Nie jest najlepszy,ale jesli o wybor poslich seriali to sie napewno wyróznia:P,hmm ma lepsze i gorsze ''dni'' chodzi mi o wątki:p Np sytuacja Janki i Teodora a feeeeee,kogo intresuje miłość staruszków? to nie miało sensu,zadnego rozwoju nic! sam moment gdy Janka wróciła do alkoholizmu wcale nie był ciekawy,wróciła no trudno.. //hmm Ewa ''ewunia'' ona jest fajna,taka dosc naturalna,ale Leszek;/ on wszystko psuje;/ na początku moze to było fajne( chodzi mi o to ze on taki miły do wszystkich,kochana ewuniu,dorga mamo itp) ale bezprzesady! nie ma takich męzów,no ok ma kochanke,niby wyszło szydło z worka ale nadal gra takiego miłego i słodkiego chlopaka! pokazał by kto tu rządzi a nie!// Maria nie lubie jej jako aktorki od momentu gdy w filmie umarł jej mąz,wtedy pokazała ze nie umie grac;] nie przekonała mnie.. Paweł i Piotrek wszyscy uwazaja ich za beztalencie! hmm dlaczego? Paweł jest tym nie co gorszym(nauka,praca) i dobrze gra ta rolę,podoba mi sie,rozni sie od brata,jest bardziej hmm męski? nie bede ciągnoć,jest napewno ładniejszy:) Piotrek hmm oni wsuumie tak samo graja:p,bardziej wole Pawła bo ma ciekawsza postac..nie bede pisac ze nie umieja grac,bo np Kinga,Magda,Kuba oni graja tak samo (wiec cos chyba w tym jest) , co miała bym ich wszystkich skreslic??,roznice dopiero widac miedzy nimi a np Marzena czy Marcinem! co prawda wątek Marzeny został troche źle zapisany! dziewczyna która była nrakomanką,przypuszczalnie szlajała sie po wszystkich barach,i wyrabiała nie wiadomo co,ma twarz takiej słodkiej dziewczyny i wyraza sie wsposób ładniejszy niż kto inny! to bezsensu,zanim miała by przejsc taka odmianne,powinna miec odcinek w odcinek potargane włosy,tatuarze,kolczyk,wyrazac sie wdosc wulgarny sposób no przynajmniej ta wymowa! ok pewnie stwierdzicie ze sie myle i ze nie kazdy narkoman własnie tak wygląda,ale ludziom tak własnie sie takie osoby sie kojarza! nie iczaczej,mysle ze mam racje.Fakt ze ona jest taka dobra jest bezsensu.(Lepsza wersja by była gdyby Marzena mieszkała własnie z bratem,była bardzo nie grzeczna,starała by sie wrócicc do nałogu i do Sławka,aa dopiero zczasem sie zmieniala,zauawazła ze to jest złe,a nie ze ona od razy jest idealna.Fakt ze ona kilkakrotnie spotkala sie ze Sławkiem wcale mnie nie przeraza,tym bardziej ze on niby chciał sie zmienic,to bezsensu,powinnien byc postacia bardzo negatywna..Nie bede sie juz rozpisywac o niej i o tym..//Marcin natomiast ma nudna rolę,ale dobrze gra,teraz dopiero zaczyna sie rozkręcac ( spotkania z Małgosia),Małgosia to chyba jedna z niewielu osob w serialu ktora mnie nie nudzi;] czasem az sama nie moga sie niadziwic jaką ona jest egoistka,ona chyba sama nie zdaje sobie z tego sprawy,moge sie załozyc ze jej kolejny zwiaze a wyglada na to ze bedzie on z Marcienem,rozpadnie sie jeszcze szybciej jak poprzednie i to z jej powodu.// Marta,okropnie jej nie lubie,ona jej dzieci i maz- NUDA.
