Strzeżcie się antyfani M jak miłość. Powróciła zagorzała fanka tego serialu.
Będe się do Was nieustannie przyczepiać itd. I pisać oczywiście głupie posty w stylu ,,jesteście głupi''.
Tak więc witam Szanowne Państwo. :)
Kobieto myślisz że się boję - ten serial to gówno dla dzieci poniżej 5 roku życia albo dla pryszczatych nastolatek których idolem są Mroczki co dupy dają kurwa możesz mi mówić że jestem głupi, ale ty jesteś tępa jak odbyt Mroczka, czyli totalnie
o jak miło.
Bardzo lubię Mroczków. Nie rozumiem takich głupich ludzi jak Ty, którzy tylko piszą to co popadnie. Nawet nie zastanowiłeś się nad sensem swojej wypowiedzi bo są w niej same bluzgi. I na dodatek bardzo brzydkie słowo, którego nie powinno używać się na publicznym forum... przeczytaj netykietę, a później kłam, że nie cierpisz Mroczków..
a w Heliosie może będe pracować dorywczo w wakacje. A nie zbijać bąki jak niektórzy...
Dobry film dla ludzi którzy nie lubią fabuły w filmach (czyli też nie przepadają za myśleniem) + aktorstwo kilku aktorów na poziomie "teatrzyka dla dzieci" a'la mroczki - chyba trzeba być ślepym żeby zauważyć że kolesie nie powinni mieć nic wspólnego z aktorstwem i kamerą...
nie rozumiem ludzi, którzy jak jest za krótki post to piszą <za krótki> zamiast przytrzymać dłużej SPACE. :/ inteligentny naród.
znalazł się kolejny krytyk znający się na serialach, który ujawnia jakże mądra tezę, dotyczącą tego, że jeśli ktoś ogląda M jak miłość to nie myśli... to było bardzo mądre..
nie napisałem że jak ktoś go ogląda to nie myśli tylko że nie trzeba myśleć bo nie ma nad czym (w sumie na to samo wychodzi :P )
uważasz że ciekawa fabuła w tym serialu nie jest potrzebna i ludziom wystarczy jak się zadowolą prostackimi schematycznymi scenami, np. zawierającymi codzienną rozmową 2 panienek pijących herbatę i gadających co wczoraj zrobiły? pewnie są jakieś naciągane motywy zdrady jak w większości pl seriali kt nie mogą wymyślić nic ciekawszego....
...może jakieś kontrargumenty czy coś - zamiast komentować to co zostało napisane, typu: "właśnie nowa "mądra" osoba napisała to..." :P
co w tym serialu Ci się podoba..?
ale można to było tak zrozumieć i napewno napisałeś to właśnie w tym celu, aby podkreślić to, że fani serialu nie lubią myśleć.
,,uważasz że ciekawa fabuła w tym serialu nie jest potrzebna''
nie wiedziałam, że ktoś może lepiej wiedzieć jakie mam odczucia.
Tak się składa, że według mnie fabuła jest ciekawa. M jak miłość to najlepszy polski serial, te wszystkie inne mogą iść w niwecz.
,,...i ludziom wystarczy jak się zadowolą prostackimi schematycznymi scenami, np. zawierającymi codzienną rozmową 2 panienek pijących herbatę i gadających co wczoraj zrobiły''
Bo ty pewnie myślisz, że serial składa się tylko z takich scen. Nie bądź śmieszny. Gdyby tak było to rzeczywiście nie można by się było niczym zadowolić, ale jest odwrotnie. Jest wiele bardzo ciekawych scen.
Hmm a może to Ty napiszesz co Ci się nie podoba w tym serialu, bo wstrzymałeś się tylko do opisania talentu Mroczków.
...nie, Ty napisz co Ci się podoba w nim - skoro jesteś fanką, ja nawet nie mam tv w domu i ostatnio 3 lata temu widziałem ten serial (przez takie programy) - masz pierwszeństwo :P
ogólnie większość obyczajowych seriali jest kiepska jeśli twórcy nie wplątują wątków z innych gatunków (np. komedii)
Nie rozumiem jak w ogóle możesz wchodzić na forum tego serialu. Serialu, który widziałeś ostatni raz 3 LATA temu!! Nie wiem jak w takim razie możesz pisać rzeczy, które teraz uważam wyssane z palca. Według Ciebie Mroczkowie grają źle, ale skąd możesz wiedzieć czy w okresie tych trzech lat nie poprawili się znacznie w kwestii talentu aktorskiego. Serial uważasz za beznadziejny. Okej. Ale pomyśl nad tym ile czasu minęło odkąd widziałeś go po raz ostatni. Może teraz uważałbyś go za lepszy i ciekawszy?
