PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52020
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Wkurza mne już cały ten cyrk, odbywający się w tym "serialu", Janeczka, wiecznie martwiąca się o Ewunię, tą całą Hanię, wkurzał mnie jej głos, gęba, to teraz jeszcze i te krótkie włosy, Natalka, ona jest już starsza od mojego 13 letniego dzieciaka, tylko jekoś tak się zachowuje "MAMO a to jest domek, narysowałam tutaj słońce, a Mateusz pomógł mi ten obrazek przynieść, brrr, dalej ten cały Łukasz, wkurzał mnie od razu ten gówniarz typu MAMO moge się wysrać?! DZIAłają mi na nerwa również dziadkowie Mostowiak, stary pryk Lucjan i Basiaaa xD Nie lubię również Mroczków, a wybitnie tej całej Kingi, jakie ona texty rzuca, jednym słowem DNO, Marysia też, kurde to nie wina aktorki, lecz scenarzystów, przyzwyczaiłem się, że w każdym odcinku Marysia będzie miła jak baranek :) Jedyne osoby, które lubiałem w serialu (już go nie oglądam) to Peter, Gałązkowa, Ksiądz i Elka ;) Aha, zapomniałem, że jeszcze nie nawidzę Marty, Norberta i Małgosi typu "Mamo, tato zakładam gospodarstwo agroturystyczne, teraz, zaraz, tutaj, za chwilę, już!!" no to na tyle, co chcecie jeszcze dodać: ---> miejsca pod moim :)))

Pozdrawiam!