4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52101
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

TAKA SŁABA OCENA?

ocenił(a) serial na 10

PRZECIEŻ TEN SERIAL OGLĄDA 1/3 POLAKÓW. O CZYM TO ŚWIADCZY? O TYM, ŻE SERIAL SIĘ PODOBA. MNIE RÓWNIEŻ. FABUŁA, AKTORZY ŚWIETNIE DOBRANI, ZARÓWNO SATRSZE POKOLENIE, JAK I NAJMŁODSI, TJ. AKTORZY DZIECIĘCY. WĄTKI RÓWNIEŻ BARDZO CIEKAWE, ŻYCIOWE. SĄDZĘ, ŻE SERIAL TEN POMAGA ZNALEŻĆ ROZWIĄZNIE NA WIELE PROBLEMÓW DOTYZĄCYCH NAS SAMYCH, LUDZI.

ocenił(a) serial na 3
malpolud22

Ja również kiedyś ten serial uważałam za świetny, ale od mniej więcej roku oglądam tą produkcję z przyzwyczajenia lub w ogóle jej nie śledzę. W prawdzie są wątki, które mnie zaciekawiają, ale jest ich coraz mniej... Skąd taka słaba ocena? Nie wiem... Dla mnie jest "poniżej oczekiwań".

malpolud22

powiem uczciwie: na początku mi się podobał. Ale już od pewnego czasu coraz mniej. A wszystko przez absurdalne zachowania niektórych bohaterów (najlepsza jest Marta i Gośka, z nich to już mam polewę na maxa:D). Naprawdę scenarzystom chyba zaczyna brakować pomysłów. A odnośnie 1/3 Polaków - duża część z nich to starsze babki, które nie potrafią posługiwać się internetem, a o FilmWebie to już na pewno nie słyszały:D

ocenił(a) serial na 7
godziasia

eee twoja wypowiedź jest żałosna i to bardzo, pierwsza część to jeszcze dobra ale druga jak zwykle sprowadza się do ględzenia o tym, że M jak miłość oglądają przeważnie babcie...A ostanie zdanie to już w ogóle totalna porażka, w której osoba, która jakże dobrze posługuje się internetem i zna taką stronę jak FilmWeb mówi, że stare baby nie umieją tego co ona umie... :/

Aniass_La_Ct

Nie tylko oglądaj go stare babcie, bo jeszcze ogląda go moja 13 letnia siostra buhahahahahahahahahaha

Aniass_La_Ct

Czy ja gdzieś napisałam, że stare babki nie umieją tego co ja? Po prostu stwierdziłam fakt...dużo znasz babek po 60tce, posługujących się internetem? No właśnie. Ja w każdym razie nie za wiele. A odnośnie tych oglądających M jak miłość - zaprzeczysz, że tak nie jest?

ocenił(a) serial na 7
godziasia

Zaprzeczę.

ocenił(a) serial na 3
Aniass_La_Ct

7 mln Polaków to nie 1/3 całego narodu!!!!

użytkownik usunięty
malpolud22

O CZYM TO ŚWIADCZY? ocena? o tym, że serial się nie podoba...

użytkownik usunięty

O czym to świadczy ? O tym, że 1/3 polaków to trole które nie wiedzą co dobre. Zery gry aktorskiej i tyle.

A pozostałe 2/3 są takie ,,mądre'' jak ty....
załosny/a jesteś. ha ha ha ha ha ha ha

Ludzie znajdźcie sobie lepszy temat do mądrzenia się i popisywania mądrościami, które są nie do zaakceptowania przez 1/3 Polaków.

Macie Klan, Nianię i inne schity.

Wont od M jak miłość!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 3
wojciech84

Kiedyś to oglądałem.Jednak zdałem sobie sprawę,że ten serial będzie się ciągnąć w nieskończoność.Założę się,że wielu ludzi którzy kiedyś oglądali ten serial przerzuciło się na jakiś porządny(z USA mamy przypływ znakomitych seriali od wyboru do koloru np."Skazany na śmierć","Zagubieni","Chirurdzy").Więc po co mam oglądać "M jak miłość" skoro nie zobaczę końca?To druga "moda na sukces" tak jak i inne polskie seriale obyczajowe("Samo Życie","Plebania","Klan","Na Wspólnej")

ocenił(a) serial na 3
sebogothic

http://s1.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=121505

ocenił(a) serial na 2
sebogothic

sebogothic - nie spamuj xD Ja mam podobną historię do kilku forumowiczów nade mną czyli: Do niedawna jeszcze trzymał dla mnie jako taki poziom, ale potem to już zaczęłam oglądać z przyzwyczajenia aż w końcu przestałam zupełnie, sporadycznie obejrzę jakiś tam odcinek jak nic ciekawego nie ma w telewizji... Bo dla mnie to (jak ktoś też już wcześniej wspomniał) po prostu chyba reżyserowie stracili wenę i to wszystko staje się coraz bardziej nudne...

ocenił(a) serial na 1
malpolud22

taka slaba ocena jest spowodowana tym ze oceniaja ten serial ludzie z przedzialu wiekowego 12-35 lat ktorzy mozna tak powiedziec zdali sobie z tego sprawe ze lepiej jest poogladac cos bardziej profesjonalnego (czyt: amerykanskie seriale) niz jakies uzalania sie typu "lucus pomoz mi ugotowac cos bo dzieciaki wpadna"
to pokolenie ktore opisalem wyzej najwyrazniej przestaje sie interesowac problemami zycia codziennego zawartymi w klanie czy m jak milosc a przeklada to na seriale komediowe akcji itp gdzie moze uciec od szarosci zycia codziennego
a ta 1/3 polakow to z reguly stare babcie ktore juz same nie dowidza tego co ogladaja jak juz pisalem NIE TO POKOLENIE

prawda boli :)

surfers

Cóż za socjologiczne mądrości
głoszą co niektórzy.
Skończą z wielką bieda
gimnazjum i sie mądrują.
Darujcie sobie te wygłupy.
wojciech84 - mgr UWr

wojciech84

Przecież ten serial jest nudny, chociaż sam czasem oglądam, ale to dlatego, że to dobra komedia :D W kółko, jak to ktoś wcześcniej napisał "Lucuś, pomóż mi ugotować ziemniaki bo dzieci zaraz przyjada" albo Mareczek(moj idol- ah ta jego grzyweczka z loczkiem)i jego problemy miłosne z Haneczką albo Mroczki(moi drudzy idole) ale to scena z którymś z nimś najbardziej zapadła mi w pamięć - napity Mroczcek to dopiero była Oskarowa rola... I dziwić się, że tyle ludzi to ogląda.

olaf0

Wiecie dlaczego ten serial ma taką oglądalność ponieważ leci w najlepszym czasie czyli w prime-time, a poza tym TVP jest wszędzie dostępna i starsze panie wybierają ten serial.
Jak dla mnie to jest nienormalne żeby telenowele leciały o 20 powinno być tak jak w USA gdzie wszystkie opery mydalne lecą w godzinach 9.00-12.00.

Jeśli chodzi o telenowele to moje oceny wyglądają następująco :

Klan 6/10
Na dobre i na złe 3/10
a reszta 1/10.

ocenił(a) serial na 1
malpolud22

Ludzie oglądają to:
1. Z przyzwyczajenia
2. Bo nic mądrego w TV o tej porze nie ma
3. Bo inni oglądają
4. Bo myślą, że to bardzo życiowy serial

PS. Nie pisz z Caps lockiem, bo to tak jakbyś krzyczał