Na razie naprawdę nie ma jakiegokolwiek sensu byś wypowiadał się na temat wartości i jakości M jak miłość, chyba że chcesz sprawić wrażenie człowieka głupiego.
Widzę teraz, że pisałeś byle co, byle pisać, albo prowokować.
Oglądałem serial więc tu piszę - co w tym dziwnego? Jak oglądałem jakiś film dawno temu to nie mogę się wypowiadać?
Mroczkowie na pewno nie nie grają lepiej bo mają wrodzony talent do nie-aktorstwa :P - oni po prostu są sobą i nie próbują tego zmienić - dałbym im jakieś polskie "złote maliny" dla najgorszych aktorów...
Ten serial zawsze miał naciąganą/schematyczną fabułę więc nie sądzę żeby coś się zmieniło - a jak tak to to podwyższę moją ocenę i dam mu 2/10 :P
,,Jak oglądałem jakiś film dawno temu to nie mogę się wypowiadać? ''
Film to co innego. Film nie jest w odcinkach.
,,Mroczkowie na pewno nie nie grają lepiej bo mają wrodzony talent do nie-aktorstwa''
Po czym to stwierdzasz?
Daniela_Lujan_87 :
Haha, musisz nauczyć się cierpliwości, bo jak widzę jesteś bardzo narwana. Ćwicz, ćwicz.
Masz rację może jest narwana ale jak widzę takie głupie dyskusję to szlak mnie trafią(a nie tylko pod serialem jest pełno takiego typu komentarzy) buhahahahahahaah
Ja nie nawidzę tego serialu ale rozumiem ze ludzie są rózni - gdyby kazdy lubiał to samo świat byłby strasznie nudny.... :) Ja np: Lubie najbardziej z seriali Polskich - I kto tu Rządzi :)...
A ty jaka/jaki jesteś???
Nie znasz człowieka, a oceniasz po wpisach na str. int????
Debilizm to za małe słowo
Kocham M jak miłość, ale oprócz Mroczków i Cichochlopek!!!!!!!!!!!
M jak miłość
grajcie do końca świata i jeden dzień dłużej,
a jak się komuś nie podoba zawsze zostaje Plebania, Klan z Rysiem, Anna Maria Wesołowska, Niania itp.
Macie duży wybór zakompleksieni ludzie!!!!!!!!!!
ha ha ha ha ha ha
Czy chcecie, czy nie
TVP i tak ma wrogów w d.....
Możecie sobie pisać, a i tak nikt was nie
będzie traktował poważnie.
Jeśli wam nie pasi rodzima produkcja
przełączcie się na Modę na sukces- tam macie
wielki świat, wielkich ludzi. Wow!!!!
To nie polska wiejska rzeczywistość!!!
Kto by oglądał nasze podwórko...
Stuknijcie się w łeb
wole swoją Polskę niż zakłamane Stany
z ćpunem Jacksonem, którego tak każdy
kocha, gdy zmarł!!!!!!!!!!!!!
Jesteś głupia...Uff co za zajebisty tekst!!!Hradcor normalnie!!!Ale jej dowaliłem,co nie?Chyba zaraz się spuszczę z podniety,że przeciwstawiłem się fance "M jak miłość".Od tej pory lękam się o swoje życie.
to jest smutne, a zarazem kretynskie moj post był nie na twoje upodobania filmowe, tylko napisałem ze jestes głupia dlatego ze uznałem za niezwykle smutne realizowanie sie przy debatach o m jak miłosc, ciekawi mnie tylko jak brzydka jestes ze ogladasz ten gniot, pewnie zgrywasz pewna siebie a potem płaczesz dlaczego kamil powiedział ze masz gruba dupe, choc z drugiej strony takie seriale sa dla takich jak ty trzymaja nastoletnich samobojcow przy zyciu
M jak Miłość nie lubię, Mroczków nie lubię, Cichopek nie lubię. Nie oglądam, ale serial oglądać się da (czasem luknę), w porównaniu do innych polskich produkcji typu "Klan", "Samo Życie" czy "Pierwsza Miłość" da się z tego jeszcze coś "wykrzesać" 4/10. Ludzie po co tak po sobie jeździć? Jeśli ten serial ma nastoletnią fankę, to niech sobie dziewczyna jak chce to ogląda, oglądając nikomu krzywdy nie robi.
wiecie co nie zaglądałam tu przez 2 tygodnie, a co tu się porobiło?
w ogóle nie rozumiem waszej dyskusji, bo nie umiecie porządnie skleić żadnego zdania :/ ciężko czytać ze zrozumieniem takie coś...
