PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52023
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Serial jest fajny i ciekawie sie go oglada ale mi sie nie podobaja rażace błedy.

1. W ktoryms z odcinkow jeszcze przed Bozym Narodzeniem(w serialu) Barbara prosi Jole by poszla do sklepu i kupila proszek do pieczenia bo sie skonczyl i niemiala jak upiec plackow. Jola poszla i wrocila a Barbara wyjmuje piekne i cudowne placki.wszyscy je jedza i sa zadowoleni. tylko ciekawe jak je upiekla bo wyraznie wyslala Jolke po proszek do pieczenia.

2. Nieraz jak Simona myla naczynia a dokladniej patelnie. Gada se z kims i szoruje patelnia a woda se leci ale oczywiscie Simona bez wody szoruje.

Tego typu wpadek i bledow jest wiecej ale na mysl mi juz nieprzychodza.

ps.wiem ze duzo bledow ortograficznych :):):)

ocenił(a) serial na 3
Ciemny_Wilk

w harrym pottere - 1 cz tez sa bledy ): heh... niestety, kazdy film ma jakies wpadki... w ilmie "LOST" jak przeplywal rekin to bylo widac na jego ogonie znaczek lostu :) heh... pozdrawaim... jak chcesz to od... szara.myszka@wp.pl

Ciemny_Wilk

moze nie jestem jakimś specjalnum fanem Mjm ale dzisiaj zauważylem że Hanka powiedziała do tego bliźniaka (Pawła?) że dla dzieci to frajda jak wujek przyjeżdza a tak na prawde to on jest chyba dla nich kuzynem moge sie założyć ze robili z 10 dubli i nikt na to niewpadł że jest bląd rzeczowy :p

Sylwo117

moze ze wzgledu na roznice wieku nazywa ich wujkiem? ja do mojego wujka mowie po imieniu bo jest tylko kilka lat starszy, to mozna i w druga strone. ale formalnie sa kuzynami

kinia_16

Ja oglądając pierwsze odcinki MjM, zauważyłam, że kiedy Barbara i Lucjan odwiedzali grób rodziców Hanki to na grobie było napisane: Maria i Władysław Woźniak, a każdy wie, że w późniejszych odcinkach nazwisko panieńskie Hanki to Walisiak

ola11re

A zauważyliście, że tam gdzie u Mostowiaków wchodzi się do salonu powinno być wyjście na dwór bo przecież okno od kuchni jest po prawej stronie od wejścia

Anita18

chyba trochę wyszło masło maślane ale mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi:)