PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Oglądałam ten film jakis rok , ale teraz nie moge na niego patrzeć.Jest żałosny.Wiem,że niektórzy "kochają" ten film,ale on jest uderzająco nierealistyczny.Mam wrażenie,że im więcej odcinków tym nudniej ... Szkoda mi dobrych aktorów grającyhc w tej tandecie.

shannon6

to powiedz mi jaki jest dla ciebie realistyczny? Moda na sukces a może brazylijskie tasiemce gdzie główny temat brzmi: "z kim mam dziecko?" z nim a może z nim!!!
Właśnie dla mnie M jak miłość jest realistyczny ponieważ problemy które tam się zdarzają np rodzinne czy też finansowe to również to co spotyka nas w życiu!!!
Pozdro!!!!

sebastian22221

Co ty tu porównujesz?? w "Modzie na sukces" dużo się dzieje a tu kompletnie nic... Ten serial to absolutne ZERO!!!

ocenił(a) serial na 5
Goku

piszesz ze w modzie na sukces więcej sie dzieje ? bez kitu odcinki są takie dla mnie same pewnie 1 odcinek wchodzi w jeden schodek 2 w 2 i tak dalej nic sie ni dzieje buehehhe

ocenił(a) serial na 1
niewiem_2

dla mnie "Polską Modą na Sukces" jest Klan. A M jak miłość jest fajne.

ocenił(a) serial na 1
Nowy_Ruski

Wszystkie wymienione tutaj seriale są beznadziejnie- sztuczne, nijakie, bez polotu i pomysłu, ale one nie świadczą o sobie samych, ale o poziomie widzów. Produkują sezonowe gwiazdki, których wcześniej nikt na oczy nie widział, tym bardziej na scenie. żałosne.

ocenił(a) serial na 7
karaiby

A według Ciebie jakie seriale są godne obejrzenia? Podaj jakieś tytuły?

ocenił(a) serial na 1
Natasza882

Mogę podać kilka, ale odnoszę wrażenie, że cokolwiek nie napiszę, będzie to odebrane przez Ciebie negatywnie. Idealnych seriali nie ma, ale są takie które da się oglądać nie tylko "na dobry sen".

ocenił(a) serial na 7
karaiby

Każdy ma inny gust, jedni np uwielbiają Plebanię,drudzy Klan.Ja nie jestem usposobiona negatywnie do ludzkich upodobań filmowych.

ocenił(a) serial na 1
Natasza882

A jak upewniasz się, że masz do czynienia z człowiekiem?;)

ocenił(a) serial na 7
karaiby

Po miłej i kulturalnej rozmowie na ciekawe tematy :)

ocenił(a) serial na 1
Natasza882

E, kosmici dobrze się maskują

ocenił(a) serial na 7
karaiby

Zielone ufoludki z Marsa.:)

ocenił(a) serial na 1
sebastian22221

<< to powiedz mi jaki jest dla ciebie realistyczny? Moda na sukces a może brazylijskie tasiemce gdzie główny temat brzmi: "z kim mam dziecko?" z nim a może z nim!!!
Właśnie dla mnie M jak miłość jest realistyczny ponieważ problemy które tam się zdarzają np rodzinne czy też finansowe to również to co spotyka nas w życiu!!!
Pozdro!!!!

>> jak to jaki jest realistyczny?! Nie wiesz? Oczywiscie ze KIEPSCY! To jest polska rzeczywistosc i wcale nie w krzywym zwierciadle:P Chociaz ostatnio sie kiepscy spaczyli, za duzo aktorow odeszlo z tego serialu jak Walduś, Babka... Ale i tak pozostaje najbardziej realistycznym polskim serialem i tyle:P

ocenił(a) serial na 1
shannon6

Moda na Sukces jest super, nie wiem o co Ci chodzi ! :)