Kiedys miala ciekawą postac,ciagle jakis nowy kochanek a teraz w roli kochajacej zony i matki stala sie przeciętna,tylko siedzi w domu i gapi sie na swoje dziecko a jej mąz? kto mu napisał role? mam takie pytanie! Jak to mozliwe ze do domu Marty przychodza kolejno jej byli kochankowie,co gorsza uwazani sa za przyjaciół;/ czy to nadal serial? czy film fantastyczny? to jest bezsensu,w prawdziwym zyciu nie ma takich sytuacji,dlatego jest to bezsensu,a mąz MARTY wkoncu powinnien sie postawic i wyrazic jakies zdanie na ten temat!,bo to logiczne ze Rafał nie wpada do Marty tylko po to by sie jej zwierzyc! aa zreszta to jest tak zenujuce ze nie chce o tym pisac.// Marek hmm nie wygląda na chlopaka ze wsi,dobrze ze wkoncu obcioł te włosy,przekonujaco gra swoja postac,barmana,meza,zdradzonego meza,zazdorsnika,ojca.Jedyny bład to fakt ze on wcale nie wyglada ani nie zachowuje sie jak ''wiesniak'' nie chce go obrazac ani nakłaniac zeby sie tak zachowyyał ale chodzi mi o to ze na wsi jest troche inaczej.dlatego tez jego postac jest nieco niedopasowana do miejsca,tak mi sie wydaje.Hanka ma ciekawa postac,był okres kiedy wogole nie chciałam jej oglądac ale wszystko wrociło do normy,ogolnie widziala bym ja raczej w roli złej postaci.Tak wiec podsumowujac serial da sie oglądac,mysle ze duzo zalezy od histori,przebiegu a od samej gy aktorów nie.to co dzieje sie w serialu nas wciagaa a nie to jak ktos gra,wiec nie nalezy sie za bardzo doszukiwac błedow.oczywiscie miło by miło zobaaczyc aktorów ktorzy umia grac ale mysle ze jestesmy chyba przyzwyczajeni..
Bardzo to interesujące co napisałaś ,podoba mi się .Ja też bardzo go lubię oglądać.Zgadzam się z tobą że Małgośka to egoistka szkoda jej dla Marcina.Marty też nie lubię i tej jej rodzinki.Pozdrawiam.
Najgorszy serial jaki Telewizja Polska wyprodukowala totalna szmira i beznadziejny poprostu jedno wielkie dno.
Znam gorsze to Złotopolscy, Detektyw w Sutannie .Mój kolega nie znosi Samego Życia.
I pensjonat pod Różą ,Na wspólnej .Dużo dzieci ogląda M jak Miłość to chyba serial familijny.Przeznaczony dla każdej kategorii wiekowej.
Małgosia może i jest egoistką, ale przez jedną z najbardziej naturalnych postaci (patrz "świętą" Marysię, Martę i Hankę).
A Marzena strasznie mnie wkurza, szczególnie grą tej aktorki i faktem, że pojawia się w co drugiej gazecie (o ajcie, zagrała w jednym serialu i już wielka gwiazda...)
No dobra - sprawdziłam profil - w kilku rzeczach, ale i tak jest beznadziejną aktorką :/
Marty też, nie lubię, a Małgosia bardzo troskliwie opiekowała się Grzegorzem więc chyba nie jest taka zła.Koroniewska to dobra aktorka i ładna.
No słchaj dziwne zeby sie nie opiekowała;] Jeśli gościu dał jej chate,kase i wszystko co tylko chciała,potem nawet firme to zrozumiałe ze sie nim opiekowała.Co nie wyklucza faktu ze jest egoistka..
Trochę w tym racji. O jej egoizmie świadczy chyba fakt, że nie lubi dzieci (Nie chciała ich mieć z żadnym z mężów). Dla swojego kaprysu unieszczęśliwiła Stefana, który był dla niej za dobry...
Nie chodziło o to że ona nie lubi dzieci tylko o to że ona nie chciała mięć dzieci,tłumaczyła sie ze nie jest gotowa ale jedynym i oczywistym powodem było to ze Goska skonczyła studia i chce pracowac,bo po co miała by marnowac pare lat nauki na dziecko? odpowiedz to : Dla męża.Ale taka odpowiedz nigdy nie padła bo ona go nie kochała,decydujac sie na prace myslała tylko o sobie,bo jak ona by mogła stracic taka szanse? Nie myslała o tym że w domu jest jej mąż sam,a ona tylko tam wpada pare razy na miesiąc jak na wakacje,najwaniejesze tylko to co ona by chciała..
Ostatnio powiedziała do Marcina, że nie chcę się z nikim wiązać, bo przejdą na nią problemy partnera. A jak wróciła z tej ważnej gali Yumiko to była całkiem sama i nie miała z kim świętować swojego sukcesu...