4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52103
1,8 6 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

w telenoweli M jak miłość nową gosię mostowiak zobaczymy po wakacjach 2013 roku joanna osyda już podpisała kontrakt z m jak miłość telenowela polska na 2013 rok joanna osyda

ocenił(a) serial na 7
maria_593

W sumie do wakacji jeszcze dużo czasu ale ogolnie przeraza mnie i zarazem smuci ze juz kolejna osoba z serialu odchodzi. I to tak znacząca bo gra od samego początku no i osobę ważną w rodzinie. Nigdy nie dażyłam serialowej Gosi jakoms specjalna sympatią ale bedzie mi jej brakowalo bo choc zastapi ja inna aktorka to nie to samo... Choc mysle ze zastapienie aktorki jest lepszym sposobem niz jej usmiercenie. Hanka juz odeszla i wiadomo nie wroci, Marysia tez ma opuscic serial no i teraz Gosia czyli tak naprawde 3 siostry rodziny Mostowiak ;/ nie ciekawie... a kto bedzie nastepny? az strach pomyslec...

ocenił(a) serial na 1
madzia124

Hania nie była siostrą Gosi i Marysi, jest nią Marta, która niestety nie odchodzi.
Poza tym odszedł już Kuba, Henio odejdzie, odeszła Grażynka :(, no i jak sprzedadzą przychodnię to nie zobaczymy pewnie Reni.

ocenił(a) serial na 7
KMC

no fakt... zle sie wyrazilam piszac 3 siostry... dzieki za poprawke :)

użytkownik usunięty
KMC

Henia i Grażynę zwolnili producenci serialu, tak samo jak Artura, a ci co odeszli z własnej woli (po kolei) to: Małgorzata Kożuchowska, Przemysław Cypryański, Agnieszka Więdłocha, Małgorzata Pieńkowska, Joanna Koroniewska i Magdalena Walach. Podobno odejść chcą też Krystian Wieczorek i Kacper Kuszewski. ;)

użytkownik usunięty
madzia124

Naucz się stawiać przecinki.

maria_593

Wg mnie idealna byłaby Honorata Witańska.

ocenił(a) serial na 7
kadmina

W sumie lepsza niz ta joanna osada ;/ nie lubie jej zbytnio i nie wyobrazam ja sobie przy boku serialowego Tomka... ;/

użytkownik usunięty
madzia124

Jeszcze do końca nie wiadomo czy ona będzie z Tomkiem. Według mnie to Tomka też zwolnią, gdy odejdzie Koroniewska i Walach. ;)

ocenił(a) serial na 4
maria_593

W sumie pasuje, obie mają chude, za to szeroko rozstawione nóżki :D

ocenił(a) serial na 4
andre_

Swoją drogą ktoś mógłby Gosi zwrócić uwagę że takie nóżki nie wyglądają dobrze w obcisłych spodniach :D

użytkownik usunięty
maria_593

Naucz się pisać zdania z wielkiej litery, z przecinkami i kropkami. Imiona i nazwiska też pisze się wielką literą.

użytkownik usunięty
maria_593

Joanna Koroniewska ostatnie dni na planie spędzi w grudniu. Ostatnie odcinki z nią zostaną wyemitowane na koniec maja. Joanna Osyda podpisała już kontrakt i zagra Jane Buford. Jest ona wnuczką siostry Lucjana, która przyjechała z Ameryki, w celu odnalezienia swojej dawnej rodziny. Mostowiakowie myśleli, że ona już dawno nie żyje. Joanna miała już trzy dni zdjęciowe, a odcinki z nią zobaczymy w marcu, dokładnie w 978 odcinku. Pozdrawiam. ;]

ocenił(a) serial na 7

Niedawno dowiedziałam się również tych informacji i cieszę się, że jednak nikt nie zastąpi serialowej Gosi. Szkoda, że odchodzą bohaterowie, którzy są tak długo związani z serialem... spadnie być może oglądalność i serial nie będzie już taki sam... chyba, że dodając nową lepsza obsadę serial jednak stanie się ciekawszy....
Ale to się dopiero okaże... :)

użytkownik usunięty
madzia124

Ja myślę, że w ogóle zrobią nową czołówkę po wakacjach, bo prawie połowa obsady się zmieni. Czołówka byłaby wtedy bez Kuby, Joanny, Marii, Artura, Małgorzaty, Agnieszki i być może Andrzeja lub Marka. Może być tak, że w nawet Tomka zwolnią, bo gdy odejdzie Gosia i Aga to jego losy w tym serialu nie są do końca pewne...

ocenił(a) serial na 7

można powiedzieć, że wiekszość głównych bohaterów opuści serial ;/

użytkownik usunięty
madzia124

Ostatnio przeczytałem, że także Dominika Ostałowska zastanawia się nad opuszczeniem serialu, gdyż nie zadowalają jej swoje zarobki, ale podobno producenci chcą ją jeszcze zatrzymać na dłużej. ;)

ocenił(a) serial na 6

Dominika moze odejsc:) Mysle ze wiekszosc osob sie ucieszy:)

użytkownik usunięty
Mother_Earth

Dokładnie, bo z tego co czytałem to dużo osób za nią przepada i ja do nich należę. ;)

użytkownik usunięty

*NIE przepada...