małych chłopaków jest teraz najwięcej. Tomek i Agnieszka razem, o nie. Myślałem, że jak Małgosia wróci, to będzie jednak z Tomkiem... no i nawet Muchy nie ma, co dziwne, bo podobno ma przeżyć. Mirki też nie ma, a była wcześniej.

elmoo_filmweb

Chyba czołówka jest za mała, żeby wszystkich zmieścić :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Moim zdaniem to dobrze, że nie ma Muchy, w ogóle uważam, że w czołówce powinni znaleźć się tylko Mostowiakowie, a nie Marcin czy Agnieszka. Dziwne, że dla Marysi nie znalazło się miejsce, a dla Olka, którego w serialu jeszcze nie zobaczyliśmy, już tak. Poza tym dziwne, że nie ma Natalii, przecież też należy do rodziny.

ocenił(a) serial na 7
adamo001

Podoba mi się bo będzie Kaśka ;)

ocenił(a) serial na 10
adamo001

Szkoda ze nie ma Irka i Mirki :(

ocenił(a) serial na 7
roksi5055

No mi też trochę było smutno jak zobaczyłam że ich nie ma ale to chyba tylko dlatego że są postaciami drugoplanowymi . Mam nadzieje że nie znikną z serialu...

ocenił(a) serial na 9
adamo001

Spojler!

Marcjanna Lelek ma ponoć z serialu odejść, a Natalia w ciąży uciec z tym swoim nauczycielem.

adamo001

a może by tak sam napis "m jak miłość". oryginalnie i bez łamania głowy kto powinien być w czołówce

ocenił(a) serial na 7
adamo001

Ja czytałam że teraz czołówka ma się zmieniać co kilka miesięcy więc po co mieli by już wstawiać postacie które wrócą za jakiś czas teraz jest taka czołówka jaka powinna być w tej chwili a Mucha wyjedzie z tatą ( Wojtkiem ) do sanatorium na jakiś czas dlatego jej nie ma w czołówce a jak wróci to ją wstawią do nowej czołówki .