PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=88369}
4,1 52 tys. ocen
4,1 10 1 52021
2,0 8 krytyków
M jak miłość
powrót do forum serialu M jak miłość

ja czasami ogladam go we wtorki i Bardzo Mnie denerwuje NATALKA :/ wrr co za dziecko! tak mnie wkur.rzala agniesZka coorka teresy i sama teresa. mroczek mnie wnerwia ogólnie ten program to jest do kitu. :/

Natalka też mnie wkurza, stasznie szpetne dziecko, pewnie po znajomości rodziców wepchnięte do serialu.

ocenił(a) serial na 5
Rafal_

Serialowa Natalka, chyba ma w rzeczywistości jakieś problemy psychiczne... Bo wątpie, że jest normalna...

ocenił(a) serial na 7
Eluha

Nie ma co najeżdżać na jej wygląd, każdy jest jaki jest. A co do pytania postawionego na wstępie to mnie najbardziej wkurza duet braci Mroczków.

T_a

natalka gra kszmarnie najlepiej jak grała wątki kiedy bawiła sie z mateuszem.mohgła juz zostac przy tej roli.te cztowania,ubieranki w jakies smieszne spódniczki.terax nagle scenarzysci chac zxroic z niej nastolatke.to juz wole ule przynajmniej lepiej gra widac ze sie stara dziewczyna jest madzejsza i rozsadniejsza.wkurza mnie ta cala hanka jejku ''przegapiłam pierwsza milosc z zyciu mojego dziecka''litosci dostało dziecko nauczke i jeszcze dalej sie pcha
w kłopoty

angelpuma

Właśnie, straszna miłość do pedofila. Jaka to wielka strata taką miłość przegapić.

Natalka oczywiście, do tego Mroczki i Cichochłopkowa. Jak patrzę na te ryjki, to po prostu aż mnie nosi

ocenił(a) serial na 1
Blue_Paradise

W S Z Y S C Y!!! BEZ WYJĄTKU WSZYSCY!

Mnie najbardziej denerwuje Mroczek (paweł). Czemu on se tak szyskim dziewczyna w serialu podoba??? a i jeszcze kinga od kiedy jest w ciazy! Nawet przez telefon nie moze gadac i ciagle narzeka ;/

Takie ładne imię, a dziewczę po*ebane jak mało kto..