PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52025
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Anna nie powinna się z nim aż tak spoufalać, lubi go, co on zrobił ?

ocenił(a) serial na 7
nathalie34

Szczerze mówiąc, trzeba przyznać aktorowi, że fenomenalnie gra okropnego typa, którego nikt nie chciałby spotkać na ulicy ciemną nocą :)

Nie wiem dlaczego Anna tak mu ufa, czemu zaprosiła go aż do swojego domu. Nie wyobrażam sobie, aby taki typ chodził po moim mieszkaniu i miał dostęp do wszystkiego bez żadnej kontroli. Poza tym ona nic o nim nie wie.. zupełnie nic. Czy tak zachowuje się normalna kobieta?
Sądząc po zachowaniu księdza po spowiedzi Rafała, myślę, że on siedział za gwałt. To dlatego ksiądz tak się przeraził i poleciał od razu do Anny, żeby sprawdzić, czy nic jej nie jest.

ocenił(a) serial na 1
dolores1983

Aha, nie widziałam tego odcinka jak Rafał był u księdza, teraz wszystko jasne , dzięki za odpowiez, pozdrawiam :-)

ocenił(a) serial na 4
dolores1983

Przemysław Bluszcz jest znakomity jako czarne typy(uważam go za polski odpowiednik Gary ego Oldmana

dolores1983

zdaje się, że on jej się przyznał zaraz na początku, że był w więzieniu, jeśli dobrze pamiętam, to ona też była, stąd pewnie traktuje go tak a nie inaczej

nathalie34

gość tak wygląda i ma taki głos, że nie chciałabym go spotkać na odludziu nawet w dzień
i te złowieszcze oczy...

ocenił(a) serial na 1
magdanm

Tak , ma bardzo przerażające oczy , typ spod ciemnej gwiazdy , ale gra bardzo przekonująco, brawo dla aktora.

ocenił(a) serial na 7
nathalie34

Ogólnie cała oprawa jest bardzo wiarygodna. Ubiór Rafała idealnie pasuje do takiego typa, jego gesty, po prostu wielki plus tym razem dla reżyserów za dobranie w końcu odpowiedniego aktora do swojej roli.

nathalie34

Za dwa tygodnie w Świecie Seriali ma być coś, że Rafał jest uciekinierem ze szpitala psychiatrycznego.

ocenił(a) serial na 1
adamo001

Ups, to możw namieszać jeszcze bardziej , widać że podkochuje się w Annie.

nathalie34

No sam to przyznał, ale było coś ostatnio, że na ostatni odcinek przed wakacjami szykują coś mocnego.

ocenił(a) serial na 6
nathalie34

A mnie wręcz wkurza, mogliby wyjaśnić w końcu co on takiego zrobić i nie robić z nim szopki.

Ateliee

Próbują jakąś aurę tajemnicy stworzyć i utrzymać :D

ocenił(a) serial na 6
adamo001

Póki co ma jedną, niezmienioną minę.

Ateliee

Zgadzam się, mnie też wkurza. Widać, że to jakiś wariat, ale przez tyle odcinków jeszcze nie powiedzieli co on zrobił i pewnie jeszcze zostawią nas z tą zagadka na po wakacjach.

ocenił(a) serial na 6
Contessa

Bez przesady, pewnie w finale wyjdzie. Właśnie, ciekawa jestem co planują na finał xD

Ateliee

No coś z tym siedliskiem ma być, jakaś katastrofa. Nie wiem, ogień podłoży czy coś.

ocenił(a) serial na 6
adamo001

Swoją drogą- kto tam w ogóle przyjeżdża? Nie żeby coś, ale to nie jest jakaś znana miejscowośc wypoczynkowa.

Ateliee

Może jakiś wielki bilboard w centrum Warszawy jest :D

ocenił(a) serial na 6
adamo001

A może po prostu mamy do czynienia z niezłomną logiką mjm ;)

Ateliee

To też jest bardzo prawdopodobne :D biorąc pod uwagę, że Martunia wspaniałomyślnie proponuje pokój teściowej... :P

ocenił(a) serial na 1
adamo001

Ponoć będzie jakiś wybuch w domu Wernera na Deszczowej.

nathalie34

No był, ale było póki co słychać wybuch, ale nic nie pokazali.

ocenił(a) serial na 7
adamo001

Rafał pod DOM MOSTOWIAKÓW podłoży ogień.

MarinaSamira

Przepraszam, że się wtrącę, ale aż nie chce mi się wierzyć xD Poważnie? Koleś zechce spalić dom Mostowiakom? Ma w ogóle jakiś powód?

ocenił(a) serial na 7
Iviette

Będzie chciał spalić żywcem Annę (tak jak kiedyś swoją żonę, która, notabene, też ma na imię Anna) za to, że nie chce z nim być.
Będzie ona akurat w szopie Lucjana wraz z Ewą. Ogień z szopy przeniesie się na dom.

ocenił(a) serial na 4
Iviette

Ewa chce go zdemaskować za namową księdza i Rafał raczej o tym wie lub się dowie więc ma powód do tego.

ocenił(a) serial na 3
Sir_KriS800

Ewa z Markiem pojechali do tej byłej żony Rafała to myślę sobie 'ale podobna do Tamary Arciuch' dopiero gdy rozmawiali w jej mieszkaniu to się zorientowałam że to ona. Dobrze ją zrobili

ocenił(a) serial na 4
datina69

Serio? Ja do dziś myślałem że to bardzo bardzo podobna aktorka, że producenci się wysilili na coś takiego. Ale fakt jeżeli to była Tamara to szacun za przeróbkę. :-)

