polskie seriale nie równaja sie nawet z zagranicznymi x// przeciez to sie ciągnie jak flaki z olejem i nic sie tam nie dzieje ^^
"polskie seriale nie równaja sie nawet z zagranicznymi x//"
Oj nie mam takiego zdania! Ja wolę o 100% M jak miłość, na wspólnej itp. niż jakieś gotowe na wszystko ;|
"polskie seriale nie równaja sie nawet z zagranicznymi x// przeciez to sie ciągnie jak flaki z olejem i nic sie tam nie dzieje ^^"
Ehh... Jesteś dziwna czy tam dziwny ;| A oc niby zagraniczne sie tak nie ciagną ? A moda na sukces! Jejku to jest dopiero tasiemiec! M jak miłość nie to nie jest długi serial! Tylko po prostu puszczaja go dwa razy w tygodniu! A nawet czasami albo nie mogą ani jednego bo są jakieś mecze czy wczoraj nawet nie puścili bo był "Madagaskar". WIęc na miesiąc wychodzi 8 emitownych odcinków. 8x12=96 HYm... Odejmijmy jeszcze od tego nie emitowane odcinki... 3*12=36. 96-36=60 Widziicie "60" taka wychodzi liczba emitowanych odcinków na rok! DlaTEGO MYśLICIE żE TO SIę CIąNIE ;| Porównajcie to sobie z innymi serialami ktore są emitowane cały tydzień ;|
moda na sluklces to jeszcze gorsze niz m jak miosc bo sie ciagnie , a|e ja Ci nie zabraniam tego og|adac i nie mam nic do fanow m jak mi|osc po prostu ja tego nie |ubie i wyrazi|am w|asne zdanie ^^
Wiem, że mi nie zabraniasz ;) Może za bardzo złym tonem to napisałam xD Czy jak :D Że jakoś próbujesz mnie uspokoić ?:D Nie nie jestem ani trochę wkurzona :P Po prostu wyraziłam swoje zdanie :P :)
Tak wiem, wiem ^^ kazdy ma prawo wyrazic wlasne zdanie :p i ja np. wole jesli juz gotowe na wszystko niz m jak milosc, bo dla mnie to juz sie nudne zrobilo xD aktorzy niektorzy tez mnie wkurzaja..;/ co grac nie umieja ^^ no w ogole to aktorami ich nazwac nie można ;]
"i ja np. wole jesli juz gotowe na wszystko niz m jak milosc, bo dla mnie to juz sie nudne zrobilo xD"
Eh, nie ja już wolę m jak miłość XD bo gotowe na wszystko to takie em... takie no nie dla mnie :D Widzisz mamy całkiem różne poglądy xD
"aktorzy niektorzy tez mnie wkurzaja..;/ co grac nie umieja ^^"
Przyznam rację, niektórzy grają tak sztucznie, że już gorzej nie można :D no ale co :P Przecież po to pracują w filmie aby się szkolić i potme grać jak inni :P
"no w ogole to aktorami ich nazwac nie można ;]"
Aktor to nie tylko osoba która gra świetnie przed kamerą... Gdybyś ty grałabyś w jakimś przedstawieniu czy coś i nie grałabyś za dobrze każdy by cię nazwał ten aktor nie gra za dobrze np. :P Każdy kto odgrywa jakąś rolę jest aktorem :P To według mnie jest aktor :D
wiesz z tym aktorem to była przenośnia tylko^^
moze na poczatku to m jak miłosc było nawet fajne, ale potem spadło na psy jak inne ciągnące sie seriale :P
Hym... Może się ciągnie, ale przyznam szczerze, że czasami mi się nudzi i ten serial daje godzinkę przerwania nudów. Czasami sama na kolejne odcinki czekam.
"moze na poczatku to m jak miłosc było nawet fajne, ale potem spadło na psy"
było na pewno było fajniejsze niż teraz :P Ale P. Łebkowska zrobiła na tym właśnie serialu dużą karierę :P Dostała dużo nagród i w ogóle :P
no w sumie sa gorsze niz m jak miłość^^
ale ja po prostu takich seriali za bardzo nie lubie..^,^ tym bardziej polskich -.-"
no są gorsze xDDD
Heh... :P Ktoś lubi, a ktoś nie xDD :P
A ty oglądałaś taki serial hym.. :D No właśnie nie znam nazwy :D I Potrzebuję ją :D Taki że był Salvador i Isabel :D I że Isabel z kochankiem zabiła swojego męża :D I ten w tego Salvadora wszedł duch zabitego męża :D Taki fajny krótki serial :D Może oglądałaś ? ;>
aa nie, nie oglądałam niestety ^^ ale moze byc fajny z tego, co opowiedzialas :P