PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52019
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Jak wyżej :) Jacy są Wasi ulubieni aktorzy i postaci w tym serialu ?

ocenił(a) serial na 8
Aleksa960

Na pewno Teresa Lipowska i Witold Pyrkosz a z młodszych to Maciej Jachowski. A jeśli chodzi o postać to chyba nie mam ulubionej.

ocenił(a) serial na 5
karolina922

ja też uwielbiam Lipowską i Pyrkosza to moi ulubieni aktorzy od 16 lat, a jeśli chodzi o postać to lubię Basię, Lucka, Agnieszkę, Mirkę , Irka, jak był Kamil to lubiłam Kamila był zajebisty Stefan też , lubiłam Alicję, lubiłam Jolkę, lubiłam Jankę (koleżankę Marty). Szkoda że nie ma tych starych postaci byli super.

Aleksa960

Ja to lubiłam kiedyś Kaśkę, ale od czasu tego poniżania się pod Marcinem ... O masakra -.-

ocenił(a) serial na 5
ktos1234321

No ja tak samo . Na początku była fajna, ale teraz robi z siebie totalną idotke ... te jej teksty typu "pozwól mi cie kochać" i to za wszelką cenę zdobywanie Marcina .. a no i te jej ciągłe dąsy ... dno

ocenił(a) serial na 7
Aleksa960

Właśnie fajniej było jak Kaśka mieszkała w Grabinie ;) ale w końcu jak zerwie z Marcinem zobaczymy gdzie będzie mieszkać...

ocenił(a) serial na 1
Aselka

oczywiście Lucek, bo przecie nie Gośka!

ocenił(a) serial na 5
Harloww

dla mnie zawsze była Gośka ale skoro zrezygnowała to nie wiem... chyba młoda Fryczówna.

ktos1234321

he, he dobrze to ujęłaś-poniżanie się POD marcinem:)

Aleksa960

Z grających oczywiście pani Lipowska i pan Pyrkosz.

Z tych co już nie ma lub już nie grają to: Maciej Kozłowski, Steffen Moller, Robert Gonera, Mariusz Sabiniewicz, Jan Jankowski

Aleksa960

obecnie Easy Rider Łukasz

ocenił(a) serial na 10
Aleksa960

Irek <3