Wytłumaczcie mi dlaczego w czołówce serialu pojawia się nazwisko i twarz Anny Muchy. Przecież ona jest tam od czasu do czasu, z rolą n-tego planu. Znacznie częściej pojawiają się grający role Andrzeja, Szymona, dziewczyny Łukasza czy nawet Kisiel...A nie ma ich w czołówce... Może pora zmienić wartę i usunąć Muchę z czołówki, dla dobra serialu?
Już wyjaśniam: "aktorka" Anna M. wraca do serialu jak bumerang czasem jest czasem jej nie ma lecz czołówki nie będą zmieniać często ze względu na widzimisię "aktorki". Podobno znów powraca lecz nie wiem na jak długo..
jest wielu aktorów, którzy pojawiają się w tym serialu i znikają (choćby postać Sylwii, Jana czy tego dyrektora szkoły w Grabinie), a tylko Mucha jest w czołówce...
Bo to właśnie Mucha promocja serialu oraz bardzo stara koleżanka Kingi która już jakiś czas przewija się w serialu (związek z Saszą, Mroczkiem nie wiem którym itp.)
Celebrytka tyle w temacie. Jej wizerunek teoretycznie jest w stanie przykuć uwagę widza bardziej niż aktorka grająca Grażynę oraz Mucha ma dłuższy staż w MJM (patrz wyżej)