Sir_KriS800

bardzo dobrze zagrała Arciuch kobietę po takich przejściach

nathalie34

Dobrze, że wprowadzili tę postać, trochę ciekawiej się zrobiło, a i imię mu odpowiednie dobrali :)

ocenił(a) serial na 1
Rafal_

Zgadzam się imienniku ;)

nathalie34

jak dotąd serial był nudny, tak teraz zrobili ciekawą akcję z Anką i tym Rafałem, w sumie szkoda że nie mogą być razem :D przynajmniej by się coś działo, Anka kiedyś narzekała że niema żadnego chłopaka, tak teraz ma dwóch adoratorów i dalej narzeka :D

ocenił(a) serial na 1
betty1526

Dokładnie , wątek bardzo ciekawy. Lubię tą Ankę i adwokacinę , sympatyczna para, a pies Gucio wymiata , cudny zwierzak :-) Koniec sezonu ponoć ma być bardzo zaskakujący jeśli chodzi o Rafała.

nathalie34

ZGADZAM SIĘ:p

ocenił(a) serial na 1
nathalie34

Rafałek to jedyny plus g jak gówna ;)

ocenił(a) serial na 1
Crockett

He he, dobrze powiedziane, nareszcie jakieś emocje w tym rozmemłanym serialu .

ocenił(a) serial na 2
nathalie34

Tak jak narazie pierwszy od wielu lat plus serialu. Z drugiej strony szkoda trochę, że zrobili z tego Rafała niebezpiecznego czubka. Szkoda trochę, że nie nie będa z Anną razem bo jakoś pasował mi do niej bardziej, niż ten cały Werner.

ocenił(a) serial na 4
christinearron

Jak tylko pojawił się w serialu wiedziałem że coś z nim nie tak, nie chodzi mi o jego rzekomą więzienną przeszłość każdemu może przytrafić się głupi błąd. Chodzi mi o odtwórcę roli Rafała facet zawsze grał popaprańców no ale w takich rolach jest znakomity

ocenił(a) serial na 1
maciekd_filmweb

Doskonały w takich rolach i wizualnie również pasuje . Tylko że on z tego co wiem nie siedział w więzieniu , tylko uciekł z psychiatryka ,wsadzili go tam bo był niepoczytalny. Jak go złapią znowu powieje nudą w serialu.

ocenił(a) serial na 4
nathalie34

Na początku mówił Ani że siedział w więzieniu

ocenił(a) serial na 1
maciekd_filmweb

Tego nie wiedziałam , ostatni odcinek sezonu będzie batdzo emocjonujący , czytałam.

ocenił(a) serial na 1
christinearron

Tak , wielki plus , a ja lubię ciapowatego czasem Wernera z tym Guciem , psiakiem , wątek komediowy .

nathalie34

Mi sie nie podoba że w tym serialu zakonczyli wątek Rafałą i nie pokazali co sie z nim dalej dzieję co by szkodziło pokazac co dalej sie z nim dzieje po tym jak podpalił dom mostowiaków?.

ocenił(a) serial na 1
hubi1994

Będxie wątek że do Anny on napisze ze szpitala psychiatrycznego .A ona zgodzi się tam pojechać.
Poczekamy , zobaczymy.

nathalie34

Anka też głupia że się zgodziła z wariatem spotkać . Jeszcze Ewe ze sobą ciągnie . Mareczek podobno się dowie i będzie wściekły że go okłamały . Ale nie dziwie się facetowi gość mu dom podpalił prawie żonę i szwagierkę spalił no i te wszystkie nalewki co je Lucjan "pędził " to musiało boleć . :D

A te dwie pojadą do psychiatryka jak gdyby nigdy nic jakby gość miał jakąś depresje a nie chciał je zabić .
I weź się tu człowieku nie wścieknij .

ocenił(a) serial na 1
Cobros

Ja też się nie dziwię Markowi, obie zgłupiały do reszty , aw sumie lubię te obie postacie .
Nalewki co Lucjan " pędził " świetny tekst , ale się uśmiałam pozytywnie :D
A Aga powie w końcu Tomkowi że to jego dziecko.
Rychło w czas .

nathalie34

Dziewczyny są spoko ja też je lubię . :) Ale głupotę zrobią jak się patrzy . Czytałem gdzieś że pierwszy mąż Ewy to też jakiś schizofrenik dlatego go rzuciła . Znając życie to pojawi się w Grabinie bo niby czemu nie ( to nic że 12 lat nie dawał znaku życia ) i Marek znowu będzie się z nim szarpać tak jak z tym całym Robertem czy jak mu tam było .

A propo nalewek to był taki mem Lucjan siedzi smutny przy stole i mówi " No i w p...du podpalił,i wszystkie nalewki też w p...du " . :D

Jeśli chodzi o Agnieszkę to już mnie ta postać wkurza ostro,najpierw "Chciałabym,a boję się " potem nie mówi Tomkowi o dziecku jak jest na to czas . Teraz sobie chłop jakoś życie ułożyć chce ( inna sprawa że ta Aśka też jakaś taka hmm rozlazła ) to ona mu nagle zdecydowała się rozwalić plany . Ja rozumiem dziecko powinno mieć ojca,no ale mogłaby o tym wcześniej myśleć . Ja nie rozumiem jej tłumaczeń dlaczego nie powiedziała Tomkowi .

nathalie34

To jest świetny aktor potrafił dobrze zagrać w przeciwieństwie do niektórych aktorów już nie powiem których tylko zdradzę inicjały JW rocznik 1985