4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52110
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Jak dla mnie sezon zakończył bardzo kiepsko. W porównaniu do poprzednich czy też końców sezonów innych seriali to jedna wielka masakra. Nic praktycznie nie wzbudziło mojego zaskoczenia ani nie zainteresowało mnie. Już lepszy byłby wczorajszy odcinek. Ale niestety oba odcinki ostatnie były max cienkie.... A szkoda... Bo zawsze lepiej się czeka na odcinki po wakacjach... Dobrze ze choc w kulisach coś zdradzili ale myśle ze nie bedzie to az tak interesujace....

użytkownik usunięty
madzia124

A mnie się te ostatnie odcinki serio podobały

ocenił(a) serial na 7

Wiesz podobały sie czy nie to już inna sprawa. Chodzi o to ze zakonczenie sezonu nie bylo zbyt mocne mogloby byc ciekawsze i inne niz te wszystkie odcinki przez caly rok. Po świetnym zakonczeniu z niecierpliwoscia i z wielkim zaciekawieniem czeka sie na kolejne powakacyjne odcinki....

ocenił(a) serial na 4
madzia124

A to już ostatni odcinek dziś był ? Chyba nie ...

ocenił(a) serial na 7
andre_

Niestety wczoraj był ostatni odcinek przed wakacjami...

ocenił(a) serial na 4
madzia124

A gdzie Mucha ? Nie doleciała ?

ocenił(a) serial na 7
andre_

Heh tez sie zastanawiam gdzie ona jest?:P bo slyszalam ze miała pojawic sie przed wakacjami ale widocznie cos sie zmienilo ;/

madzia124

Ona dopiero ma być w 926 odcinku. Czyli tym poniedziałkowym po dwuodcinkowej premierze. Ale jest na oficjalnej stronie półminutowy fragment, jak jest taka mała konfrontacja z Joanną :D

ocenił(a) serial na 4
adamo001

Na gołe klaty ? :D

andre_

Nie nie, chociaż Mucha jest w ręczniku i tak zarąbiście trzasnęła drzwiami przed nosem Joanny :D