4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52093
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

Ja nie rozumiem jak można być tak nieodpowiedzialnym i bezmyślnym.
Kasia ma miesiąc do daty porodu. Przez całą ciążę miała problemy. A ona zamiast iść do lekarza, jak obiecała Marcinowi, wybiera się na samotny spacer po lesie.

Nie wspominając o tym że Marcin dojechał z Warszawy do Frankfurtu a ona ledwo do Grabiny buhaha.
A motyw z bransoletka szczęścia normalnie mnie rozwalił. Bransoletka sama jej się z ręki odpiela haha

No nic to.. szkoda Marcinka...

ocenił(a) serial na 3
zoska48

coś widziałam w zwiastunie. zawsze w tych serialach musi być tak że ktoś komuś daje jakiś amulet szczęścia a te osoba gubi go a po chwili ma wypadek? żenujące

ocenił(a) serial na 4
datina69

Ograne chwyty, scenarzyści się pomysłowością nie wykazali.

ocenił(a) serial na 2
andre_

jasne ze nie przeciez nawet Hania z tego co pamietam jak wyjezdzala z Anna na kartonowa wyprawe nie wziela zdaje sie jakiegos naszyjnika szczescia

zoska48

No tak to zupełnie głupie. Ta Kaśka w ogóle ciągle się gdzieś szlaja a jeszcze dźwiga jakieś rzeczy, prawie ze schodów " spada", a teraz jeszcze jedzie w zaawansowanej ciąży do Grabiny, sama. Ok może jechać ale siedzieć tam z Mostowiakami a ona sama gdzieś na środek lasu idzie, gdzieś na działkę gdzie ma być wybudowany jej dom. Głupota. Pewnie nawet nie powie gdzie dokładnie idzie. No i właśnie ciągłe motywy z przeczuciami złymi, bransoletkami i naszyjnikami szczęścia, a może jeszcze papierem toaletowym? Na to samo by wychodziło, bo i tak naszyjników nie wkładają, bransoletki gubią itd, a papier by pewnie zużyły i tyle.
Marcin teraz zostanie sam z dzieckiem które niby chciał mieć ale był do tego przymuszony i w sumie bał się zostać ojcem. Tylko głupi będzie motyw z tym że Marcin będzie musiał sądownie walczyć o dziecko. Dlaczego? Coś źle zrobi, nie dopilnuje obowiązków z synem( no w sumie będzie załamany po śmierci Kaśki)?. No bo tak normalnie jak umiera kobieta to facet dostaje dziecko, chyba ze nieodpowiedzialny to dziadkowie czy ktoś inny z rodziny a nie że będą chcieli do obcej rodziny zastępczej oddać Eryka.

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

te amulety, przeczucia, znaki... no dosc zenujace. tez na yto zwrocilam uwage

ocenił(a) serial na 4
Penelope261988

Nie ma ustawy o związkach partnerskich, i z dzieckiem może być problem, bo przecież małżeństwem nie są. Gdyby się urodziło, a Kaśka by żyła to łatwa sprawa z uznaniem ojcostwa, nazwiskiem itp, a tak to troszkę pogmatwana sytuacja.

andre_

dokładnie tak

ocenił(a) serial na 7
Penelope261988

"oddać Eryka."
Chłopczyk będzie miał na imię SZYMON.

MarinaSamira

Może jest do tyłu z odcinkami :P wcześniej była mowa o Eryku, jak była kwestia z chomikiem :D

MarinaSamira

A dzięki:). Musiałam przeoczyć że zmienili imię.

zoska48

To tak jak w Modzie na sukces - Brooke w 9. miesiącu ciąży pojechała SAMA do domku w górach.
Oczywiście zaczęła rodzić. Zadzwoniła do Ridge'a, ten przyjechał i odebrał poród :D

zoska48

mega głupia naprawdę, zima, a ta taką wyprawę sobie urządza na miesiąc przed porodem