Kenkaru weź pisz trochę zrozumielej żeby inni mogli się połapać co piszesz. Nie oddzielasz zdań kropkami, czasem dasz przecinek, ale nawet ich brakuje. W twoim poście jest tyle błędów stylistycznych, Że wszystko traci jakikolwiek sens.
Grunt ze ty mnie rozumiesz Aniass_La_Ct, mnie i Ilone Łepkowska
a tak na marginesie masz racje, sam dziwiłem sie czytajac moj post
tzn mam teorie,,, byłem mocno rozkojarzony narastajacym poziomem głupoty wylewajacej sie z tej iscie kretynskiej dyskusji
ale dziwne jest to ze nie ustosunkowujesz sie grubianskich wrecz chamskich insynuacji odnosnie twojego zycia prywatnego ergo albo nie ma do czego albo jestes ponad to (choc ta druga opcja jest mało prawdopodobna, kłucnie sie o m jak miłosc obdziera Cie z intelegiencji)
PS pier-- sie od interpunkcji;]
o kim ty mówisz?
jaka Ilona Łepkowska?
czemu dziwne jest to, że nie ustosunkowuję się do twojej wypowiedzi względem mojego życia prywatnego? Bo uważam twój post za głupi, nawet nie chce się odpowiadaĆ na taką prowokację, a na pewno liczyłeś na to, że też zacznę jeździć po Tobie.
Widać jednak kto tu jest bardziej inteligentny.
pzdr. :)
a wiec fanko Ilonka to jedna z matek rezyserek twojego kochanego projektu M jak Miłosc, a moje uwagi na temat twojego zycia prywatego sa tak głupie jak twoje proby bycia potrzebna
masz rację twoje uwagi były głupie.
dobrze, że są osoby, które potrafią przyznać się do błędu.
Aniass podaj 3 argumenty dlaczego warto oglądać M jak miłość. Bo jak na razie to unikasz odpowiedzi na te pytanie i kłócisz się z innymi.
Zgadzam się z Tobą.
Zastanówmy się czy chcemy dyskutować z tą osobą. Zwykła zaczepialska która
nudzi się w domu i nie wie co ze sobą zrobić.
Pozdrawiam!
ok, doczekasz się. :)
oto 3 argumenty:
1. M jak miłość to dobry serial, ponieważ porusza takie kwestie jak miłość, przyjaźń, wybaczenie i to że rodzina jest bardzo ważna i tak dalej.
2. Bohaterowie przeżywają to, co może się przytrafić każdemu z nas. Można się zżyć z bohaterem. Jest to duży plus tego serialu, mocna rzeczywistość. Dlatego serial jest bardzo realny.
3. Fabuła nie jest nudna, jest ciekawa, czasem dużo się dzieje. Bywa niekiedy zastój akcji, ale tak to już czasami jest, chyba tak jest we wszystkich serialach. Fabuła nie jest naciągana, mam tu na myśli to, że wszystko jest z umiarem, nie rozwlekają się nad daną sytuację.
no masz te 3 argumeny, teraz twoja kolej, zrewanżuj się i podaj 3 argumenty świadczące o tym, żę M jak miłość to beznadziejny serial.
tak kazdy z nas jak Goska moze przyjaznic sie i mieszkac z byłym chłopakiem swojego byłego meza przez ktorego ich małzenstwo sie rozpadł
kurde to takie codzienne ze az nudne
ten serial kiedys był dobry teraz to przytułek dla aktorow ktorych nigdzie nie chca,
ze tak sie wyraze mroczki troche poszuraja dupa po lodzie ale tak naprawde koniec M jak Miłosc koniec mroczkow
jeszcze pare lat i bedzie ich UFO porywac
1. Słaby poziom serialu, gra aktorów.
2. Serial jest jak zwykły brazylijski tasiemiec z tą różnicą, że te kiedyś się kończą, a M jak miłość trwa i trwa i trwa( nuda).
3. Wątki i fabuła, które do mnie nie trafiają.
4. Denerwujący bohaterzy serialu, aż mdli jak patrzę na np. Kinge,Kożuchowską(niewiem jak w serialu) czy Martę i innych im podobnych.
Oczywiście każdy lubi co innego.