Moim zdaniem M jak miłość zakończyło się gdzieś w 2011 roku. Od 4 lat to nie jest już ten sam serial co ķiedyś, odcinki są nudne, a wątki naciągane i oczywiście brak starych postaci. Brakuje mi Hanki z Markiem, Gosi z Tomkiem, Marysi z Arturem, tylko Marta z Andrzejem są razem. Te nowe związki Magdy i Pawła, gdzie oni tak jak Kinga z Piotrkiem powinna być razem. A tu scenarzyści ciągle coś wymyślają, oczywiście na niekorzyść filmu... ten serial to już nie to samo co kiedyś! Tęsknię za czasami, gdy Marek ze Stefanem prowadzili pub, za rozmowami przy szachach Lucjana z Kisielem i kłótni Lucjana z Simoną, za wspólnym mieszkaniem Kingi, Piotrka, Magdy i Kamila, gdzie Kinga i Piotrek nie mieli dzieci, a Magda z Pawłem byli razem, jak Hanka z Markiem tworzyli rodzinę i gdy Marysia z Arturem pracowali w przychodni, jak Elka zdobywała miłość Stefana i Gosi z Tomkiem, gdy byli szczęśliwi. Ten serial już się nie podniesie, brakuje postaci i tych par, dzięki którym serial się przyjemnie oglądało...
wiesz co masz rację nudne oglądam tylko dlatego że moja mama to ogląda no i dlatego że Pani Teresa i Pan Witold są a ja ich wielbię, nie ukrywam że tęsknie za tymi postaciami jak : Simona, Stefan, Kamil, trochę Małgosia, Hanka, Jolka, Asia Chrząszcz, Boguś, Kisiel, Alicja, Peter, Marzena, Kuba, Elka, nie ukrywam że gdyby była Gosia to chciałabym żeby ten jej docent wrócił z którym miała romans, fajny był ich ten związek mimo że ją skrzywdził ale fajnie razem Koroniewska i Rafał Królikowski wyglądali.