Jak dla mnie sezon zakończył bardzo kiepsko. W porównaniu do poprzednich czy też końców sezonów innych seriali to jedna wielka masakra. Nic praktycznie nie wzbudziło mojego zaskoczenia ani nie zainteresowało mnie. Już lepszy byłby wczorajszy odcinek. Ale niestety oba odcinki ostatnie były max cienkie.... A szkoda... Bo zawsze lepiej się czeka na odcinki po wakacjach... Dobrze ze choc w kulisach coś zdradzili ale myśle ze nie bedzie to az tak interesujace....
Wiesz podobały sie czy nie to już inna sprawa. Chodzi o to ze zakonczenie sezonu nie bylo zbyt mocne mogloby byc ciekawsze i inne niz te wszystkie odcinki przez caly rok. Po świetnym zakonczeniu z niecierpliwoscia i z wielkim zaciekawieniem czeka sie na kolejne powakacyjne odcinki....
Heh tez sie zastanawiam gdzie ona jest?:P bo slyszalam ze miała pojawic sie przed wakacjami ale widocznie cos sie zmienilo ;/
Ona dopiero ma być w 926 odcinku. Czyli tym poniedziałkowym po dwuodcinkowej premierze. Ale jest na oficjalnej stronie półminutowy fragment, jak jest taka mała konfrontacja z Joanną :D